iOS 16 Update

Reacties voor: Apple brengt iOS 16.4 en iPadOS 16.4 uit: alles wat je moet weten

Apple heeft zowel iOS 16.4 als iPadOS 16.4 uitgebracht, de twee nieuwste software-updates voor de iPhone en iPad. Daarin heeft Apple weer een flink aantal nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd. In dit artikel lees je alles over de updates.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Normaal wacht ik altijd eerst ff de updates af ivm problemen, maar toevallig zag ik de notificatie ivm 16.4 en gelijk gedownload. Kreeg het ff warm toen m’n iPhone 4x opnieuw moest opstarten want internet viel telkens weg na 5sec terwijl WiFi niet meer wilde verbinden. Dat hielp dus niks en dan WiFi uit en 4G enkel aan, maar ook geen verbinding. Privé doorgifte in iCloud+ uitgezet en VPN uit gezet en eindelijk verbinding. Nog nooit eerder gehad met een update.

  2. Dit is dus een andere versie dan de Public Beta 16.4 RC. Misschien handig om dit ook te vermelden.

  3. Bij mij duurde het voorbereiden van de update opmerkelijk lang.
    Het downloaden ging wel vlot, en de update werd ook vlot geïnstalleerd.
    Kan dat iets te maken hebben met specifieke instellingen ?

  4. De grote vernieuwingen zijn er nu toch wel echt uit. Bewegende beelden zou nog iets kunnen betekenen, maar voor de rest zie ik geen echte vernieuwingen meer.

  5. Siri is stuk bij mij na update, kan niks meer. Elk verzoek de melding in geen verbinding maken

  6. @Chris: Ook bij mij krijgt Siri geen verbinding sinds deze update. Niet echt handig in combinatie met Carplay 🫤 Als ik geen oplossing vind, denk ik dat dit de eerste keer wordt, dat ik terugga naar de vorige versie.

  7. Ik heb het probleem sinds de update naar 16.4 op m’n iPhone X in donkere modus dat de tekst onder de icons ook donker is en hierdoor niet meer leesbaar.

    Mijn vriendin heeft met haar iPhone XR dit probleem niet. Uit-en inschakelen maakt geen verschil. Voor de rest geen problemen. Meer mensen die dit probleem ervaren?

  8. Vreselijke update weer. Instabiel en idd, ook hier doet Siri het niet meer. Gebruik het voor m’n lampen, televisie en voor werk. Klote dit

  9. Sinds deze update disconnect mijn Beats Flex of kan ik deze niet selecteren. Onhandig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.