iOS 15-concept van Parker Ortolani.

Reacties voor: Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op iOS 15

Nog een week en dan is het zover: Apple doet iOS 15 uit de doeken. In deze vooruitblik lees je onze verwachtingen van iOS 15, met de bespreking van de nieuwste geruchten en onze wensen.
Lees het complete artikel → Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op iOS 15
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ik zou wel graag willen dat je foto’s kan toevoegen in de agenda app.

    En dat foto’s uit je recent verdwijnen als je ze in een mapje zet (met zoals in mail) zodat het allemaal overzichtelijk blijft. Heb bijna 16.000 foto’s die ik in mapjes wil zetten maar als ik stop omdat het een enorme klus is weet ik niet meer waar ik gebleven ben.
    Hoor van meerdere mensen deze wens en irritatie

  2. Van het weekeind “pas” 😱 achter gekomen

    Het zou fijn zijn als de timer ingesteld staat dat deze niet op de locatie van de datum komt te staan als het scherm vergrendeld is. Zou een mooie aanpassing zijn

  3. Stel je voor dat je je app icoontjes zelf een plek op het start scherm kan geven. Ik bedoel, dan heeft Apple opnieuw het startscherm uitgevonden 😉

    Naast meer Applediensten in NL, zou ik ook graag de uitrol van esim op de Apple watch zien.

  4. Ik zou wel graag hulp op afstand zien in iOS. Niet dat Apple je iPhone overneemt maar dat ik bvb een familielid of vriend kan helpen met zen iPhone en dit lekker vanuit de zetel…

  5. Voor alle gebruikers van Woning (homekit):

    Het zou toch geweldig zijn wanneer je eindelijk zelf kan instellen welke huisgenoten gemachtigd zijn om specifieke lampen/devices wel of niet te gebruiken.

    Nu kunnen mijn kids zo ongeveer mijn hele huis bedienen als ik ze toe zou voegen aan “woning” en daarom krijgen ze dan dus ook geen toegang.
    Ik wil ze op hun iPhone graag controle geven over de verlichting op hun eigen kamers, maar dat gaat helaas niet 🤔 (zonder dat ze meteen ALLES kunnen bedienen)

    Come’on Apple…zo moeilijk kan dat niet zijn toch?

  6. Origineel geplaatst door Bart
    Stel je voor dat je je app icoontjes zelf een plek op het start scherm kan geven. Ik bedoel, dan heeft Apple opnieuw het startscherm uitgevonden 😉
    Naast meer Applediensten in NL, zou ik ook graag de uitrol van esim op de Apple watch zien.

    Daar zijn genoeg opties voor, legaal en wel. Zo heb ik mijn 8 meest gebruikte apps onderin staan (1 rij + Dock) en voor de rest gebruik ik de app bibliotheek of spotlight. Geen gedoe met idiote pagina’s vol met apps en/of en half geordende mappen.

    Dat Apple het aan moet bieden is prettig, maar het is geen limitatie gezien de oplossingen.

  7. iOS 14? Leuk maar niet echt afkomstig van apple en vind het eigenlijk niets de apppagina rechts dit was beter geweest als het kon uit zetten zoals bij Samsung ik ben Sins 2012  fan maar sins iOS 13 even van toestel verandert naar Samsung nu weer terug en het viel mij erg teleurgesteld tegen ook Lings de windget pagina het zou fijn zijn als in iOS 15 weer verbeteren zou zijn en deze kan uit zetten en de iPhone zo kan gebruiken Zoals dat in iOS 12 was voor de rest zou  meer met de prijzen moeten doen en deze iets betaalbaar moeten maken zo gaan velen een stap terug naar Samsung

  8. Makkelijker apps verplaatsen: dit staat bij mij bovenaan mijn wenslijst. En een weer app vóór CarPlay.

  9. @Bart: ja!!! Vooral die laatste. Kan ik eindelijk mijn Apple Watch 6 uit Duitsland echt volledig gebruiken :). Heb ik wel wat extra in de maand voor over. Daar betaal ik liever voor dan aan bijvoorbeeld een streamingdienst.

  10. @Sander: welke apps gebruik je daarvoor?

  11. @PiP0: Dat kan al met TeamViewer ..

  12. Origineel geplaatst door Martijn
    Voor alle gebruikers van Woning (homekit):

    Het zou toch geweldig zijn wanneer je eindelijk zelf kan instellen welke huisgenoten gemachtigd zijn om **specifieke lampen/devices *wel of niet te gebruiken*.**

    Nu kunnen mijn kids zo ongeveer mijn hele huis bedienen als ik ze toe zou voegen aan “woning” en daarom krijgen ze dan dus ook geen toegang.

    Ik wil ze op hun iPhone graag controle geven over de verlichting op hun eigen kamers, maar dat gaat helaas niet 🤔 (zonder dat ze meteen ALLES kunnen bedienen)

    Come’on Apple…zo moeilijk kan dat niet zijn toch?

    Dit is nog geen slecht idee 🤔, zelf zou ik graag alle functies die al in vorige edities van iOS zijn gekomen die niet in Nederland beschikbaar zijn ook hier hebben; dus de swipe op toetsenbord, news app, fitness app, fietst-routes in maps, look around in maps ( komt er al aan maar toch), en HomePod met Nederlands siri en siri flink verbeterd dat zou ik tof vinden 😉

  13. @Mootje: klopt! Ik weet niet of je een OS X apparaat hebt maar daar heb ik in de foto app, een album waar automatisch foto’s getoond worden als ze nog nergens in een album staan.

  14. Zin an!

  15. @Mootje: 16.000 foto’s jeetje die bewaar je toch niet enkel en alleen op je iphone, zou dat echt rampzalig vinden zoveel foto’s bij mij hebben(Al is het via Icloud).
    Gewoon heerlijk elk jaar alles er af en geen foto meer terug erop met nieuwe IOS, die foto’s staan wel veilig thuis op de nas.

  16. @Erwin: Met een betaalde versie inderdaad. Dan moet je QuickSupport op de telefoon installeren, en dan kun je met Teamviewer (met licentie voor QuickSupport) op je pc de iPhone overnemen.

  17. Origineel geplaatst door Erwin
    @PiP0: Dat kan al met TeamViewer ..

    Dit heb ik een hele tijd geleden gecheckt en kan idd. Wat ik zou willen is hulp op afstand bieden met men iPhone daar je je pc ni altijd bij de hand hebt en dit liefst met een standaard Apple app ipv van met een app van derden zoals teamviewer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.