iOS 15.6 Final

Reacties voor: iOS 15.6 en iPadOS 15.6 nu beschikbaar: wat heeft Apple verbeterd?

Apple heeft iOS 15.6 en iPadOS 15.6 voor iedereen uitgebracht. Het zijn relatief kleine updates en vermoedelijk de laatste versies voordat iOS 16 later dit jaar verschijnt. Wel heeft Apple een aantal belangrijke beveiligingsverbeteringen doorgevoerd.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Tjonge, niet de moeite dus… 🤔

  2. Origineel geplaatst door Vman
    Tjonge, niet de moeite dus… 🤔

    Waarom zouden updates altijd iets moeten toevoegen aan functies? Het oplossen van problemen/bugs is in mijn ogen veel belangrijker. Met de Linux distro waar ik mee werk op de laptop, heb ik soms dagelijks updates 😛 Mooi kort op de bal zitten i.p.v. het verzamelen en een aantal x per jaar updates uit te brengen terwijl x bug al maanden bestaat.

  3. @Vman: Niet echt d3 bugs geen last van, en de tv app gebruik ik niet.
    Maar goed toch effe gedaan moest toch op,adem.

  4. @Vman: voor de beveiliging lijkt het me wel handig

  5. Staat er op iPhone 13

  6. Batterijniveau van mijn AirTags is verdwenen in iOS 15.6

  7. Heb het idee dat het scherm niet altijd even goed reageert op mijn iPad Air 3 met iOS 15,6. Duurt soms even voordat aanraken goed geregistreerd word. Soort van freeze…

  8. Geen 15.6 voor de iPad pro 11 inch M1 🧐

  9. @Knoezelbos: Hier op de Air 3 geen last van

  10. Iemand enig idee wanneer Apple een update uitbrengt om de scherm aangepast voor een spel in te stellen? Bijvoorbeeld, een optie om voortdurend 90/120 fps optie te kiezen bij bepaalde games. Met de promotion, gaat dat niet heel erg lekker en heb je heel heel veel framedrops..

  11. Origineel geplaatst door Ron
    Geen 15.6 voor de iPad pro 11 inch M1 🧐

    Als de duvel uit het doosje is het er plots 🙈

  12. @Knoezelbos: dat heb ik sinds iOS 15.6 al dat probleem op mij iPad Air 3

  13. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Heb het idee dat het scherm niet altijd even goed reageert op mijn iPad Air 3 met iOS 15,6. Duurt soms even voordat aanraken goed geregistreerd word. Soort van freeze…

    Heb hier o.a. nog een iPad Air 2 liggen en die heeft al sinds jaar en dag last van touch-haperingen. Ik schat zo sinds een jaar of 3, zou zo ongeveer iOS 13 kunnen zijn. De Pro 11 M1 werkt daarentegen als een tierelier (en die moet ik dientengevolge ook dagelijks uit de klauwen van mijn huisgenoten bevrijden).

    De eerste indrukken van 15.6 zijn positief: geen exotische nieuwigheden, alles werkt stabiel, ook op diverse iPhones.

  14. Na de update ben ik de foto’s in mijn contacten kwijt.

  15. Mijn carkit parrot maakt automatisch verbinding als ik start, normaal synchroniseert hij dan de contacten en ben ik verbonden.

    Sinds deze update verbind hij ook, maar nu laat hij mijn telefoonnummer in het scherm zien en lijkt hij bezet te zijn met bellen. Daardoor kan ik de andere functies zoals radio of iets anders niet gebruiken.

    Kijk ik echter bij mijn iPhone dan is de dus volgens mij niet aan het bellen want het teken voor telefoon is nog gewoon groen.

    Paar keer auto opnieuw gestart waardoor de verbinding opnieuw wordt opgestart, maar het probleem blijft

  16. Sinds de update van iOS 15.6 wordt mijn WiFi wachtwoord niet meer onthouden. Ik heb mijn iPhone al naar fabrieksinstellingen teruggezet maar dat heeft niet geholpen. Als ik op het werk kom dan maakt de iPhone wel automatisch verbinding. Thuis moet ik steeds het wachtwoord invoeren. Hebben meer mensen hier last van? Iemand een idee hoe dit opgelost kan worden?

  17. Sinds update geen mobiel internet ondanks vol bereik en 4g icoontje. Nog meer mensen hier last van ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.