Reacties voor: Deze zeven uitgestelde functies van iOS 13 verschijnen in het najaar

Apple heeft iOS 13.1 uitgebracht, maar er is nog een aantal functies in aantocht. Dit zijn de zeven iOS 13 functies die uitgesteld zijn naar later dit najaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ondanks dat het een super leuke updated had moeten zijn zijn er bij mijn bugs bijgekomen sinds 13.1. Mijn toestenborden zijn gereset waardoor ik het swipe toetsenbord gewoonweg niet meer kan gebruiken. Dit ging wel in iOS 13. Jammer want dit was een van de zaken wat ik echt naar uitkeek.

  2. 2 paar Airpods op 1 iPhone, weet iemand of het dan straks ook mogelijk is om meerdere bluetooth speakers tegelijk aan te sturen?

  3. Is het nu wel of niet mogelijk om airpods en een andere koptelefoon te gebruiken voor tegelijkertijd muziek te luisteren? In dit artikel staat van wel. En in het uitgebreide artikel staat explicitiet dat het niet kan.

  4. @Stan: Het werkt perfect. Eindelijk in de trein samen met mijn vriendin een serie kijken met het geluid door onze eigen airpods.

  5. Op mijn Apple watch kan ik geen shortcuts commando geven. Siri roept telkens: shortcuts, is currently unavailable met Nederlandse stem.

    Moet shortcuts functie ook geactiveerd worden op WatchOS 6? Ik lees op reddit dat heel veel mensen hetzelfde probleem hebben.

  6. @Stan: In mijn geval – bij TuneIn- verschijnt de optie ‘deel audio’ wanneer je op het AirPlay icoon drukt (ook in Spotify trouwens)

  7. Deep Fusion?

  8. Origineel geplaatst door Nisayatsu
    Op mijn Apple watch kan ik geen shortcuts commando geven. Siri roept telkens: shortcuts, is currently unavailable met Nederlandse stem.

    Moet shortcuts functie ook geactiveerd worden op WatchOS 6? Ik lees op reddit dat heel veel mensen hetzelfde probleem hebben.

    Hier hetzelfde. Ben ook benieuwd

  9. Toch eigenlijk te gek anno 2019 dat we allemaal opties krijgen om schermtijd te beperken, communicatietijd te beperken etc., maar een simpele datalimiet is niet mogelijk…

  10. @DennisU: dat kun je met je provider afstemmen

  11. @DennisU:

    Op 99% van de abbo zit een data limiet, ze worden alleen steeds groter(En je heb een paar onbeperkte).
    Maar je kunt nog steeds een data limiet van 500mb krijgen, kijk maar eens bij Simpel voorbeeld.

  12. En wanneer komt homepod update? Staat nog steeds op 12.4 hier en volgens homekit app is dat de laatste versie?

  13. @swen: Nee dat kan niet, tenzij de provider echt een harde limiet biedt. Als je nu bij je limiet komt, kun je er gewoon overheen zonder waarschuwing van iOS. Bij Android kun je een limiet instellen, om te voorkomen dat je over je limiet gaat.

  14. Origineel geplaatst door Dennis
    @DennisU:
    Op 99% van de abbo zit een data limiet, ze worden alleen steeds groter(En je heb een paar onbeperkte).
    Maar je kunt nog steeds een data limiet van 500mb krijgen, kijk maar eens bij Simpel voorbeeld.

    Hij bedoelt waarschijnlijk dat je bij een limiet van x-GB de telefoon stopt met 3G/4G data gebruik. M.n. voor bij Simpel is dat wel handig want die gaat, wanneer je over je “limiet” gaat, fors rekenen voor datagebruik.

  15. Bij mij lopen nog veel apps vast, en verwijderen lukt ook haast niet.en als ik een app wil installeren gaat hij ook niet verder.denk dat ik maar een schone iOS erop zet.

  16. @Sander: App verwijderen: Lang zachtjes ingedrukt houden.

  17. @Stan: @Daniel: Dit kan met AirPods en Beats koptelefoons

  18. Origineel geplaatst door Jonas
    Ondanks dat het een super leuke updated had moeten zijn zijn er bij mijn bugs bijgekomen sinds 13.1. Mijn toestenborden zijn gereset waardoor ik het swipe toetsenbord gewoonweg niet meer kan gebruiken. Dit ging wel in iOS 13. Jammer want dit was een van de zaken wat ik echt naar uitkeek.

    Heb je niet per ongeluk je klavier in Nederlands ingesteld? Want dan werkt het niet Quick Swype werkt enkel in het Engels.

  19. @Daniel: bluetooth ondersteunt op dit moment slechts twee gelijktijdige BT verbindingen. Het zou kunnen in de toekomst maar voorlopig is dit alleen weggelegd voor AirPods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.