Reacties voor: Nu beschikbaar: iOS 13.4 voor de iPhone met veel verbeteringen

Ook iOS 12.4.6 voor oudere modellen
Apple heeft iOS 13.4 voor de iPhone uitgebracht. De update brengt een flink aantal verbeteringen, zowel qua mogelijkheden als in de beveiliging. Zo kun je eindelijk je iCloud Drive-mappen delen, zijn er nieuwe Memoji en meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 48 reacties

  1. Nu iedereen volop aan het thuiswerken is en ondersteuning wat lastiger zou ik aanraden om even te wachten met updaten ….

  2. Persoonlijk vind ik 13.4 echt sneller aanvoelen

  3. HomePod ook…

  4. Volgens mij zit de eerste bug in de installatie routine. Na het downloaden van het bestand van bijna 1 gig heb ik volgens het installatieprogramma geen internetverbinding en kan de installatie niet worden voortgezet…ook niet via 4G. Vreemd!!

  5. Helaas weer geen info over eventuele verbeteringen in de toegankelijkheid… Na alle bugs in VoiceOver durf ik al niet meer updaten😨

  6. Na download, direct de melding dat de update niet gecontroleerd kan worden doordat de internetverbinding niet alleen actief is. Dit is wel het geval!

  7. Origineel geplaatst door Carel
    Volgens mij zit de eerste bug in de installatie routine. Na het downloaden van het bestand van bijna 1 gig heb ik volgens het installatieprogramma geen internetverbinding en kan de installatie niet worden voortgezet…ook niet via 4G. Vreemd!!

    Hier ook!

  8. Op Macrumors ook de eerste berichten over “geen internetverbinding”!

    Voor iedereen die nog moet beginnen aan de update: wacht nog even!!

  9. Hier ook de foutmelding!

  10. Bij mij gelukt. moet zeggen, ging erg snel. ook mijn iPad.

  11. Alle foto’s kwijt na de update

  12. (Red.) Waarschuwing voor foutmelding over “Geen internetverbinding” toegevoegd.

  13. Wilde bijna beginnen met updaten totdat ik de reacties zag. Bedankt mensen voor de waarschuwing.

  14. Net geïnstalleerd zonder problemen. Zie geen verschil in snelheid op iPhone 8.
    Verder alles prima hoor.

  15. Origineel geplaatst door Carel
    Volgens mij zit de eerste bug in de installatie routine. Na het downloaden van het bestand van bijna 1 gig heb ik volgens het installatieprogramma geen internetverbinding en kan de installatie niet worden voortgezet…ook niet via 4G. Vreemd!!

    Hier net hetzelfde met iphone 11 pro 🙁

  16. OTA Update hier vlekkeloos verlopen (iPhone X)

  17. Hier geen problemen met installeren met de iPhone 8 en 7, que snelheid merk ik er niet veel van.

  18. Iphone SE instaleer de update gewoon zonder problemen, andere se, iPad en iPhone 11 pro max nog download aan verwerken. maar denk dat die ook wel gewoon doen.

  19. Ik heb na de update geen WiFi-call meer (KPN).

  20. Hier zonder problemen op de IPhone 8 Plus

  21. Origineel geplaatst door Rowin
    Ik heb na de update geen WiFi-call meer (KPN).

    Even hard reset uitvoeren

  22. Hier ook geen problemen. Iphone X. Zowel internet via wifi als 4G.

  23. Updaten ging prima! Alles loopt weer als een zonnetje. iPhone XS Max.

  24. Keurig verlopen. Iphone X

  25. iPhone 11pro
    Geen internet geeft een pop up aan.
    Wat nu???

  26. Update loopt nu. Voor mij hielp het verwijderen van het updatebestand en het opnieuw downloaden.

  27. Origineel geplaatst door Casper
    Update loopt nu. Voor mij hielp het verwijderen van het updatebestand en het opnieuw downloaden.

    Hoe verwijder je die dan

  28. @Casper: hoe verwijderd je hem dan??

  29. Helaas krijg je geen melding als er in een gezamenlijke map iet aangepast of bijgeplaatst is.

  30. @Raymond: Open de Instellingen-app en kies voor Algemeen > Beheer opslagruimte. Kies onder het kopje Opslag voor Beheer opslag.
    Zoek in de reeks aan apps het correcte bestand. Deze wordt aangegeven met de naam van de desbetreffende update, bijvoorbeeld iOS 9.3.
    Tik hierop en kies Verwijder update.

