Reacties voor: ‘iOS 13 laat gebruikers data overzetten met kabeltje’

Een afbeelding in de nieuwste iOS 13 beta wekt de indruk dat Apple werkt aan een nieuwe manier om backups terug te zetten: met een kabeltje. Dit kan gebruikt worden als je overstapt naar een nieuwe iPhone.

Reacties: 13 reacties

  1. Wat opvallend is, is dat de iPhone volgens de tekst ook nog aan de stroom moet hangen.

  2. Of je gebruik gewoon een standaard lightning kabel i.c.m. de Lightning-naar-USB-camera-adapter. Je kunt nu op deze manier al twee iPhones (of iPads) aan elkaar koppelen om bijv. foto’s over te hevelen (de camera adapter moet dan in het doelapparaat).

  3. Misschien wordt er daarom wel geen tijd meer gestoken in de app ‘move to ios’ voor android gebruikers.

  4. Wat ik niet goed begrijp is dat je zowel de telefoons met elkaar als met de stroom verbonden moet houden. Dat kan met slechts 1 aansluiting toch helemaal niet? Als de kabel voor verbinden er in zitten, is er geen plaats meer voor de stroom.

  5. @BrutusNL: #draadloosladen :p

  6. Huh? Met…een kabeltje?

  7. Dacht dat er ooit bluetooth uitgevonden was?🤣👍🏻

  8. Lijkt me dan duidelijk dat dit USB-C moet zijn. Ik geloof nooit dat ze speciaal voor deze situatie een lightning-naar-lightning-kabel gaan introduceren. USB-C kabels heb je straks in alle soorten en maten aangezien dit een standaard is. En gezien de switch naar USB-C die ze gemaakt hebben met de iPad lijkt het me ook logisch dat alle apple apparaten straks USB-C als standaard aansluiting gaan gebruiken. Ik zet er geld op in.

  9. Origineel geplaatst door BrutusNL
    Wat ik niet goed begrijp is dat je zowel de telefoons met elkaar als met de stroom verbonden moet houden. Dat kan met slechts 1 aansluiting toch helemaal niet? Als de kabel voor verbinden er in zitten, is er geen plaats meer voor de stroom.

    Vast een speciaal kabeltje voor te koop van 35 euro. 😉

  10. Met een kabeltje is zo jaren 50tig!! Waarom niet gewoon draadloos via Wifi?

  11. Misschien is dit wel iets wat gebruikt gaat worden in retail winkels, als service naar klanten die overstappen van een oude naar nieuwe iPhone. Dat het visueel wordt aangegeven wat er wordt gedaan. Zo’n winkel kan dan zorgen dat hij de juiste kabels heeft waar tegelijkertijd ook wordt opgeladen.

  12. Origineel geplaatst door Fgeer
    Met een kabeltje is zo jaren 50tig!! Waarom niet gewoon draadloos via Wifi?

    Het kan bedoeld zijn voor het overzetten van kritische data, waarvan je niet wilt dat ze onderschept worden via een draadloze verbinding.

  13. Leuk speelgoed, maar wat gebeurt er met opslag in de iCloud die op je iTunes staat. Veel apps en muziek is gekocht door mensen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.