Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 13 krijgt vernieuwde Herinneringen en gezondheidsfuncties’

Apple is van plan om in iOS 13 een vernieuwde Herinneringen-app toe te voegen. Ook de Gezondheidapp wordt vernieuwd, zo meldt Bloomberg op basis van interne bronnen. Verder zijn er updates voor iMessage en de Boeken-app en komen er veelbezochte locaties in Apple Kaarten.

Reacties: 10 reacties

  1. Een echte verbetering voor veel gebruikers van de gezondheidsapp zou het uitkomen ervan op de iPad zijn. Gewoon handig voor bekijken van je statistieken in een wat groter formaat. Ook een betere export functie naar word of excel is eigenlijk een must. al die mooie metingen de je met je iPhone en Apple watch hebt gemaakt even makkelijk aan je arts laten zien is er ook met deze update waarschijnlijk weer niet bij.

  2. Erg ondergewaardeerde app. Kan veel (herinnering op een locatie, leuk om meet te spelen en functies maximaal benutten) kom maar op mat iOS 13!

  3. Het ziet er veelbelovend uit. Ik kijk het meest uit naar de donkere modus.

  4. Waarom wil iedereen toch die donkere modus?

  5. Ik hoop stiekem op een compleet vernieuwde iOS. Meer vrijheid.

  6. Ik hoop ook op een vernieuwde design en meer vrijheid binnen iOS.

  7. “Apple zou bezig zijn met een veegtoetsenbord, vergelijkbaar met SwiftKey.” ? Bron ? 😀

  8. Wanneer maakt men er eens werk van dat elke app dezelfde leesgrootte heeft. Die van Apple zelf zijn meestal groter dan alle andere apps. En ik bedoel bank apps , Apps van Google en nieuws apps hebben meestal een veel kleiner lettertype dat je niet kan aanpassen. Ik erger mij hier mateloos aan. Waarom kan er niet in elke app een A naar A+ zijn

  9. Hoop dat inderdaad bij mails de mappen beter worden ingericht.
    Nu kun je de submappen niet opbergen alles staat geheel open onder elkaar.

  10. Apple maps zou een offline modus moeten hebben zoals google. In europa allemaal goed als je data hebt maar eens daarbuiten is het waardeloos.
    En fotos zou veel kunnen leren van google fotos……
    Eigenlijk is er enorm veel ruimte voor verbetering.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.