Reacties voor: iOS 13.6 nu beschikbaar: dit moet je weten over de update

Apple heeft nu iOS 13.6 uitgebracht. De update is beschikbaar voor de iPhone en brengt een aantal verbeteringen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Hopelijk zijn de batterijslurpende apps die automatisch op de achtergrond meedraaien en de batterij leegtrekken hiermee van de baan.

  2. Origineel geplaatst door Jan Jansen
    Hopelijk zijn de batterijslurpende apps die automatisch op de achtergrond meedraaien en de batterij leegtrekken hiermee van de baan.

    Nergens last van hoor. Mijn batterij van 11 pro Max gaat dagen mee!

  3. Origineel geplaatst door Jan Jansen
    Hopelijk zijn de batterijslurpende apps die automatisch op de achtergrond meedraaien en de batterij leegtrekken hiermee van de baan.

    Origineel geplaatst door Bollie
    Nergens last van hoor. Mijn batterij van 11 pro Max gaat dagen mee!

    Nou dan weet ik niet wat jij met je iPhone hahaha doet maar de mijne gaat een hele dag mee en ik doe er best veel, dagen lijkt me sterk tenzij je alleen maar belt en whatsapp gebruikt dan klinkt het logisch (niet aanvallend bedoelt)

  4. @Ritch: geen vrienden.. scheelt ook veel capaciteit..

  5. @Jan Jansen: hoop ik ook maar lees er niets over. Ook de mijne loopt heel snel leeg en wordt erg warm doordat er allerlei apps op de achtergrond doorlopen terwijl ik die allemaal verwijderd heb. Is een groot probleem, speelt bij veel 11 bezitters. Heeft dus niets met gebruiker te maken maar puur door waardeloze iOS-update.

  6. Origineel geplaatst door Jan Jansen
    Hopelijk zijn de batterijslurpende apps die automatisch op de achtergrond meedraaien en de batterij leegtrekken hiermee van de baan.

    Zelf met mijn XS geen last, maar wel personen uit mijn omgeving (voornamelijk iPhone 8 (en 7))

  7. @Jan Jansen: Je bent zeker niet de.enige. Paar apps waar ik het mee heb/had:
    – Buienradar
    – Nu (gister nog)
    – jawel zelfs iCulture maar is al langer geleden

  8. Gisteren geinstalleerd op ipad pro 11 inch. Vannacht aan de lader, om 07:00 100%. Halfuurtje nos gelezen, mail beantwoord ed. Daarna weggelegd. 09:15 update geinstaleerd op atv 4 met ipad als toetsenbord, batt staat op 92%. Wtf?

    Blijkt dat ook Apple zijn eigen tv app op de ipad voor even connecten met je atv en 38% gebruik!

    Apple weet heel snel jb op te lossen in updates maar essentiële zaken zoals batterij problemen bij veel gebruikers op verschillende apparaten, nee dat heeft geen prio.

  9. @Sander db: en buienalarm en nog enkele anderen die notificaties geven. (op een iPhone 7 en 8 in ieder geval). What’s app geen problemen so far. Kill die nu steeds na gebruik. Anders ben ik binnen 2 uur de batterij kwijt. Sic

  10. Met deze update geen last van battery drain meer op de iPhone 11 pro Max

  11. Sinds enkele weken heb ik een vreemde storing bij het afspelen van muziek via Apple Music in CarPlay. Bij het in de Muziek-app selecteren van “Voor jou” – het tabblad om Apple Music te selecteren – krijg ik wel de voorgeselecteerde muzieklijsten van “Favorieten”, “Chill”, “Nieuwe muziek” en “Energie” die ik kan afspelen, maar als ik naar beneden scroll en een genre wil kiezen (een doorklikmenu) dan blijft de Carplay hangen op deze doorklikregel. Er komt dan zo’n ronddraaiend cirkeltje in plaats van het pijltje naar rechts dat uiteindelijk minuten later verdwijnt, waarna er geen doorkliksymbooltje meer te zien is naast de genre-naam. Dit gebeurt met meerdere iPhones die zijn bijgewerkt tot de laatste updates. De Carplayset werkt verder prima, alleen deze functie is ineens corrupt. Apple Service weet van niets en wijst naar de fabrikant. De fabrikant geeft aan geen ondersteuning te leveren voor Carplay, dit is een (softwarematige) Apple-aangelegenheid. Apple Service is niet meer wat het was, als het moeilijk wordt mag je het tegenwoordig blijkbaar verder zelf uitzoeken.

    Iemand vergelijkbare ervaringen?

  12. Ik heb totaal geen problemen met de iPhone XS
    Merk wel dat na de update de batterij merkbaar langer meegaat
    Tenminste vandaag
    Maar ik doe na een update altijd een reset .
    Nee niet alles eraf maar gewoon een reset
    Misschien is dat wel of niet nodig maar tja oude gewoontes hè
    Maar wie weet werkt het in je voordeel

  13. Met ios13.5.1 was ik ook één van de ongelukkigen wiens iPhone verschrikkelijk snel plat was dankzij teveel background activity.
    Na wat gemodder en dingen uitschakelen enz. kon ik terug makkelijk de dag door, met héél veel moeite en weinig gebruik net twee dagen.

    Alles staat momenteel terug vrij standaard. Gisterenavond de update via de iMac geïnstalleerd. Probleemloos. Vanmorgen om 8u van de lader, enkele telefoontjes gepleegd via handsfree. Enkele keren een “pages” documentje geraadpleegd, de krant gelezen, watch geupdate en vanavond helaas veel gewhatsappt.
    Helaas, want dat blijft toch een batterijvreter bij Apple. Nu goed, op moment van schrijven nog 78% batterij. Dit lijken terug de waarden toen ik mijn Xs Max 1,5 jaar geleden gekocht heb. Hopelijk blijft dit zo…

    Hetzelfde verhaal met de iPad. Die was ook in een mum van tijd leeg, na 3 uur typen en lezen amper 20% lichter qua batterij (iPad pro 2017 12,9”)

    Hopelijk blijft dit zo.

  14. Ik hoop dat na deze update je batterij percentage veel langer mee gaat. Het is niet normaal hoe snel m’n batterij leeg gaat na de iOS 13.5.1 update.

  15. Mijn batterij gaat langer mee
    iPhone XS
    Verder alles normaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.