Reacties voor: Nieuw in iOS 13.3: deze nieuwe functies en verbeteringen zitten erin

Apple heeft iOS 13.3 en iPadOS 13.3 uitgebracht en in dit artikel lees je wat er nieuw is. Alle nieuwe functies van iOS 13.3 komen voorbij, waaronder de nieuwe communicatielimieten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 48 reacties

  1. Ben toch benieuwd hoe ze erachter komen dat het watch icoontje bijvoorbeeld een mini verandering heeft. zitten er echt mensen met een vergrootglas het hele iOS door te spittten.

  2. Nog steeds geen icloud folder sharing

  3. Hulde voor nummer 2

  4. En nu nog een Emoji-schakelaar

  5. Origineel geplaatst door swen
    Ben toch benieuwd hoe ze erachter komen dat het watch icoontje bijvoorbeeld een mini verandering heeft. zitten er echt mensen met een vergrootglas het hele iOS door te spittten.

    😂😂😂ik denk het
    Hoop dat nieuwe versie beter is

  6. Mmm, minimale update eigenlijk.

  7. Hulde aan deze update laat maar snel komen, eindelijk die stomme stickers weg.

  8. Dat nieuwe iWatch icoon is toch de belangrijkste update, ik zat er echt op te wachten 🤡

  9. Origineel geplaatst door swen
    Ben toch benieuwd hoe ze erachter komen dat het watch icoontje bijvoorbeeld een mini verandering heeft. zitten er echt mensen met een vergrootglas het hele iOS door te spittten.

    Ik denk dat de ipsw files gewoon extract worden met een tool en de bestanden die daar uit komt met elkaar vergeleken worden. Dan zie je vanzelf wat er allemaal gewijzigd is 😉

  10. Zucht … kzou willen dat ze schermtijd eens geschikt maken om een simpele wekker uit te sluiten. 7 uur schermtijd voor niets

  11. En weer missen we die iritante MAIL BUG

  12. Sjeezus, zo’n update is toch niet meer dan een middagje werk voor het iOS team bij Apple.

  13. Fijn dat alle bugs in iOS13 zijn verholpen dat Apple nu tijd heeft gevonden om de kroon van de Apple Watch te veranderen van kleur! Ik keek er al naar uit. Dat het scrollen in het next scherm van de muziek app verschrikkelijk werkt kan nog wel even wachten…. 😢😢😢

  14. Mail app staat er weer niet bij.

  15. Origineel geplaatst door Sander db
    Mail app staat er weer niet bij.

    Dat is echt een ramp idd!!

  16. Vreselijk softwarejaar. Krijg nogsteeds geen meldingen op m’n Apple Watch van bijv wekker en whatsapp.

  17. Geen idee met welke recente update het mis is gegaan, maar tot voor kort werd de handsfree-modus (speaker) automatisch aangezet als ik in de auto Siri vroeg iemand te bellen. Nu moet ik alsnog handmatig de speaker aanzetten wanneer ik bel. Erg onhandig.

  18. Wat zou het effect zijn van door ouders ingestelde, beperkte schermtijd? Gaan alle kinderen dan ineens overtuigd worden en minder naar hun scherm turen?
    Rare ideeën hebben die Amerikanen soms over opvoeden…

  19. @Jensen: dan volgend jaar maar weer een stabiserend jaar dat alle ios apparaten mee gaan.
    Net als bij 12.

  20. @Appeltje: Het lijkt inderdaad alsof de IOS13 bugs geen prioriteit hebben bij de dames en heren van Apple. Maar we krijgen gelukkig wel een nieuw Watch icoontje. Maakt alles goed toch? NOT 🤢😡

  21. Ik heb ook last op m’n iPhone X met Safari, telkens ik Safari volledig afsluit en terug opzet dan “flashed” landscape mode terug naar portrait mode. Opnieuw opstarten, instellingen resetten werkt allemaal niet. Als ik Safari op de achtergrond laat draaien en terug open zet dan is er niks aan de hand.

