iOS 15.1 Final.

Reacties voor: iOS 15.1 en iPadOS 15.1 staan klaar: nieuwste updates nu beschikbaar

iOS 15.1 en iPadOS 15.1 zijn uitgebracht. De nieuwste updates brengen een aantal handige nieuwe functies naar de iPhone en iPad, waaronder SharePlay.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Vrij saaie update voor mij eigenlijk nieuws leuks vernieuwend, maar goed zullen maar updaten voor de security fixen.
    Er zullen vast wel weer wat veiligheid bugs in opgelost zijn haha.

  2. Even een vraag, sinds iOS15 heb ik dat inkomende gesprekken eerst zonder geluid binnenkomen met links bovenin het scherm een telefoontje, pas na 4x overgaan komt hij binnen zoals ik altijd gewend was, met strook melding of fullscreen. Iemand enig idee?

  3. Waar blijft de Vlaame Siri? ze is verdwenen en met update 15.1 niet terug… 🙁

  4. Ook hier weer geïnstalleerd

  5. Hoop dat touchscreen weer 100% werkt…

  6. Is er een buildnummer bekend?

  7. Wat is nou beter ?
    Over the air of via mijn mac?

  8. Origineel geplaatst door Ron
    Hoop dat touchscreen weer 100% werkt…

    Wat is het probleem ?

  9. De iPadOS 15.1 kan niet worden geïnstalleerd op een iPad Pro 9.7 met 128Gb. Na ongeveer een kwartier eindigt deze in een soort van time-out en stopt.

    Meer last van?

  10. Origineel geplaatst door Ron
    Hoop dat touchscreen weer 100% werkt…

    Zeg dat wel! 🤞🏻

  11. Origineel geplaatst door Richard
    De iPadOS 15.1 kan niet worden geïnstalleerd op een iPad Pro 9.7 met 128Gb. Na ongeveer een kwartier eindigt deze in een soort van time-out en stopt.

    Meer last van?

    op mij iPad Pro 9,7 32 gb geen enkele problemen met de update

  12. Origineel geplaatst door Ron
    Hoop dat touchscreen weer 100% werkt…

    Origineel geplaatst door Sander
    Wat is het probleem ?

    sinds 15.0 werkt touchscreen op mijn 6S+, X en iPad Air 2 niet feilloos, na het openen van een app blijft deze hangen, touchscreen doet niets meer.
    Wegswipen en heropenen werkt soms, meestal niet.
    Aan de mbp gehangen en opnieuw geïnstalleerd.
    Of het is een app maar welke! of 15.0
    6S+ in combi met Watch 4

  13. @Ron: Ow check hier geen last van op de iPhone 12 Pro en 13 pro

  14. Update ging bij twee iphones goed, bij de derde ( op hetzelfde netwerk) stopt hij na “update controleren “ met een foutmelding en de boodschap dat het installeren mislukt is. De download zelf is gewoon gelukt. Ik Heb m al opnieuw opgestart, alle apps afgesloten, alle safari tabs gesloten, wifi uit, een paar keer gewacht met langere tijd ertussen: niks maakt verschil. Heeft Iemand anders t zelfde probleem?

  15. Na deze iOSupdate kom ik op werk niet meer op wifi: blijft draaien op de naam van mn thuis netwerk. Pas na harde reset van m’n iPhone 12 mini pakt hij weer de wifi van werk

  16. @Ron: Ik heb hier ook last van bij 1 app merk ik het de app is: Autoblog als ik een video wil bekijken reageert het scherm nergens meer op

  17. In diverse fora lees je over problemen met de Tomtom app met abonnement die na ca. 2 keer gebruiken niet meer doorstart. Enige wat helpt is iPhone opnieuw opstarten maar na 2x gebruiken weer hetzelfde probleem. Die tip geeft Apple zelf… Ik weet niet of het Apple of Tomtom software probleem is ? Misschien ook opgelost met deze IOS 15.1 ?

  18. @Reinier: Update verwijderen en in zn geheel opnieuw downloaden ? misschien is het downloaden mislukt terwijl ht wel wordt gezien als een volledig ‘download.’

  19. Stotterend beeld na afsluiten apps op XsMax blijft 🙄

  20. @Richard: Update: Nadat ik een SIM-kaart heb geplaatst in mijn iPad Pro 9.7 128Gb cellular en vervolgens de update start naar iPadOS 15.1 werkt dat probleemloos. Lijkt dus een bug in het update proces indien er geen SIM-kaart is geplaatst.

  21. @Haku: vandaag geen probleem ondervonden

  22. iOS 15.1

    iPhone 13 pro

    Aardig wat haperingen en bugs .. voel niet echt snel aan 😒😅 wachten op een fix maar weer dus … iOS 15.0.2 nergens last van!

    Waar is Steve 🥺

  23. Iemand ook last met muziek afspelen?
    Ik kan vanaf mijn homescreen niet meer mijn meest gespeelde albums direct afspelen alleen de muziek die ik als laatst heb afgespeeld en soms duurt dat een paar minuten voordat die zelfs opstart?!
    Heb ik direct vanaf ios 15 en is nog steeds hetzelfde.
    Gezien ik dit heel vaak gebruik behoorlijk irriterend helaas

  24. @Seco: Yes, dat is gelukt. Bedankt voor de tip

  25. Origineel geplaatst door Vin
    iOS 15.1

    iPhone 13 pro

    Aardig wat haperingen en bugs .. voel niet echt snel aan 😒😅 wachten op een fix maar weer dus … iOS 15.0.2 nergens last van!

    Waar is Steve 🥺

    Hier op de iPhone 13 pro Max voelt alles sneller aan beter als 15.0.2
    Reboot hem altijd wel hard na een update is altijd een gewoonte

  26. Ik kan sinds iOS 15 bij belangrijke locaties niet meer mijn recente locatie geschiedenis inzien. In 15.1 is dit probleem ook niet opgelost. Iemand anders hier ook last van? In het verleden controleerde ik hier altijd mijn overuren op het werk mee. Per dag kon ik dan precies zien hoe laat ik op mijn werk locatie aankwam en vertrok.

    Instellingen > privacy > Locatie voorzieningen > Systeem > Belangrijke locaties

  27. Ligt het aan mij of is deze update erg traag?

  28. iOS 15.1 uiteindelijk geinstalleerd na melding te weinig geheugen. Muziek downloads verwijderd. Blijkt dat door iOS 15 – 175Gb systeemgegevens aanwezig te zijn. Kunnen niet handmatig verwijderd worden. Heb 256GB beschikbaar. Opschonen werkt niet, meerdere meldingen al op fora, Hier gaat iets goed fout! Check je iPhone opslag.

  29. @Sander: Backup op 2e toestel teruggezet zelfde issue.

  30. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Precies dat. Hopelijk geen bewuste aanpassing, maar een bug die opgelost zal worden in een toekomstige update. Dank voor je reactie, weet ik in ieder geval dat het niet alleen bij mij is…

  31. @Richard: met deze tip meerdere issues in mijn omgeving opgelost, is gewoon een bug in het update proces. Dus, pls fix it

  32. @Reinier: ja! Met iPad Pro

  33. @Richard: aha, dat zou hier ook het probleem kunnen zijn. Ik heb ook een cellulair iPad Pro maar simkaart niet erin …

  34. @Reinier: Vanmorgen simkaart erin gestopt, binnen 1 minuut was de “update controleren” melding verdwenen en installeerde de update als een speer! DUS…. de simkaart die er niet in zat, blokkeerde de boel! Dus dit probleem met een Cellular iPad is op deze manier te tackelen. Is mijn misschien te voorbarige conclusie. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.