Reacties voor: iOS 4.2 komt op vrijdag, iTunes 10.1 morgen al beschikbaar

iOS 4.2 komt op vrijdag 12 november beschikbaar, iTunes 10.1 morgen al, samen met een update voor Mac OS X. Dat blijkt uit informatie van tipgevers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 50 reacties

  1. Hmm, ik ben erg benieuwd! Zijn nog wat dingen in 4.2GM die niet heel lekker lopen 🙁

  2. “10AM PST, dus rond 19:00 uur Nederlandse tijd.” Rond die tijd werden ook zowat alle eerdere updates gereleast.

  3. ik kan in ieder geval niet meer wachten hoop dat het snel er is hahaahha.

  4. Heeft Apple al iets gezegd over het WiFi-probleem op iOS 4.2 GM? Zelf heb ik er veel last van en op andere fora heb ik gelezen dat het echt een probleem is.

    En hoe zit het met het videogedeelte van AirPlay? Dit scijnt ook nog niet te werken terwijl de GM-versie normaliter definitief is. Gaat Apple dit uitstellen?

  5. En wanneer dan de update voor de appletv?

  6. Wat voor probleem is dat WiFi probleem dan? Bij mij werkt WiFi sinds 4.2 GM namelijk ook niet altijd even best…

  7. Ik had juist problemen met de wifi bij de eerdere beta’s. Ik moest dan als ik de iPad aan had gezet, handmatig verbinding maken met mijn wifi netwerk. Dit is bij mij op 4.2 GM opgelost.

  8. Alhoewel ik blij ben dat m’n iPad dus over een week eindelijk multitasked en kan printen, ben ik nog het verheugst over de laatste zin; daardoor kan ik wellicht m’n iPhone weer normaal gebruiken. Niet gek….

  9. En ik hoop dat de iPhone 3G ook gamecenter krijgt, als de 2g ipod touch het aan kan kan de 3G het ook

  10. Zelf weinig last van wifi problemen onder de GM build, maar helemaal stabiel is iOS 4.2 niet. Soms gaat er het e.e.a. mis in de email client (mails worden half geladen en komen nooit meer uit deze toestand, sommige powerpoint bijlagen eindigen met ‘niet alles kan worden getoond’ en dan eindigd de presentatie vanaf dat punt). Je merkt ook dat veel MS office documenten niet goed worden getoond(vooral tabbellen). Als je echter de bijlage opent in bvb pages of keynote dan zie je veel meer.

    Ook crash de mail client wel eens wat ik niet meemaakte in iOS 3.2.1. De safari browser crasht ook veel meer dan in ios 3.2.1/3.2.2

  11. Vraagje: wat doet Mac OS X 10.6.5 precies? En iTunes 10.1? En hoe laat komen die ongeveer beschikbaar? Bedankt alvast.

  12. Ik hoop dat ze eindelijk iets hebben gedaan aan het crashende besturingssysteem tijdens het bellen! Het internet staat er vol mee…erg jammer weer.

  13. Pomp online die zooi!! Come on Cupertino!! Let there be light!!!

  14. Eindelijk mappen… Mijn bladen staan alemaal al vol XD

  15. Ben ik de enige die het irritant vind dat er voor mijn gevoel iedere week een nieuwe iTunes versie uitkomt?

  16. @Benjamin:
    10.6.5 zorgt voor macgebruikers dat ze (10.1 v iTunes kunnen installeren en) ios 4.2 voor idevices ondersteunt met vooral airprint, werkt alleen met 10.6.5, en 10.1 iTunes zorgt ervoor dat je ios4.2 kan installeren :p en voor windows gebruikers dat airprint werkt. En airplay is natuurlijk een functie v iTunes 10.1. Denk dat dit het ong is?

  17. Origineel geplaatst door Caspar
    Ben ik de enige die het irritant vind dat er voor mijn gevoel iedere week een nieuwe iTunes versie uitkomt?

    Nee, ik krijg er ook de schijt van omdat iedere update tot nu toe alleen maar meer ongewenste t**f**zooi met zich mee brengt en nog veel erger; een steeds nieuwere versie van OS X eist. Toen ik mijn iPad kreeg liep ik al meteen tegen het probleem aan dat deze een iTunes eiste die zich niet meer liet installeren op de OS X die op een Mac Mini stond van slechts een paar jaar oud.

    Ik heb onlangs een leuk extra zakcentje gekregen en ga dat gebruiken om eens een andere “tablet” te proberen want Apple komt me intussen mijlenver mijn strot uit. iPad is vreselijk leuk, maar de gebruikerservaring begint steeds minder te worden voor mij.

