On-device processing Siri

Reacties voor: Siri wordt slimmer: 10 nieuwe functies in iOS 15 en macOS Monterey

Siri heeft in iOS 15 een aantal nieuwe functies gekregen. Je kunt nu makkelijker doorvragen, content delen en meer via de slimme assistent op je iPhone, en iPad. De updates komen ook naar macOS Monterey.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik blijf me verbazen hoe vaak jullie al foutief melden dat “Meldingen aankondigen” in het Nederlands niet werkt. Dit werkt namelijk prima voor in ieder geval whatsapp, al de hele beta periode.

    Siri wordt ook dommer trouwens: de functie: Herinner mij hieraan mbt het scherm dat open staat werkt dan weer slechter dan in iOS 14 aangezien Siri 9 van de 10 keer vraagt, waar wil je aan herinnerd worden (bug gemeld)

  2. Het blijft mij verbazen dat Siri maar een taal tegelijk aankan. De wereld wordt steeds kleiner en er zijn genoeg bitalige landen. Je zou maar een Engels bericht willen sturen vanaf een Nederlandse iPhone, of zoals in mijn geval andersom. “send a message in Dutch language to Kees” zou gewoon direct dicteren in Nederlands mogelijk moeten maken. Helaas. Nu moet ik de berichten app openen, Kees selecteren, zorgen dat keyboard op NL staat (de Watch onthoudt dit niet) en dan in Nederlands dicteren.

    Siri op de watch kan geen uitgestelde opdrachten inplannen.

    Siri op Carplay is helemaal aan groot onderhoud toe, zeker sinds het scherm toetsenbord tijdens rijden gedeactiveerd is. “Laat albums van u2 zien” zou gewoon ale albumhoezen in een grid op het scherm moeten tonen, zodat je simpel visueel het album kunt kiezen om af te spelen. En probeer maar eens een Nederlandse band op te vragen op Engelse Siri.. De Jeugd van Tegenwoordig bijvoorbeeld… succes 😂

    Soms vraag ik me af of Apple medewerkers hun eigen producten echt gebruiken.

  3. Origineel geplaatst door Paul
    Ik blijf me verbazen hoe vaak jullie al foutief melden dat “Meldingen aankondigen” in het Nederlands niet werkt. Dit werkt namelijk prima voor in ieder geval whatsapp, al de hele beta periode.

    Siri wordt ook dommer trouwens: de functie: Herinner mij hieraan mbt het scherm dat open staat werkt dan weer slechter dan in iOS 14 aangezien Siri 9 van de 10 keer vraagt, waar wil je aan herinnerd worden (bug gemeld)

    Indd.. werkt gewoon.. 100%.. whatsapp, fb msg.. alles.. “melding van Roomba, je stofzuiger is klaar”.. icm met focus.. super..

  4. Ik gebruik Siri nooit. Zie er geen enkele meerwaarde in.

  5. @rik2000: Fijn voor je… Ik wel..

  6. @iCulture, er staat een foutje in dit artikel. “kondig bericht aan” werkt perfect (iPhone 12 Pro icm AirPods Pro).

    Als jullie een artikel plaatsen en ik heb m’n AirPods Pro in, leest Siri gewoon de melding voor! Heel erg handig op de fiets of op de scooter!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.