  31. Zojuist geïnstalleerd in op mijn iPhone 11 en de update is zonder problemen verlopen. Kreeg overigens wel vóór de update een melding dat er geen verbinding was en de update dus niet uitgevoerd kon worden. Heb mijn toestel daarom herstart en daarna kwam de update automatisch tevoorschijn. Ten slotte heb ik de update dan maar geïnstalleerd!😄

  32. Update is afgerond zonder problemen.

  33. Na het verwijderen van de update hele proces opnieuw gedaan. Nu wel gelukt.

  34. @Ro: Ik ook! Sneller en alles werkt smoother

  35. Origineel geplaatst door Rowin
    Ik heb na de update geen WiFi-call meer (KPN).

    Origineel geplaatst door Ro
    Even hard reset uitvoeren

    KPN WiFi is er nog wel. Linksboven zie je nu enkel nog de tijd. Op je toegangsscherm van je telefoon zie je wel dat je KPN WiFi hebt.

  36. Geüpdatet weer

  37. Na update op 1 iPhone 11 ; alle contactpersonen weg. Bij 2e iPhone 11 ; staan alle contactpersonen er nu dubbel in!!

  38. Na de update is stilte modus niet helemaal stil meer, maar een heel zacht geluid. Iphone 8. Iemand die dit ook heeft?

  39. Bij mij ook na de update nog steeds foutmelding met het ophalen van hotmail en gmail, zoals al een tijd het geval is.
    Uiteindelijk komt de mail wel binnen, maar steeds verschijnt onderin de foutmelding dat er geen verbinding met de server kan worden gemaakt.

  40. Heb de update geïnstalleerd maar carplay is nog steeds gelijk. Dus geen aanpassing in Dashboard mbt bellen/gesprek. Nog steeds over het gehele scherm.

  41. Origineel geplaatst door Rowin
    Ik heb na de update geen WiFi-call meer (KPN).

    Origineel geplaatst door Ro
    Even hard reset uitvoeren

    Origineel geplaatst door Erik

    KPN WiFi is er nog wel. Linksboven zie je nu enkel nog de tijd. Op je toegangsscherm van je telefoon zie je wel dat je KPN WiFi hebt.

    Ik heb sinds de update ook geen WifiCall meer met KPN, tenminste niet meer zoals voorheen. Heb met de instellingen zitten pielen om het op te lossen. Enkel als ik VoLTE uitzet, dan gaat het aan.

    Meer mensen dit probleem?

  42. Update probleemloos geïnstalleerd gisterenavond, maar daarna problemen met een WiFi verbinding. Zowel thuis als op het werk is de telefoon verbonden met het WiFi netwerk, maar heeft geen internettoegang. Met andere apparaten en computers echter geen problemen.

  43. Op zich liep de installatie van 13.4 vlekkeloos op mijn iPhone 11 Pro Max. Echter ik kan geen eigen TV afleveringen (onder Bibliotheek) meer kijken met de TV app. Ook het wissen van de aflevering en opnieuw op de telefoon zetten werkt niet. De error: “Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het laden van dit materiaal.” Een herstart lost het helaas niet op.
    Wordt dit probleem vaker ervaren? Zijn er oplossingen?

  44. @Nic: Na contact met Apple, herinstallatie van de iOS (op advies) en een hoop verloren tijd, kreeg ik bij een volgend contact met Apple uiteindelijk te horen dat de TV app afgesloten is voor eigen content. Er werd me geadviseerd om content via een andere app te gaan gebruiken…….
    Blijkt dus dat dit een gewild effect is. Het bizarre is dat de content via de TV app op MacBook en de iPad gewoon werkt….

  45. Sinds de updates zijn geïnstalleerd op al mijn Apple devices krijg ik geen verbinding meer via FaceTime met devices die een oudere versie draaien, dus met degene welke hun device niet hebben geupdated. Zijn er meer gebruikers die dit probleem hebben? Alles gerest en opnieuw geïnstalleerd van devices tot netwerk. Niets helpt.

  46. @Erik: hier hetzelfde probleem met WIFI. Oudere iPhone werkt wel gewoon goed

  47. Hier een bug in scherm tijd. Wanneer en app wil opstarten en ik krijg een scherm tijd pop-up, dan kan ik die negeren, keur goed voor vandaag. Daarna crashed de app en kan ik hem niet opstarten. Tel uit/aan helpt. Dit was niet voor de upgrade.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.