iOS 15.2 beta

Reacties voor: Apple brengt Release Candidate 2 van iOS 15.2 voor iPhone 13-modellen uit

Apple is weer druk bezig met het testen van nieuwe beta's voor de iPhone en iPad. Momenteel kunnen ontwikkelaars en testers aan de slag met de Release Candidate 2 van iOS 15.2.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik ben aardig wat gewend qua verbeteringen van Apple
    IpadOS15 ben ik echter niet over te spreken.
    De tabbladen en overzichten ervan in Safari werkt waardeloos, zeker als je al een leesbril nodig hebt.
    Krijg je ook ineens gedwongen widgets op je eerste scherm, bah.

    Snel terugdraaien graag.

  2. Wat mij vooral opvalt is dat heel iOS 15 er op een Xs(Max) een zooitje van maakt qua UI beleving. Animaties stotteren geregeld. Reddit en andere fora staan er vol van.
    Op een oude IP7 draai ik de bèta’s. Net zoals deze 15.2 gaat op de IP7 weer alles super smooth.
    Ik vraag me af wanneer ze deze Xs bug eens gaan fixen…

  3. @Gert: heb je ook regelmatig wanneer je een standaard app zoals bijvoorbeeld telefoon/berichten/instellingen opent, dat deze bevriest met een leeg scherm?

    Vreselijk irritant

  4. Als eerder gemeld lekt ios 15.1 mijn ip via webrtc. Nog geen melding in de buglist.

    Test het zelf: gebruik Startpage.com’s Anonieme weergave van browserleaks.com en check de ip. Je zal de ip van Startpage zien en bij webrtc jouw eigen ip zien.

  5. @Martijn: Neen dat heb ik nog niet gehad.
    Behalve het stotteren (RAM zit constant vol blijkbaar), heb ik ook dat bij kantelen van scherm de statusiconen en klok “later” kantelen.
    Bevriezen doet hij in geen enkele app.

  6. @Gert: Dank voor je reactie. Ik wacht 15.2 even af en als ik geen verbetering merk maar eens terugzetten naar fabrieksinstellingen.

  7. Zou fijn zijn als het onderbreken van telefoontjes eens opgelost werd. De fix in 15.1.1 heeft mij niet geholpen. Toch handig als de basisfunctionaliteit van een telefoon goed werkt…

  8. @Gert: Erg herkenbaar. In gebruik in ons huishouden met iOS 15.1: iPhone 6s Plus, 7, 8, 11 en een Xs Max. Daarnaast nog een iPad Mini en een iPad Air (2017). Alle apparaten doen het soepeltjes op iOS 15.x, alleen de Xs Max geeft problemen. TV 4K loopt trouwens ook soepel. Hoop echt dat er emmers bugfixes in de komende 15-versies uitgerold worden.

  9. Volgende week GA en downloaden maar… ?!

  10. Batterijverbruik is enorm verbeterd met de RC.

  11. (Red.) Tweede Release Candidate van iOS 15.2 en iPadOS 15.2 is er.

  12. RC 1 heeft iig eindelijk de excange agenda bug opgelost. Met 15.1 was de agenda zo traag als dikke stront. Nu werkt het weer normaal.

  13. Ik heb mijn iPad vanmiddag ook maar op iOS 15 gezet ik draaide nog 14 maar begin dingen te missen swipen en energie zuinige stand. Lees er nergens over maar swipen is bij Apple nieuw, sinds iOS 15 en de apps bibliotheek ik vind die wel handig velen niet lees ik maar app bibliotheek nightshift dark mode en swipen en de widgets zijn mijn favoriete toevoegingen de laatste jaren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.