Reacties voor: iOS 4.0 GM al te jailbreaken met redsn0w op iPhone 3G (jailbreak)

MuscleNerd meldt dat de gold master van iOS 4.0 te jailbreaken is op de iPhone 3G met redsn0w. Daarnaast heeft hij meer informatie bekend gemaakt over de unlock van de iPhone 3G, 3GS en misschien zelfs de iPhone 4.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Oud nieuws hoor, al van deze morgen gejailbreakt door Sonny88 op deze manier….

  2. op het forum staat al een guide door mij 😀

  3. @Davos: Jij let tenminste op 😉

  4. Heb het ook draaien op mijn 3G. Draait best lekker moet ik zeggen. Turi van Sonny ook gebruikt dacht ik.

  5. heb mn iphone 3g ook soepeltjes op 4.0 draaien, alleen ik wil multi tasken? Iemand een tutorial over hoe ik in mn sb.preflist het multitasken kan enablen?

  6. En wat was nou de rede waarom iOS4 weigert te functioneren op mn 2G? Heb ik nog wat te prutsen voor ik eindelijk kan upgraden 🙂

  7. @Davos: de kwalificatie “oud nieuws” vind ik een beetje flauw. MuscleNerd heeft het nieuws inmiddels (!) vier uur geleden bekend gemaakt danwel bevestigd via Twitter. Daar moet je dan de tijd vanaf trekken die het kost om een artikel te schrijven en de tijd die nodig is voor de eind-redactie om het artikel na te lopen en op de site te plaatsen.

    Als je het nieuws al eerder wist dan dat MuscleNerd het officieel bekend maakte danwel bevestigde, had je dat ook even kunnen melden in een tip aan de redactie in plaats van dat pas in de reacties te laten horen.

  8. @zonaris: Ik dacht toch gehoord te hebben in de keynote dat het “multitasken” niet zou lukken of toch niet volledig …
    Enkel vanaf een 3GS!

  9. kan je, je iphone nu nog alleen maar jailbreaken met een mac ? om IOS 4 op je iphone 3g telaten draaien of is er ook een andere oplossing ???

  10. Origineel geplaatst door leroy
    kan je, je iphone nu nog alleen maar jailbreaken met een mac ? om IOS 4 op je iphone 3g telaten draaien of is er ook een andere oplossing ???

    Zowel jailbreak als herstellen werkt alleen nog via Mac.

  11. Avontuurlijke en gevorderde gebruikers die op zoek zijn naar een jailbreak van iOS 4.0 GM met een iPhone 3GS en de oude bootrom kunnen in dit topic terecht. Voor hulp met de redsn0w jailbreak van iOS 4.0 op de iPhone 3G kun je in dit topic terecht.

  12. Komt het ook uit voor iphone 2g, daar zou ik blij mee zijn 😀

  13. 3Gs valt ook al te jben

  14. @Rob de 2g wordt niet meer ondersteund in volgende updates dus ook geen 4.0 voor de 2g! kijk maar bij de compatibility list

  15. Origineel geplaatst door Paul Durden
    @Davos: de kwalificatie “oud nieuws” vind ik een beetje flauw. MuscleNerd heeft het nieuws inmiddels (!) vier uur geleden bekend gemaakt danwel bevestigd via Twitter. Daar moet je dan de tijd vanaf trekken die het kost om een artikel te schrijven en de tijd die nodig is voor de eind-redactie om het artikel na te lopen en op de site te plaatsen.Als je het nieuws al eerder wist dan dat MuscleNerd het officieel bekend maakte danwel bevestigde, had je dat ook even kunnen melden in een tip aan de redactie in plaats van dat pas in de reacties te laten horen.

    Sonny had dit gister rond 12:00 zelf al gemaakt en een website er voor opgericht. De redactie hier van op de hoogte brengen was niet echt nodig aangezien de berichten die er over gingen verwijder werden en het topic op het forum gesloten. Het was dus uitgebreid bekend bij iPhoneclub.

    Maar leuk voor het dev team dat ze dit ook op de zelfde manier hebben bedacht.

  16. @Paul Durden: Niet zo happen he 😉

    Maar inderdaad goed dat het nog een keer vermeld wordt, er zullen genoeg mensen zijn die niet de 100+ reacties gaan doorspitten om te zien of er een jailbreak was.

  17. Origineel geplaatst door Yves
    3Gs valt ook al te jben

    Kan je aangeven waar dat staat? De methode van paul durden hierboven werkt niet!

  18. Maar even wachten.. iOS 4 nu prima draaien maar mis nog een aantal extras zoals mn 3G unrestrictor en 5-icon dock…. Maar dat is nou ook weer niet onoverkomenlijk gelukkig 🙂

  19. Iets wat hypocriet is het natuurlijk wel dat er geen link mag worden geplaatst naar iOS4 GM. Maar er wel mag worden geschreven hoe je een iPhone kan jailbreaken; wat toch ook niet helemaal naar Apple’s zin is.

