Reacties voor: Deze iPhones en iPads zijn geschikt voor iOS 14 en iPadOS 14

iOS 14 zal op alle iPhones draaien die ook iOS 13 ondersteunen, maar het aantal ondersteunde iPads neemt af. In dit artikel lees je of jouw iPhone of iPad geschikt is voor iOS 14 of iPadOS 14.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Mini 4 niet?.. lijkt mij sterk..

  2. Origineel geplaatst door Karst
    Mini 4 niet?.. lijkt mij sterk..

    Dat toestel is wel al 5 jaar oud, dus mij zou ‘t niet verbazen.

  3. Dat was geen moeilijke voorspelling dat de 5s en 6 geen iOS 13 meer kregen, de 5s had al 1 bonus jaar en de 6 lag in de lijn.
    Hoop dat de SE idd nog doorgaat, gaat trouwens de 6s ook door die zijn intern hetzelfde dat die gaan op hetzelfde moment stoppen.

  4. Mini 4 snap ik wel hoor, ook al zou ik het jammer vinden. Ik heb zelf 2 mini 4 die ik gebruik voor mijn kinderen maar je merkt wel dat ze enorm moeite hebben om mee te komen.

  5. @Karst: Dat komt (zoals in het artikel staat) omdat die een A8 Soc heeft net als de iPhone 6. Echter heeft de iPad Mini 4 wel iOS 13 gekregen en de iPhone 6 niet. Dat komt denk ik doordat de iPhone 6 1GB ram heeft, en de iPad Mini 4 2.

  6. Ik snap niet waarom er bij dit soort berichten steeds getwijfeld wordt over de iPhone SE. Dat apparaat heeft tot september 2018 in het programma gezeten. Het zou Apple onwaardig zijn als die nu al geen update meer zou krijgen.

  7. Ik heb een iPhone 6S met iOS 13 beta, komt daar ook iOS 14 voor uit?

  8. Waarom de iPad Air 2 niet en de iPad Air volgens het artikel wel?

  9. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na de aankondigingen.

  10. In navolging op een eerdere vraag, graag de tekst aanpassen mbt iPadOS. Is de IPad Air 2 nu wel of niet geschikt voor iPadOS 14? De hele begeleidende tekst doet vermoeden dat alle iPads die nu iPadOS 13 draaien, OOK iPadOS 14 kunnen draaien! Schijnbaar niet? Of wel? Wees aub helder! Bij voorbaat dank.

  11. @HB: Ja vanaf de iPad Air 2 en nieuwer.

  12. Waar kunnen we de wallpapers downloden? Zijn die eral toevallig?

  13. Mijn SE ook! Super

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.