  18. @ruben, wat een jankerd ben jij zeg. Heb ook de ipad,iphone en imac nadat ik jaren lang alleen pc spul heb gehad en daarvoor atari,amiga en op acorn heb gewerkt. Moet zeggen dat de iphone voor mij de eerste mm telefoon is die gewoon werkt en doet wat die moet doen en sinds mei mijn imac wat een verademing om mee te werken. De iPad wordt hier meer gebruikt dan de laptops en zelfs mijn vrouw,ouders,nichtjes kunnen er goed mee omgaan.

    En natuurlijk is er wel wat te verbeteren aan de diverse apparaten maar bij bij iedere major update biedt apple toch weer nieuwe functionaliteit dat zie ik bij andere aanbieders niet gebeuren daar moet je heel nieuw device kopen

  19. @Ruben.cc
    Ik hoop dat je genoeg zakcentjes hebt gehad voor een Samsung Tab, die schijnen namelijk een geweldige mini iPad look a like te hebben met een iTunes variant die Kies heet.
    samsung verzoekt je echter niet te Googlen op Kies Samsung Problemen, want ze willen voor die 800 euro het apparaat zo graag aan de eerste Nederlandse klant verkopen.

    Moraal van het verhaal.. Iedere pad heeft zo zijn tekortkomingen en volgens jou is dat iTunes. Hier draait iTunes prima en gewoon niet updaten is mijn advies, hoewel ik nog nooit problemen of andere instellingen na mijn update heb gehad.
    Je zou je ook eens een jeer in iTunes kunnen verdiepen en dan zie je dat het best een handig programma is.

  20. Ruben.cc heeft hier wel degelijk een punt. Ik was blij dat ik op mn imac g4 nog leopard kon installeren zodat mn ipad ermee kan syncen, als ik wil updaten naar 4.2 lijkt dat dus niet meer te kunnen en moet ik maar eventjes een nieuwe mac aanschaffen.

  21. Klopt het dat 4.2 ook meer bluetooth opties met zich meebrengt? Ik bedoel, ook eindelijk een nummer vooruit, achteruit enz. Inplaats van alleen play, pause en geluid harder en zachter?

  22. @Medah: Je praat wel over een computer die in 2002 geintroduceerd is.. Dat is 8 jaar geleden. Je was met een PC waarschijnlijk al aan je 2e upgrade toe 😉 Apple heeft de PowerPC processor nog vrij lang ondersteunt vind ik.

  23. @Wingleader
    Ruben.cc heeft natuurlijk gewoon gelijk. Itunes is een draak van een programma, dat inefficiënt omgaat met systeemresources, in ieder geval in combinatie met Windows 7. Kijk maar eens in je task manager en let vooral op de snelle stijging in de geheugenruimte die het programma pakt. Dan heb ik het nog niet eens over de opstarttijd. Die is gewoon ridicuul.

    Betreffende je andere opmerking: vrijwel alle aanbieders bieden inmiddels softwarematige updates aan voor bestaande hardware, dus daarin staat Apple echt niet alleen.

    Maar goed, jij ben typisch zo’n Apple adapt die zich persoonlijk aangevallen voelt, wanneer iemand een kritische noot uit.

  24. @Marty:ja maar op een pc van 10 jaar geleden kan nogsteeds xp draaien met de laatste itunes, het is niet dat ik snow leopard wil kunnen draaien, daar heb ik wel begrip voor, maar dat snow leopard is vereist voor een nieuwe itunes versie. Maar laten we hopen dat de oude itunes wel gewoon kan updaten maar dan airtunes mist.

  25. Is het nu definitief zeker dat er geen Tethering in IOS 4.2 wordt geboden?

  26. Origineel geplaatst door Wingleader
    @ruben, wat een jankerd ben jij zeg.

    Nou nou, dat kan ook anders!
    Hij geeft alleen zijn mening en daar is een forum ook bedoeld voor. Om op zo’n manier te reageren zegt voldoende over jezelf!

    Ook ik vind het vervelend om regelmatig een nieuwe iTunes te installeren waarvan ik niet elke keer de toegevoegde waarde zie.

  27. Origineel geplaatst door George
    Klopt het dat 4.2 ook meer bluetooth opties met zich meebrengt? Ik bedoel, ook eindelijk een nummer vooruit, achteruit enz. Inplaats van alleen play, pause en geluid harder en zachter?

    Ja, dat klopt!

  28. Origineel geplaatst door Peter
    Origineel geplaatst door GeorgeKlopt het dat 4.2 ook meer bluetooth opties met zich meebrengt? Ik bedoel, ook eindelijk een nummer vooruit, achteruit enz. Inplaats van alleen play, pause en geluid harder en zachter?Ja, dat klopt!