  20. Nu dus even de vraag die veel duidelijkheid kan brengen:

    Ik heb officieel een iPhone van T-Mobile, maar deze is als unlocked geregistreerd bij Apple. Dus via iTunes wordt deze geactiveerd en unlocked.
    Kan ik dan GM 4.0 gebruiken en vrolijk verder gebruik maken van mijn telfort abo?
    Hoe zit het met terugzetten naar 3.1.3?

  21. @studentje21: het verschil is eenvoudiger dan je misschien denkt. Ondanks dat het jailbreaken van een iPhone “niet helemaal naar Apple’s zin is”, is dit wél volledig legaal (zie artikel 45m Auteurswet). Het linken naar auteursrechtelijk beschermd materiaal van Apple is daarentegen niet legaal naar Nederlandse wetgeving en dus kunnen wij dat niet toestaan.

    Als je dat hypocriet vindt moet je bij de wetgever zijn en moedig ik je dan ook zeker aan om dat vandaag in je stem voor de 2e kamerverkiezingen uit te drukken (bekijk de stemwijzer van Bits of Freedom eens).

    @Majestic: de berichten die Sonny gisteren in de reacties en op het forum heeft geplaatst zijn door moderators verwijderd omdat ze een link naar auteursrechtelijk beschermd materiaal bevatten. De moderators opereren zelfstandig en zijn niet dezelfde mensen als die het nieuws schrijven voor de frontpage. Ik was daar dan ook niet van op de hoogte.

    Als je echter een tip doorgeeft aan de redactie op het gebied van jailbreaken, krijg ik daar automatisch een e-mailtje over en kun je er dus wél van uitgaan dat ik op de hoogte ben gebracht.

  22. Alle helemaal prima hier 4.0 GM JB erop, even de plist aangepast zodat wallpaper en multitasking ook werken, maar nu start safari niet meer op, iemand ook dat probleem..? Nogal vervelend, aangezien Opera niet zo goed is als safari..

  23. Iedereen met een beetje kennis kan honderden download links vinden voor van alles en nog wat, dus ook voor nieuwe firmware. Als er nou duidelijk gezegd wordt dat er hier NIET naar verwezen of gevraagd mag worden, snap ik echt niet dat er nog steeds mensen zijn die dat wel doen. Een beetje meer je best doen op Google lijkt me…

  24. Henk, welkom in de luie internetwereld.

  25. @benjamin:

    De 2g word idd niet ondersteund, standaard. Is er geen manier om de 2g toch werkend te krijgen. Veel moeite zal het toch niet zijn? Hardwarematig zijn er niet zoveel verschillen tussen de 2g en 3g.

  26. Of je wacht eventjes 12 dagen… Ongeduldigen

  27. Ios4 werkt perfect op de 3G
    Heb volgens mij zelfs beter bereik.

  28. @Ovi: Note: If you’re experiencing MobileSafari crashes, double check that you’re running the version at the bottom of this page: redsn0w_mac_0.9.5b4-2.zip

  29. @rob
    Welk gedeelte van ‘iOS 4 krijgt geen ondersteuning op de 2G’ snap je nou niet???

  30. Ok, ik heb het nu ook werkend op mijn 3G, leuk dat multitasking en homescreen-wallpaper! Wel jammer dat de apps in Cydia niet echt werken. Had zonet Winterboard gedownload.. Gaat mijn iPhone in de Safe Mode (Sad iPhone) en daar kwam hij ook niet meer uit.. Alle graphics werkten nog dus op een of andere manier dacht mijn iPhone dat hij in safe mode zat.. terwijl hij dat niet zat.. Maar goed, Winterboard weer verwijderd en nu werkt hij weer.

  31. @rob: Daar zal de jailbreak scene aan moeten werken, maar ik heb geen idee of ze dat gaan doen.

  32. Origineel geplaatst door Hamertej
    Winterboard weer verwijderd en nu werkt hij weer

    Klopt, ook Shrink werkt niet en dat was ook voor mij de reden om weer terug te gaan naar 3.1.3

    De grote iconen zijn niet om aan te zien als je Shrink gewend bent 😉

  33. @Hamertej: Werkt de multitasking vlot met homescreen-wallpaper? of werkt multitasking vlotter zonder homescreen-wallpaper ?

  34. @sonny: oke, ****.. wanneer is het dan wel mogelijk dat ik ook Os 4 er op kan zette met een windows pc ?

  35. Dit stond gisteren al een paar uur na de keynote op appletips 😉

    Heb het er nu opstaan omdat ik dev ben, en het is een fantastisch os.

  36. @rob lijkt mij ook niet al te moeilijk aangezien de ipod 2g wel ondersteund wordt.

  37. @zonaris: multitasking niet mogelijk op 3G helqaas 🙁

  38. @korenbrander: multitasken kan wel op 3G mits jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.