Reacties voor: Overzicht: deze iOS 13-concepten laten zien hoe een donkere modus eruit kan zien

Hoe kan iOS 13 met donkere modus eruit zien? Welke vernieuwingen zou Apple nog meer kunnen toepassen? Diverse ontwerpers zijn alvast aan de slag gegaan met ideeën voor de volgende iOS-update en wij hebben daaruit de beste iOS 13 concepten voor je verzameld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Gezien de eerdere berichtgeving dan maar hopen dat ik er met m’n iPhone 6 nog gebruik van kan maken… 😒

  2. Prachtig!!

  3. Toch raar dat dit soort dingen zo lang moeten duren bij Apple….

  4. Als er goed is opgelet zie je dat er een mix is gemaakt tussen de iPhone 8 en de X bij een van de screenshots doordat de oude menubalk nog doorloopt tot de normale schermhoogte van de 8.

  5. Teasers die niet uitkomen…

  6. Het is inderdaad waar dat OLED schermen meer aan een donkere modus heeft dan een LCD scherm qua energie verbruik. Echter voor je ogen is een donkere modus ook fijn om naar te kijken al zal deze niet zuiniger zijn.

  7. Kom maar op met die donkere modus! Dat getreuzel bij Apple.. zo jammer weer

  8. Origineel geplaatst door Jeroenus
    Het is inderdaad waar dat OLED schermen meer aan een donkere modus heeft dan een LCD scherm qua energie verbruik. Echter voor je ogen is een donkere modus ook fijn om naar te kijken al zal deze niet zuiniger zijn.

    Vind een donkere modus juist vervelender lezen, is misschien ook gewenning, maar heb het een aantal keren geprobeerd zonder goed resultaat.is wel handig als je langer met de batterij moet doen

  9. Gaaf!
    Kom op Apple, maak ons blij met iets drastisch nieuws!

  10. @ACTA Est fabula:
    Ja nog los van welke toestellen iOS 13 krijgen denk ik dat ook een deel vd toestellen een beperktere versie van iOS 13 gaan krijgen , dit was bij iOS 10 ook het geval , toen kwam night shift en dit kwam niet op de iPad 4 en de iPhones 5 en 5c.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.