Zoek Mijn-netwerk met AirTags

Reacties voor: Deze 3 vernieuwingen zitten in de Zoek mijn-app in iOS 15

Waarschuwing als je je AirTag vergeet
De Zoek mijn-app heeft in iOS 15 enkele handige verbeteringen gekregen. In dit artikel leggen we uit welke het zijn en wat je eraan hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -
13 reacties
 1. AirPods in find my … is dat zometeen na de update ook voor AirPods 2 of alleen Pro en Max ?

 2. Jammer dat dit niet werkt met een apple watch… of doe ik wat verkeerd?

  Verder jammer dat je op de widget alleen personen of objecten ziet en niet je iPhone/Ipad/Watch/Airpods

 3. Ik was vanochtend naar mijn werk gegaan en had mijn telefoon(iPhone x 10) vergeten ik had namelijk functie aan staat melding krijgen als ik me telefoon vergeten was maar kreeg geen melding op me Apple Watch 5 🤷‍♀️🤔
  Wie weet waarom ik geen melding krijg ?

 4. Zit er wel een UW band in de Watch?

 5. Ooit had deze app een refreshknop.

  Nu moet ik de app automatisch refreshen en dat werkt vaak niet. Regelmatig moet ik de app eerst helemaal sluiten en dan weer opstarten om te refreshen.

  Wat ze ook toevoegen, zolang dat niet goed geregeld is, vind ik de app teleurstellend.

 6. Het functioneert goed. Ik vind het wel jammer dat ik al een flink eind weg ben voor mijn watch de melding geeft dat ik iPhone vergeten ben.

 7. Ik krijg ook geen melding als ik mijn sleutels ergens laat liggen. Alles staat goed ingesteld.

  Iemand het al eens meegemaakt dat er een melding komt?
  Hoever ben je dan weg en hoe lang duurt het voor je een melding krijgt?

 8. Ik heb een probleem met Zoek mijn als ik vrienden wil volgen. Alles al geprobeerd om het op te lossen. Voorheen werkte het prima sinds iOS 15.0.1 kan ik de locatie van mensen niet meer opvragen. Het opvragen van locatie werkt wel in “Zoek mijn” op mijn MacBook.

  Zijn er meer mensen met dit probleem?

 9. @Marianne: hallo wat bedoeld u met een flink eind weg? want bij mij werkt het niet voorlopig; of ik ga te weinig ver?

 10. ik krijg ook geen melding hoor, hoe ver moet u weg zijn ervan?

 11. @René: ja vraag mij dit ook af hoor

 12. #4 Live volgen. Als ze met auto of fiets zijn (en hun iOS geupdated is), is het live te volgen. Leuk om te zien op snelweg.

  En ik wil ook wel zo’n refresh knop, vooral op Apple Watch. Daar is het volgen niet bij, pas om zoveel minuten wordt de lokatie bepaling van diegene ververst. Ik kan ook niet uitzoomen.

 13. Origineel geplaatst door iSan
  #4 Live volgen. Als ze met auto of fiets zijn (en hun iOS geupdated is), is het live te volgen. Leuk om te zien op snelweg.

  En ik wil ook wel zo’n refresh knop, vooral op Apple Watch. Daar is het volgen niet bij, pas om zoveel minuten wordt de lokatie bepaling van diegene ververst. Ik kan ook niet uitzoomen.

  Ik krijg van anderen de locatie niet meer door terwijl ze wel hun locatie hebben gedeeld Jij hebt dit probleem dus niet ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.