Reacties voor: Widgets van derden in iOS 14: zo gaat het eruit zien

Vanaf iOS 14 kunnen niet alleen ingebouwde apps, maar ook apps van derden widgets op het beginscherm tonen. Op dit moment worden ze getest en daardoor krijgen we een goed beeld van wat we mogen verwachten.
Daniel Vischjager -

Reacties: 6 reacties

  1. Een todo afvinken is er helaas niet meer bij gezien de nieuwe widgets niet interactief zijn. Jammer.

  2. Zie tot nu toe alleen maar nutteloze widgets. Het word voor mij persoonlijk interessanter als er meer Nederlandse apps ook widgets gaan maken zoals, Flitsmeister, buienradar, nos, AD etc..

    De rest is toch alleen maar irritant in beeld denk ik dan.

  3. Volgens de ontwikkelaar is het pas vanaf iOS 14 beta 4 ‘or the upcoming public beta’. Met de huidige publieke beta 3 krijg ik het idd niet werkend.

  4. Mij ontgaat het hele idee van de widgets en zie die dingen alleen maar als veel te grote iconen op mijn scherm die ervoor zorgen dat mijn meest gebruikte app icoontjes niet meer op het beginscherm passen. En als je dan die widgets weer uitzet kun je vervolgens weer helemaal handmatig je app icoontjes terug zetten. Gedoe vind ik dus maar misschien kan iemand me uitleggen wat ik waarschijnlijk over het hoofd zie waarom dit zo handig zou kunnen zijn.

  5. Onhandig met een 4,7” scherm…

  6. Ze staan nog in de kinderschoenen, ze zullen in de toekomst wel interactief worden.
    Je kunt ook een hele pagina vullen met widgets, dan blijven je icoontjes op de plek staan waar ze nu staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.