Universal Control op Mac en iPad

Reacties voor: Deze uitgestelde iOS 15 functies komen pas later beschikbaar

Aantal functies ook nog niet in Nederland & België
Nu iOS 15.1 is verschenen, hebben we een paar uitgestelde functies alsnog gekregen. Maar er zijn nog steeds enkele functies waar we op zitten te wachten. In dit artikel vind je een overzicht van deze iOS 15-functies die pas later komen.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Geen functies waar ik echt wakker van lig, of echt op zat te wachten dus voor mij geen probleem.
    Sowieso heel IOS15 niet zo heel spannend vind ik, normaal doe ik elk jaar mee met de beta dit jaar overgeslagen.

  2. Swipen!
    Hebben jullie in de beta het swipe toetsenbord al ontdekt? Ik zie het niet staan bij de functies die nog moeten komen, maar ik zie het ook nog nergens staan. Zou toch ook een nieuwe functie (nl) zijn in 15?

  3. @Marianne: Het zit er al in sinds beta 1 inderdaad, ik kan hem ook gewoon gebruiken op de oude se.

  4. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Wat doe ik dan fout? Het zou toch hetzelfde moeten werken als Gboard en Swiftkey? Ik kan niets anders instellen dan querty azerty…. En bij de algemene instellingen heb ik het vegen aan staan…

  5. @Marianne: Als je de beta van iOS 15 hebt en de optie Veeg om de typen aan hebt staan, hoef je alleen maar te vegen om woorden te maken, in plaats van stuk voor stuk letters typen. Zorg wel dat je het standaard toetsenbord gebruikt en geen ander toetsenbord van derden. Je hoeft verder niks in te stellen, want alleen het vegen is voldoende. In onze tip staat het uitgelegd in deze gif zie je het ook in beweging.

  6. Meldingen aankondigen werkt bij mij wel gewoon in het Nederlands met de AirPods Pro

  7. Rijbewijs in de Wallet is iets waar ik echt naar uit kijk. Helaas zal dat nog wel even duren, al had het CBR het een tijd geleden wel aangegeven hiermee te komen.

  8. Roundup: niets spectaculairs wat we gaan missen dus…

    “Verder biedt Wallet in iOS 15 ondersteuning voor Amerikaanse id-kaarten en rijbewijzen. Je kunt zo langs de grenscontrole in Amerika zonder fysiek identiteitsbewijs. Houd simpelweg je iPhone tegen een speciale scanner en het is in orde.“

    Dit klinkt heel interessant, maar eerst mag je aansluiten in de wachtrij denk ik dan… wat is de uiteindelijke winst ?

  9. @Marcellino: inderdaad werkt prima met bijvoorbeeld whatsapp. Wel onhandig met berichten die een quote bevatten ivm herhaling.

  10. Deze major iOS versie blijft toch maar mager.. ik installeer hem wel op mijn iPad vanavond maar het voegt echt amper wat toe.

  11. ID-kaarten in de Wallet, dat zal vast nog langer duren dan Apple Pay in Nederland. Ik kijk er wel naar uit om helemaal zonder fysyieke pasjes door het leven te gaan.

  12. Playgrounds 4.0 -> Apps kunnen bouwen op je iPad zit er ook nog niet bij (terwijl wel gepresenteerd). Komt blijkbaar ook met een latere release.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.