Reacties voor: Meer details over iOS 17 gelekt: vernieuwd toegangsscherm en meer

Het gebeurt regelmatig dat anonieme bronnen functies delen die uit iOS 17 zouden zijn gelekt. In dit artikel verzamelen we deze geruchten. Zo zou Apple werken aan nieuwe interactieve widgets en zitten er verbeteringen voor het toegangsscherm en het bedieningspaneel aan te komen.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Iets meer functies met Dynamic Island zijn zeker wel welkom!

  2. Origineel geplaatst door X.
    Iets meer functies met Dynamic Island zijn zeker wel welkom!

    Helemaal mee eens. Ik denk ook dat dit samen gaat met interactieve widgets. Voor sommige widgets als de muziekspeler geeft dit extra toegevoegde waarde. Een slimme stapel gebruiken heeft dan echt wat meer toegevoegde waarde

  3. Iets meer focus functies om ‘s nachts het always on scherm uit te kunnen zetten, zodat mijn slaapkamer niet verlicht wordt met mijn iPhone op mijn mooie Belkin magsafe lader. Nu gebruik ik daarvoor de Do Not Disturb focus mode en zet daarbij automatisch battery saving aan. Maar zodra de iPhone vol genoeg is, gaat battery saving uit en licht het scherm weer op midden in de nacht.

    Ik heb de slaap mode ook getest, waarbij je wel voor het scherm kunt uitzetten, maar het probleem is dan dat je iPhone en Watch zich half afsluiten, ook als je duidelijk niet slaapt en aan het rondwandelen bent. Dat werkte voor mij niet.

    Kan echt beter.. Bijvoorbeeld instelbaar dat tijdens DND mode, of tussen twee tijdstippen (bijv 23u en 07u) het scherm uit staat.

  4. Wat krijgen we nu weer niet … (niet in Nederland/ US only)

  5. Ik zou een aparte home pod app willen zien, of tenminste makkelijkere Bediening voor die speakers. Ook zou je AirTag via het homescreen meer info moeten geven.

  6. Geweldige vernieuwingen 🤦🏻‍♂️ vraag me af of de echte creatieve mensen zijn ontslagen of dat ze er geen zin meer in hebben om met echte nieuwe en handige verbeteringen / vernieuwingen te komen.

    Apple medewerker” We kunnen nun de zaklamp, traploos in helderheid verstellen!”

    Publiek “yeah!!!!”

  7. Ik weet dat Apple het niet nodig vindt, maar ik zou het handig vinden om een knop in de App Switcher te hebben om in 1x alle apps te sluiten..

  8. Hopelijk gaan ze de muziek app niet te eenvoudig maken waardoor het handige functionaliteit verliest. App werkt erg fijn en er is eigenlijk maar 1 ding dat ik anders zou willen zien; De shuffle knop terug brengen naar het muziek scherm ipv verstoppen achter een extra klik.

  9. Het gaat weer helemaal nergens over. Allemaal speel dingetjes. Ik zeg pak de basic app’s als agenda, contacten en e-mail eens een keer aan. Die lopen al jaren achter.
    Bv een fatsoenlijke week overzicht in agenda.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.