  22. (Red.) #7 FIDO2-beveiligingssleutels toegevoegd.

  23. Wat ik hier nergens lees is dat het optiemenu onderaan een mail (dat pijltje) niet meer blauw op zwart is (wanneer je darkmode aan hebt staan), maar gelukkig wit op zwart is geworden in iOS 13.3. Daardoor is het ook beter leesbaar.

  24. @Robenroute: je kan dan toch ook tegen Siri zegen bellen op de luidspreker…

  25. Fix het geluidsniveau van de wekker eens! De eerste twee seconden is kneiterhard.. elke ochtend een hartverzakking! Wakker worden met muziek werkt ook niet meer…

  26. Waar ik ook last van heb is in apps tekst kopiëren/plakken of selecteren. Voorheen kon je met je vinger op het scherm drukken en kreeg je een menu maar nu niets. Wellicht ligt dit aan de apps zelf (bijv whatsapp, tinder, tumblr enz)

  27. Origineel geplaatst door Karst
    Fix het geluidsniveau van de wekker eens! De eerste twee seconden is kneiterhard.. elke ochtend een hartverzakking! Wakker worden met muziek werkt ook niet meer…

    Huh? Nergens last van. Word door de week iedere ochtend wakker met zachtjes Anneke van Giersbergen. En in weekend met een wat dwingendere ringtoon, ook niet hard. Enige waar ik op hoop is dat het energieverbruik aanzienlijk omlaag gaat.

  28. Na het updaten naar 13.3 beta 2 krijg ik de waarschuwing dat de Ultrawide band moet bijgewerkt worden.
    Vervolgens krijg ik de melding dat de Ultrawide band update mislukt is en dus onbruikbaar. Iemand???

  29. @Karst: waarschijnlijk komt dit doordat je na die twee seconden in de frontcamera kijkt. Apple gaat er dan vanuit dat je wakker bent en maakt het geluid minder hard. Tevens zo bij het gebeld worden.

  30. Al dat nieuws is leuk, wanneer zorgt Apple ervoor, dat voiceover weer goed gaat werken!! Bij elke ios update is het afwachten welke fouten er nu in voiceover weer te voorschijn komen!!!

  31. Batterij percentage miss ik op mijn iphone 11 pro
    Ik wil direct kunnen zien ipv dat ik mijn vinger van rechtsboven naar beneden moet vegen.

  32. Zou mooi zijn als 13.3 vanavond uit zal komen… zo net na het Apple event.

  33. Origineel geplaatst door Prijn
    Batterij percentage miss ik op mijn iphone 11 pro
    Ik wil direct kunnen zien ipv dat ik mijn vinger van rechtsboven naar beneden moet vegen.

    Naja, dit is al sinds de iPhone X zo. Helaas, dat wel.
    Ik ga met je mee om direct het percentage te kunnen zien.

  34. Laten ze er eens voor zorgen dat de mail applicatie in combinatie met Exchange weer gaat werken. Sinds de komst van IPadOS werkt dit niet meer op mijn iPad. Op de iPhone werkt dit probleemloos.

  35. Origineel geplaatst door Sander db
    Mail app staat er weer niet bij.

    Origineel geplaatst door Eric
    Dat is echt een ramp idd!!

    Wat is er dan met de Mail app??

  36. Origineel geplaatst door swen
    Ben toch benieuwd hoe ze erachter komen dat het watch icoontje bijvoorbeeld een mini verandering heeft. zitten er echt mensen met een vergrootglas het hele iOS door te spittten.

    Als je bij de icons kan komen, kan je de oude met de nieuwe vergelijken 😉

  37. 2 Memoji-stickers uitschakelen

    Laat 13.3 nu direct a.u.b uitkomen dat die stomme stickers weg kan doen, ik irriteer me er echt mateloos aan die stomme dingen.

    Naast dark modus de beste nieuwe functie die iOS 13 krijgt !!

