Reacties voor: Waarom iOS 3 sneller aanvoelt dan iOS 8

De iPhone is de afgelopen jaren flink verbeterd, maar iOS 3 voelt eigenlijk nog steeds sneller aan dan iOS 8. Dat heeft een logische reden, ontdekte een ontwerper.
Lees het complete artikel → Waarom iOS 3 sneller aanvoelt dan iOS 8
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Als je verminder beweging aanzet dan kun je tijdens de fade animatie als nog niks doen dus qua snelheid maakt dat niet heel veel uit volgens mij. Het lijkt alleen sneller

  2. ik heb de animaties altijd gezien als een middel om de traagheid te maskeren.

  3. @Jan Willem: Hier ben ik het helemaal mee eens !

  4. Als je het ziet zitten, jailbreak erop zetten en No SlowAnimation downloaden en mijn 6+ gaat reteSNEL!!!
    Sneller als iOS 3, ben ik zeker van. Probeer het maar!

  5. Precies, ik versnel ook al vijf jaar mijn animaties. Tegenwoordig doe ik dat met Springtomize, want dat biedt nog eens tientallen andere functies. 70% sneller is snel genoeg voor mij, alhoewel het met andere tweaks ook belachelijk veel sneller kan natuurlijk.

  6. En gelijk heeft de man! Hier moet wat aan gedaan worden door Apple. Vanaf het moment dat ik iOS 7 ben gaan gebruiken heb ik dit door gehad en het irriteert me vandaag de dag nog regelmatig op iOS 8. Dit is absoluut niet des Apples.

    Ik was erg blij om te horen dat Apple in iOS 9 veel verbeteringen wil doorvoeren, maar ik hoop dat ze dit dus niet vergeten. Want we zijn inmiddels bijna 2 jaar verder sinds iOS 7 werd geïntroduceerd en de belabberde animaties worden steevast genegeerd. De sterke animaties van de vroegere iOS versies waren altijd een grote reden waarom ik iOS boven Android verkoos. Tegenwoordig is iOS die voorsprong wel kwijt..

  7. Kijk ook ff het verschil met wat er op iPhone 6 staat kwa apps en op die iPhone 3

  8. Nog een reden om te jailbreaken. NoSlowAnimations er op en hij gaat als een speer 🙂

  9. Origineel geplaatst door Kees
    Ik was erg blij om te horen dat Apple in iOS 9 veel verbeteringen wil doorvoeren, maar ik hoop dat ze dit dus niet vergeten.

    Verheug je nou niet te vroeg. Apple heeft nog helemaal niks bevestigd.

    Ik ben zeker een van de weinigen die dat helemaal niet interesseert. Tot nu toe is het mij niet eens opgevallen dat erheen vertraging inzit.

  10. Om eerlijk te zijn geef ik er niks om. Ik lig er echt niet wakker van als ik hier en daar een milliseconde (of van mijn part een hele seconde) moet wachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.