iPhone 12 vs iPhone 12 mini

Reacties voor: iOS 15 laat je iPhone voorrang geven aan 5G bij slechte wifi

Ontwikkelaars kunnen hun apps aanpassen om voorrang te geven aan een 5G-verbinding in plaats van wifi. Met een nieuw profiel is dit nu al te testen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Was dat al niet een groot probleem een paar IOS’sen geleden, dat iets vergelijkbaars door Apple automatisch was aangezet, en gebruikers met torenhoge rekeningen kwamen te zitten.

    Geen goed idee.

  2. Ik vind persoonlijk niet dat app ontwikkelaars hier iets aan moeten doen, en dit moet je zeker niet willen om dit per app te gaan instellen.
    Laat dit gewoon net zoals wifi assistentie 1 vinkje in het settings menu zijn, ik wil dit sowieso niet maar wil ook niet tig opties per app regelen apart dan lijken we net android met alle instellingen overal door het toestel.

  3. Is dit wel relevant voor NL ? 5G is nog niet of nauwelijks..

  4. Origineel geplaatst door Edward
    Is dit wel relevant voor NL ? 5G is nog niet of nauwelijks..

    Het 5G wordt door de grote providers al enige tijd gebruikt gebruikt. Ik zit al bijna een jaar op ‘t KPN 5G netwerk zonder enige probleem (snelheid is nog niet omhoog geschroeft).

  5. @Captain Obvious: Ja dat was Wifi assistentie bij mobile data instellingen, dat die automatisch op mobiele data overging als hij wifi verbinding te slecht vond.

  6. Origineel geplaatst door Edward
    Is dit wel relevant voor NL ? 5G is nog niet of nauwelijks..

    Origineel geplaatst door Roy

    Het 5G wordt door de grote providers al enige tijd gebruikt gebruikt. Ik zit al bijna een jaar op ‘t KPN 5G netwerk zonder enige probleem (snelheid is nog niet omhoog geschroeft).

    Ik zit al een jaar op het 5G netwerk van T-Mobile. Heel soms zie ik hem naar 4G terugschieten dus met het bereik zit het al wel goed. Ik haal meestal rond de 300mbps down en 60mbps up. Op sommige plekken is de snelheid nog niet echt goed (100mbps down en 20 up) en op sommige plekken haal ik zelfs de 400 down en 100 up. Kom maar door met die nog betere snelheden 🙂

  7. Leuke optie maar zou moeten kunnen uitgezet worden als je roamed.

  8. Ik WIL geen 5G… dus ik hoop dat iOS wel de optie houdt op 4G.

  9. @Martijn: Niet alleen bij roamen het moet per definitie standaard uit, zeker gene met kleine bundel.
    Net zoals ik 2 Sims in mijn telefoon werk en privé(waarbij privé geen data heb want heb werk sim), als ook een keer instelling op
    Mijn mobiel verkeerd staat dan gaat door deze optie mijn privé abbo ineens heel veel geld kosten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.