  38. Zou zo graag weer teruggaan naar iOS 12. Wat een ellende, koop je een toestel van 1200.
    En je moet je mond houden onder je collega’s want ze lachen me allemaal uit met hun andere merk. Bedroevend.

  39. Ik zou wensen dat het tekst editten op een iPad weer normaal wordt. Gewoon de cursor midden in een woord plaatsen, lukt niet meer. Je selecteert dan altijd het hele woord. Op de iPhone is dit niet het geval. Als het een feature is, in plaats van een bug, dan hoop ik dat ICulture eens een artikel hieraan besteedt. Hoe tekst te editten op de iPad met iOS 13……..

  40. Nou, volgens mij is dit gewoon update 3.2.0.1 en volgt er met de kerst de Grote Verrassing: 3.3 met de gehoortest-app via earpods, kaarten -app met snelheidsinformatie en gesproken verkeersinformatie waarom een andere route is gekozen en als klapper de mogelijkheid om sms-berichten van “anonieme afzenders” te weigeren. Jammer voor al die banken die steeds weer mijn pasjes willen blokkeren, dat dan weer wel…

  41. @Karst: Neem Sleep Cycle 😀

  42. Eindelijk bugfix voor mail-notificaties van op iWatch 4; na update op Xr kwamen mails weer binnen..

  43. Origineel geplaatst door Vladimir
    Waar ik ook last van heb is in apps tekst kopiëren/plakken of selecteren. Voorheen kon je met je vinger op het scherm drukken en kreeg je een menu maar nu niets. Wellicht ligt dit aan de apps zelf (bijv whatsapp, tinder, tumblr enz)

    Onlangs vertelde iemand mij van de Apple Store (nadat ik maanden geirriteerd was over tekst kopieren/plakken/selecteren in iOS13 (beta) dat je vanaf nu de vinger op de cursor moet houden en de cursor moet verplaatsen naar de plek waar je de cursor wilt hebben. De cursor wordt groter en kan dan verplaatst worden. Ook is er een truc met de spatiebalk. Kan je vast vinden op Google. Sindsdien heb ik geen problemen meer met tekst selecteren/kopieren/plakken.

  44. Mail is een drama , hoop dat ze daar eindelijk iets aan gedaan hebben ! Maar lees er niks over , veel zullen al overgestapt zijn naar ander mail programma vrees is !

  45. Origineel geplaatst door Toine
    Ik zou wensen dat het tekst editten op een iPad weer normaal wordt. Gewoon de cursor midden in een woord plaatsen, lukt niet meer. Je selecteert dan altijd het hele woord. Op de iPhone is dit niet het geval. Als het een feature is, in plaats van een bug, dan hoop ik dat ICulture eens een artikel hieraan besteedt. Hoe tekst te editten op de iPad met iOS 13……..

    vinger op cursor houden en slepen naar bijv. midden in een woord en loslaten. Heeft mij ook maanden gekost om hier achter te komen. Is nieuw in iOS13….

  46. Bijzonder dat icoontje van de Apple watch apart wordt benoemd.
    😆😆

  47. Origineel geplaatst door John
    Mail is een drama , hoop dat ze daar eindelijk iets aan gedaan hebben ! Maar lees er niks over , veel zullen al overgestapt zijn naar ander mail programma vrees is !

    Ik ben nog niet overgestapt naar IOS 13 maar overweeg een nieuw toestel (heb nu 6s plus). Wat zijn de mailbugs precies? Is er ergens een actuele lijst ervan? En werkt e-mail wel b.v. met de Outlook-app onder 13? Ik gebruik Outlook op de computer (eigen bedrijf).

  48. @John: Wat ervaar je nog?
    Soms zie je geen nieuwe mail even op ongelezen knopje drukken en ze komen erin maar lijkt allemaal wel te wennen
    De meeste bugs zijn eruit

    Origineel geplaatst door Patrik
    Wat is er dan met de Mail app??

    Ik ervaar weinig problemen meer wat is het probleem bij jullie nog?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.