Verbeteringen voor Herinneringen in iOS 15.

Reacties voor: Zo zorgt de Herinneringen-app in iOS 15 en macOS Monterey ervoor dat je niks meer vergeet

5 verbeteringen op een rij
Apple's Herinneringen-app heeft een aantal handige updates gekregen in iOS 15, iPadOS 15 en macOS Monterey. We zetten de meest interessante verbeteringen op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Een herinnering op voltooid zetten met een Apple Watch lukt niet.. (melding verdwijnt niet) dat kan alleen met een iPhone.. heel irritant. Hebben meer dat?

  2. @Karst: bij mij geen probleem. Als ik herinnering aanklik zet ie een kleurtje in het rondje en is de app op IPhone en AW afgerond

  3. Nog steeds geen integratie met agenda…

  4. @iCulture zouden jullie een review kunnen schrijven door Apple Reminders en 3th party App als Things onder loep te nemen in 2021? Heel nieuwsgierig naar objectieve opinie.

    Voor- en nadelen? 🙂

  5. @L8: precies dit. Ik ben al jaren enthousiast gebruiker van de Things App, maar krijg steeds meer het idee dat Reminders een volwaardig alternatief aan het worden is. Klopt dat?

  6. Als ik een herinnering op mijn iPhone als voltooid markeer, blijft deze altijd gewoon nog vrolijk op mijn MacBook terugkomen. Dit synchroniseert nog steeds niet goed. Ik weet niet of dat een probleem aan mijn kant is of een bekend probleem? Verder werkt alles via iCloud naar behoren op al mijn apparaten.

  7. @Dennis A: ik heb dit probleem enkel met de gedeelde lijsten. Tussen IOS apparaten bijwerken werkt met gedeelde lijsten. Van IOS naar MacBook ook geen probleem. Echter aanpassingen of nieuwe reminder aanmaken op MacBook, synchroniseert niet terug met IOS devices. Dit sinds update MacBook. Reminders crashed ook regelmatig (paar keer per week)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.