Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 14 is te installeren op alle iPhones met iOS 13’

Laatste update voor iPhone 6s en SE 2016
Het is niet de eerste keer dat het gezegd wordt, maar het biedt in ieder geval weer wat houvast voor mensen met een wat ouder toestel: iOS 14 zou op alle huidige iPhones met iOS 13 te installeren zijn. Ook de iPhone 6s en de eerdere iPhone SE krijgen nog een update.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ja dat is ook logisch dat wanneer 14 nog komt dat dat de laatste is, maar betekent niet einde voor de 6s en SE, want daarna komt de tijd van de ( ik noem ze B updates) dat wat de 6 en 5s nu hebben, nog updates binnen de eerdere iOS versie. De voorspelling dat de 5s geen iOS 13 meer zou krijgen was niet een heel moeilijke voorspelling🤣

  2. Op zich logisch, de iPhone 6s en iPhone SE hebben net als de iPhone 7 & 8 2GB Ram.

  3. Het zou uiteindelijk nog best moeten kunnen, ios12 was ook eigenlijk weer een stabiele release met weinig veranderingen(Meer optimalisaties etc).
    Deze hebben de iphone 6 en 5s ook gehad dus zou ios14 ook een soort van kleine update kunnen zijn, om ios13 een beetje stabiel te krijgen wat nu al wel is(Maar gewoon een versie met weinig vernieuwingen).

    Je kan deze dan uiteraard makkelijker uitbrengen op de oudste ondersteunende ios13 devices, nou ja goed we gaan het zien en beleven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.