Reacties voor: ‘iOS 13.5.5 bevestigt: Apple werkt aan bundel met meerdere diensten’

Er gaan al langere tijd geruchten dat Apple aan een bundel diensten werkt, zodat je voor een vast bedrag per maand kunt genieten van muziek, films, nieuws en games. In de code van iOS 13.5.5 zijn nu meer aanwijzingen gevonden dat het eraan komt.

Reacties: 16 reacties

  1. Laat maar komen, maar dan icm icloud. Ik heb nu icloud 2TB (gezin), Apple Music (gezin), en Apple TV+ (gratis)
    Dat zou bij het aanhouden van TV+ betekenen.
    €10,- + €15,- + €5,- = €30,- per maand.
    In een bundel zou ik dan €27,- een faire prijs vinden.

  2. Nog meer kosten. Mij niet gezien.

  3. Hehe, eindelijk. Dat zal eens tijd worden!

  4. @Ade: Ga er maar vanuit dat de korting zal bestaan bij bundels met Apple TV+, Apple Arcade en Apple news (de minder populaire diensten). Je zult dan waarschijnlijk maar iets meer hoeven betalen dan nu om een van deze diensten erbij te krijgen.

  5. Zou het leuk vinden dat Apple news dan ook naar Nederland komt. Dan zal ik zeker die bundel willen

  6. Mijn gratis apple TV zal ik niet verlengen. De app is veel te onduidelijk. Je hebt geen idee waar je moet zoeken. Bovendien is het aanbod ook te mager, maar hoofdzaak is de waardeloze onoverzichtelijke app.

  7. @Dirk: Helemaal eens met Dirk. Ben ermee gestopt om de logica te vinden.

  8. Doe mij maar een bundel met:

    – iCloud (50 of 200GB)
    – Apple TV+
    – Apple Music

    En dan voor een 10 euro ofzo. (Bovenstaand kost normaal 17) Het zou een hoop mensen naar Apple Music trekken omdat je dan zaken erbij krijgt die voor je telefoon en Apple TV nuttig zijn.

    Wellicht kunnen ze er ook nog Apple Arcade toevoegen voor bijv. € 2,50.

  9. Lijkt me een goed plan. Als je alle diensten afsluit, ben je toch al een paar tientjes per maand kwijt.

  10. Origineel geplaatst door Simon
    @Ade: Ga er maar vanuit dat de korting zal bestaan bij bundels met Apple TV+, Apple Arcade en Apple news (de minder populaire diensten). Je zult dan waarschijnlijk maar iets meer hoeven betalen dan nu om een van deze diensten erbij te krijgen.

    Daar ga ik ook wel stiekem vanuit, icloud zal op zichzelf blijven staan.

    Het zal zich meer richten op Entertainment.

    Dus Apple Entertainment bundel (Apple TV+ , Apple Music en Apple Arcade) (prijs €15,- per maand)
    En Apple Entertainment +News (€ 20,- per maand)

    Wellicht kunnen ze er ook een dienst bij maken voor onbeperkt boeken lezen.

    Dan krijg je een Apple ALL-INCLUSIVE bundel. (€25,- per maand)
    Voor iedere bundel bij een gezin €5,- extra.

  11. Ik zou heel graag een bundel willen zien in 1 app met meer streamingsdiensten samen zoals Apple Tv+, Netflix, Hayu, Amazon Prime, Disney enz enz. Allemaal in 1 app zodat je meteen alles tegelijk kan terug vinden en makkelijker kan zoeken.

  12. Ik vind dat je zelf een budel moet kunnen samenstellen en dan bij iedere extra dienst 10% extra korting wordt geboden. Bij 2 diensten 10% korting, bij 3 diensten 20% etc . Maar zonder incloud is het voor mij eigenlijk al niet meer interessant. Heb apple music gezin, icloud 2 TB en apple+ en daar zal het bij blijven.

  13. Heb al Netflix en Amazone Prime. Voor je PS4 moet je ook een abo hebben. Ben wel klaar met al dat gedoe.

  14. Apple music + arcade voor €12,- per maand. Dan zou ik meteen Apple Arcade erbij nemen. Nu nog niet gedaan omdat het me nét iets teveel wordt allemaal

  15. Ik denk dat ze niet vaste bundels moeten aanbieden, maar een soort van pakketsamenstelling moeten maken van wat je zelf belangrijk vindt. Je ziet al aan de reacties dat iedereen en andere behoefte heeft. De een wil iCloud storage erbij, de andere Apple News in NL, die wil weer juist wel ATV+ etc. Persoonlijk wil ik dan weer:
    – iCloud storage
    – Apple Music

    – ATV+ is echt nog slecht. Subscription betalen (nu eerst nog een jaartje gratis) en dan NOG STEEDS moeten betalen voor sommige content. Wat een BS.
    – Apple News – nog niet in NL maar vergelijkbare andere betaalde diensten ook nooit nut van gezien. Ik vind flipboard een goede optie die gratis is.

    De behoefte is te verschillend en ze gaan je dus “dwingen” om een abonnement af te nemen met dingen die je voor de helft niet wil. Althans zo ziet het er naar uit. Maar ff afwachten. Modulair zou mooi zijn maar that beats the whole purpose of Apple haha dus gaat niet gebeuren.

  16. Origineel geplaatst door Dirk
    Mijn gratis apple TV zal ik niet verlengen. De app is veel te onduidelijk. Je hebt geen idee waar je moet zoeken. Bovendien is het aanbod ook te mager, maar hoofdzaak is de waardeloze onoverzichtelijke app.

    +1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.