Reacties voor: Dit zijn de nieuwe functies van iOS 14.4: HomePod mini Handoff en meer

Nu voor iedereen beschikbaar
Apple brengt met iOS 14.4 weer een paar nieuwe functies naar de iPhone. Zo komt er voor de gelukkige eigenaren van de HomePod mini iets nieuws aan. Maar er zitten nog meer kleine verbeteringen en bugfixes in. De update is nu voor iedereen beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik hoop eigenlijk een beetje dat de bug van het niet werken van notificaties in iMessage opgelost wordt. Ik had dit eigenlijk in de laatste update al verwacht.
    Notificaties van WhatsApp, telegram, en Signal werken allemaal perfect. Maar nou net Apple’s eigen berichtenprogramma werkt niet !

  2. Allemaal leuk kwam de HomePod en Hompod mini ook maar in Nederland beschikbaar. Met ondersteuning voor Nederlands. Onbegrijpelijk dat het nog steeds niet beschikbaar is.

  3. @HenkS: Samen met het ontbreken van Fitness+ inderdaad een grote fail. Ik ben erg Apple minder, maar jammer dat ze hier toch de boot missen..

  4. @Edbdgsk: Ik krijg gewoon prima notificaties van de berichten app, en draai geen beta versies.

  5. @Dennis: Idem bij mij: geen problemen met notificaties in iMessage in iOS14.3 (geen beta).

  6. Ze mogen voor mij hun mail app eens fixen. Wordt de hele tijd eruit geknald. Al geprobeerd om opnieuw aan te melden allemaal werkt niet

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwste verbeteringen.

  8. #4

    Wat zou het mooi zijn als de iPhone herkent aan een bluetooth autoradio (met ingebouwde carkit) gekoppeld te zijn en de volume automatisch op 100% te zetten.

    Het zou eigenlijk mooi zijn als je dus per bluetooth apparaat de default volume zou kunnen instellen.

    Als je dit nu zelf met een automatische shortcut doet, dan moet je het alsnog handmatig goedkeuren (en dat is natuurlijk niet de bedoeling van zo’n automatische shortcut).

  9. Ik hoop eigenlijk dat Apple de “niet storen” mogelijkheid gaat uitbreiden per telefoonnummer (esim/simcard) nu men dualsim mogelijkheid heeft op de iphone zodat je het per telefoonnummer kunt instellen.
    Het zou (voor mij) goud zijn.

  10. Hoop dat de bug die het kantelen van je iphone tijdens facetime er eindelijk eens uit is. Als je airplayd naar je tv altijd maar dat portrait beeld.

  11. Origineel geplaatst door Edbdgsk
    Ik hoop eigenlijk een beetje dat de bug van het niet werken van notificaties in iMessage opgelost wordt. Ik had dit eigenlijk in de laatste update al verwacht.
    Notificaties van WhatsApp, telegram, en Signal werken allemaal perfect. Maar nou net Apple’s eigen berichtenprogramma werkt niet !

    Ja inderdaad dit is een vervelende bug en reeds sinds iOS13, zelfs de  watch krijgt die notificatie dan niet gepusht, en als je de telefoon van tafel opneemt, krijg je dan meteen het berichtje wél binnen, zelfs stond het bij de “verzender” reeds minutenlang op “afgeleverd”. Dit is zeer sporadisch, de meeste berichten gaan goed door, maar net dat éne dat niet doorkomt waar je op zit te wachten, maakt het ganse iMessage systeem onbetrouwbaar. Dit gebeurt elke week meerdere keren.

  12. (Red.) Artikel bijgewerkt na release van iOS 14.4.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.