iOS 14.6 beta

Reacties voor: Apple brengt iOS 14.6 en iPadOS 14.6 Release Candidate 2 uit voor ontwikkelaars

De nieuwste beta's van iOS 14.6 en iPadOS 14.6 zijn verschenen. Apple gaat lekker door met het testen van nieuwe functies en ook in 14.6 komen er weer een paar verbeteringen en de nodige bugfixes. De definitieve release verwachten we in juni 2021.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. 14.5 is nog niet eens GA en Apple gaat al weer door. Nice! Ze zitten in ieder geval niet stil daar…
    Ben benieuwd naar de release notes en veranderingen.

  2. Publieke bèta 14.6 ook beschikbaar

  3. (Red.) Eerste publieke beta beschikbaar.

  4. @W.: 14.5 is af en de golden master is uitgegeven vorige week, ze hebben nu echter release candidate gegeven als naam.
    Ze kunnen nog een kleine wijziging geven aan deze versie, maar over het algemeen is 14.5 en de versie die vorige week is uitgekomen zal volgende week voor iedereen komen.

  5. Met een fix voor Airdrop?

  6. Is de installatie van een beta versie op de iPhone 8 nog aan te raden? Ik vraag dit vanwege de analyse software die op de achtergrond draait en de processor en het geheugen mogelijk te zwaar belast waardoor iOS niet meer zo vloeiend werkt.

  7. In dit artikel lees ik dat je van een beta versie weer eenvoudig terug kunt naar een officiële versie. Hoe zit het dan met backup..? Dat was altijd een probleem. Stel dat ik een backup maak van mijn gegevens op 14.4.2 en ik zet dan de beta van 14.6 erop, maar die bevalt niet. Kan ik dan het beta profiel verwijderen en kiezen om terug te gaan naar 14.4.2 of krijg ik na het verwijderen van het beta profiel 14.5 aangeboden, of zal ik moeten wachten tot de officiële publieke versie van 14.6 uitkomt?

  8. @®️utge®️: Je zal niet terug gaan naar 14.4.2 maar gewoon op die versie blijven denk ik, en dan bij de 1ste volgende gewone update krijg je 14.5 aangeboden(Of wat op dat moment de huidige officiële versie is).

    iPhone 8 draait nog prima vloeiend op huidige IOS, ik heb nog een oude SE als werk mobiel met beta profile.
    Het zal ook wel een beetje aan jou eigen gebruik liggen, maar het is echt niet zo dat de 8 niet meer vloeiend draait tegenwoordig.

  9. (Red.) De tweede beta is er nu.

  10. @Dennis: Thanks Dennis! Heb ook maar eens de batterij laten vervangen (zat op 83% van z’n capaciteit) en nu met die nieuwe batterij gaat die iPhone 8 weer als een raket! Ook met beta trouwens.

  11. (Red.) Beta 3 is nu beschikbaar.

  12. Vraag me af wat er nu eigenlijk nieuw is in 14.6, iemand verder al iets nieuws gevonden ?

  13. “Niet installeren op de telefoon die je dagelijks gebruikt”…..mwa doet dat al jaren zonder al teveel significante problemen.

  14. Origineel geplaatst door Redactie
    *[(Red.)](mailto:redactie@iculture.nl) Beta 3 is nu beschikbaar.*

    De publieke bèta’s zijn er ook.

  15. (Red.) Release Candidate iOS 14.6 nu beschikbaar.

  16. The Apple Digital Masters zijn al te luisteren in de 14.6 RC.

  17. Apple Mucis crasht bij Apple CarPlay sinds ik 14.6 heb draaien.
    Hopelijk wordt het snel gepatched.

  18. (Red.) Tweede Release Candidate is er.

  19. Bij mij crasht Apple CarPlay continu sinds de update, waardoor het gehele scherm in mijn auto steeds uitvalt. Hopelijk wordt hier iets aan gedaan!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.