    Dankjewel. Zit hier erg opnte wachten.

  29. n dan lekker meteen jailbreaken…;-)

  30. Heb zelf ook alles van apple. (zal ook niet snel overstappen) maar ook ik erger me steeds meer aan die nutteloze itunes updates die je MOET uitvoeren voor een update te kunnen installeren.

    en indd mening geven is niks mis mee, niet zo aangevallen voelen, apple doet ook nisk voor jullie hoor!

  31. Ik ben benieuwd of iTunes op de Mac ook last heeft dat af en toe het synchroniseren met je iPad/iPhone problematisch gaat.

    Vaak moet ik het synchroniseren afbreken (iTunes geeft geen voortgang meer), en het device een keer van de USB afhalen, opnieuw koppelen en dan loopt het ‘vaak’ wel goed…

  32. Ik snap niet wat AirPlay met iTunes te maken heeft.
    Je wilt toch vanaf je iPhone rechtstreeks naar de AirportExpress kunnen streamen? Anders is het niet beter dan iTunes in combinatie met de Remote App op je iPhone en AirportExpress aan je versterker…

  33. De pagina voor iTunes is wel al vernieuwd, maar je kunt nog steeds 10.0.1 downloaden, nog niet 10.1 🙁

  34. Origineel geplaatst door Robbie
    n dan lekker meteen jailbreaken…;-)

    Ik heb ergens gelezen dat het jailbreaken van iOS 4.2 voorlopig wordt afgeraden omdat Cydia nog niet aangepast schijnt te zijn.
    Wellicht is het verstandiger om even te wachten met updaten naar iOS 4.2!

    http://www.iphonehacks.com/2010/11/cydia-for-jailbroken-ios-4-2-to-get-new-settings-pane-more-improvements.html

  35. Is deze versie te jailbreaken op de een of andere manier??

  36. huh!? heb ik iets gemist? Hoe/waarom heb ik osx 10.6.5 nodig om ios4.2 op m’n ipad te installeren?

    @Ablabka bron?

    @Medah zoek je een smoes om een nieuwe mac te halen? 🙂
    laatste versie van itunes is tot nu toe gewoon te installeren op OSX 10.5 (= leopard) . Ik verwacht echt niet dat de aankomende update opeens niet meer compatible is met leopard.

  37. Hier ook nog geen iTunes 10.1 gezien.

  38. Ook vandaag nog geen itunes 10.1. Zou dit willen zeggen dat ook iOS 4.2 nog niet voor dit weekend zal zijn?

  39. Origineel geplaatst door jan
    Ook vandaag nog geen itunes 10.1. Zou dit willen zeggen dat ook iOS 4.2 nog niet voor dit weekend zal zijn?

    Misschien dat iTunes vanavond na 19:00 pas beschikbaar is.. maar ik ga er vanuit dat alles pas later komt 🙁

  40. Ik heb 4.2 beta al een tijdje draaien en ik zou niet zonder kunnen op de iPad. Voor de iPhone 4 hou ik t gewoon op wachten tot hij uit is.
    Dit weekend iig mijn devices weer uptodate brengen 🙂

    De regelmatige updates zijn dan wel een pest maar de functionaliteiten die weer erbij komen zijn super.

  41. Zojuist 14u22 automatische update van iTunes 10.0.1 gestart.

  42. Origineel geplaatst door Martijn
    Zojuist 14u22 automatische update van iTunes 10.0.1 gestart.

    Dan liep jij al achter. Het gaat om 10.1

  43. kheb mijn ipod touch verneukt door ios 4.2 gm r op te zetten en dan maar itunes 10.1 te zoeken f**k

  44. Oeps…

  45. Origineel geplaatst door Wingleader
    De iPad wordt hier meer gebruikt dan de laptops en zelfs mijn vrouw,ouders,nichtjes kunnen er goed mee omgaan.

    Wat goed dat zelfs jouw vrouw ermee kan omgaan. De vrouw van mijn man snapt er nog steeds geen moer van…

  46. Origineel geplaatst door Cathelijne
    Origineel geplaatst door WingleaderDe iPad wordt hier meer gebruikt dan de laptops en zelfs mijn vrouw,ouders,nichtjes kunnen er goed mee omgaan.Wat goed dat zelfs jouw vrouw ermee kan omgaan. De vrouw van mijn man snapt er nog steeds geen moer van…

    Kijk er is toch nog iemand die het snapt Gerse opmerking Cathelijne de vrouw van je man.

    ps wel hoop sukkels hier he ?

  47. nouweeeee het is zaterdag en niets te zien hoor.

  48. De update is uitgesteld ivm een WiFi proleem…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.