Reacties voor: Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op iOS 14

Apple gaat binnenkort iOS 14 aankondigen. Maar welke functies komen er dit jaar naar je iPhone? In deze vooruitblik op iOS 14 zetten we de recente geruchten, verwachtingen en wensen op een rij.
Lees het complete artikel → Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op iOS 14
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Met dank aan de jailbreak community 😅

  2. Ik hoop dat iOS 14 beter is dan iOS 13, sinds iOS 13.1 is de Apple news widget verdwenen zowel op mijn iPhone 7 en iPad 6e generatie. Heb hem geprobeert terug te krijgen. En op mijn iPhone 7 krijg ik geen oranje volumebar als ik muziek op zijn hardst staat. Heb hem terug naar fabrieksinstellingen gezet alleen sinds dien meet hij niet meer de oortjes geluidsniveau in de gezondheidsapp.

    Mijn wens is dan ook dat iOS 14 veel stabieler is dan iOS 13 en de bel/Siri scherm mag van mij ook wel kleiner worden.

  3. Ik hoop eigenlijk verbeteringen wat betreft dual-sim. Zoals bijvoorbeeld standaard tijden invoeren dat je niet meer zakelijk gebeld kan worden. (Geen oproepen/meldingen tussen 18:00 en 08:30 uur)

  4. Een 360 camera lijkt mij wel wat. Altijd goede beelden en je beelduitsnede maak je achteraf.

  5. Favoriete emojis staan toch voor aan oké het zijn de vaak gebruikte emojis maar is in principe het zelfde toch?

  6. De SE kan nog ff mee qua updates!
    Mogelijk nog iOS 14 maar anders in ieder geval nog beveiligings updates in iOS 13.
    Hoe lang ze dat doen is onduidelijk, maar de iPhone 6 en 5s zullen dat redelijk duidelijk maken denk ik, die krijgen binnen iOS 12 nog steeds updates.

  7. Hoop dat software uptades en backups nu ook via de mobiele verbinding mogelijk wordt. Nu ben je verplicht om dit met wifi te doen.

  8. Splitscreen 🙏🤞

  9. Instel optie om automatisch een wifi verbinding te verbreken als deze niet meer werkbaar is/niet meer reageert. Bijv. als de verbinding zo minimaal is dat je device oneindig probeert te laden van websites, mail, apps etc.. Dus direct overgaan naar 4g en een melding van die wissel geven. Voor degene die weinig of geen mobiele data heeft kan deze optie dus ook uitgeschakeld worden. Wat een drama is wifi af en toe, elke dag gooi ik hem er regelmatig uit als het tenenkrommend langzaam is.

  10. @Zungoeie: … oja, en dan ook de parameters instelbaar. Dus als wifi bijv. onder 50mb/s aan downloadsnelheid zakt, overschakelen naar mobiel netwerk.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Walkietalkie voor iPhone.

  13. Mijn wens voor iOS zsm:
    – Een verbetering van Music zoals zoeken in playlist en directe toegang tot de knoppen “Like” en “Dislike”.
    – Swippen voor het Nederlands toetsenbord. Ik wil NL geen gebruik maken van een third-party toetsenbord.

  14. Ik zou een nieuwe homescreen wel kunnen waarderen. Of, in ieder geval, meer mogelijkheden qua indeling. En de favorites onderaan bijvoorbeeld optioneel maken etc.

  15. (Red.) Artikel aangevuld en opnieuw gepubliceerd. Enkele inmiddels achterhaalde reacties zijn opgeschoond.

  16. De fotorol wil ik gewijzigd zien. Als ik foto’s in een album plaats moeten deze uit de fotorol verdwijnen. Scheelt heel veel scrollwerk

  17. Nog eentje voor op de wishlist: een dedicated knop in geheugenbeheer van de iPhone om de cache van apps te wissen

  18. Iets wat ik toch wel heel graag zou willen zien is Picture in Picture op iPhone! Dat lijkt me nou zo handig.

  19. Meer mogelijkheden in het personaliseren van je handtekening in e-mail met foto’s, logo’s, emojis en links naar fb, Whatsapp, etc , eigen lettertype..

    Meer mogelijkheden in notities met lokatie mogelijkheden, meer dan alleen maar het vinken aan uit, nummering bv.

    Meer mogelijkheden in contacten, direct navigeren bv met andere kaarten dan die van Apple
    Contacten lokatie gevoelig maken. Omgeving en land gevoelig, dwz als je op vakantie bent je eerder je vakantiecontacten getoond worden.
    Meer dan 1 thuisadres kunnen instellen.
    Als je een postnumer invult automatisch ook de gemeente wordt ingevuld.
    Landkeuze is nog steeds hopeloze bedoening.

    Algemeen altijd je gegevens automatisch invullen zoals je naam, adres, telefoon….. waar dit gevraagd wordt.

  20. Bij aansluiten van een handscanner via Bluetooth , de mogelijkheid hebben om gemakkelijk te switchen tussen scannen en typen.

  21. Ik hoop dat ze nu eindelijk de agenda app een aanpakken. Deze is al vanaf iOS 1.0 niet echt verbeterd. Beter weekoverzicht bijvoorbeeld, zoals je die vaak in andere agenda apps ziet.

  22. Ik ben altijd een beetje sceptisch met die updates. Een paar nieuwe emojis en het is al groot nieuws. Het moet blijkbaar tot iOS 14 komen om Apple apps die ik nooit gebruik en onduidelijk zijn, om ze te kunnen weg gooien. Ik zou graag echt iets willen zien waarvan ik niet wist dat ik dat heel graag zou willen hebben. Gelukkig is de batterij duur van de iPhone 11 echt super, en van mijn oude iPhone 6 lijkt de laatste tijd ook veel beter te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.