Reacties voor: Apple brengt Publieke beta 4 van iOS 13.2 en iPadOS 13.2 uit

De testperiode van iOS 13.2 en iPadOS 13.2 is in volle gang en Apple heeft daarom nieuwe beta's uitgebracht. iPhone- en iPad-bezitters met het juiste profiel kunnen deze nieuwe versie nu alvast testen. We weten ook al wat er nieuw is: Apple gaat Deep Fusion op de iPhone testen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Fijn dat Tegels niet meer gegroepeerd hoeven worden. Zo vervelend dat ze dat in eerste instantie veranderd hadden,
    HomeKit is met iOS 13 wel onstabieler geworden. Steeds bijwerken te zien. Apparaten vallen weg, waarna ze e min later weer te zien zijn. Dingen die ik met 12 niet eerder had.

  2. Wat ik vooral merk met IOS13 is dat in Homekit het veel langer duurt voordat apparaten bereik zijn. Lampen uit, deur op slot e.d. Duurt op alle devices veel langer alleen op een oudere iPod Toch werkt het nog als van ouds… hoop dat dit straks ook sneller gaat!

  3. Uhm, hoe heeft men de Nest Protect in Homekit gekregen? Nest heeft toch geen Homekit ondersteuning?

  4. (Red.) Ook de publieke beta is nu te downloaden.

  5. Ik kreeg zo juist de informatie schermen te zien over de persoonlijke stem herkenning op de HomePod. Kon hier verder niks mee. Maar lijkt er op alsof de Homepod update straks in de officiële update van 13.2 aanstaande is

  6. Iemand ervaringen met deep fusion ?

  7. @Thomas: Ik heb dit niet. Bij mijn vriendin zijn apparaten niet zichtbaar, terwijl er wel een zwarte vlak te zien. Soms staan de apparaten aan, maar ziet zij dat ze uit staan.
    Verder is Carolay onstabiel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik 13.1.* slechte versies zijn!

  8. In INSTELLIINGEN – ALGEMEEN – AIRPLAY &HANDSOFF is een schakelaar toegevoegd “Zet over naar Homepod” met als onderschrift: “Houd de iPhone dicht bij de HomePod om de muziek die je afspeelt over te zetten”

  9. @Leander: Nice!

  10. Gaat Deep Fusion straks alleen werken in de eigen IOS camera of is het ook beschikbaar in apps van derden ?

  11. Origineel geplaatst door Thomas
    Wat ik vooral merk met IOS13 is dat in Homekit het veel langer duurt voordat apparaten bereik zijn. Lampen uit, deur op slot e.d. Duurt op alle devices veel langer alleen op een oudere iPod Toch werkt het nog als van ouds… hoop dat dit straks ook sneller gaat!

    Exact, ook zijn de animaties niet vloeiend en voelt alles behoorlijk laggy aan. Zeker de homekitfunctie via het bedieningspaneel is op dit dit moment echt een drama.

    Waar Homekit voorheen echt een geschenk was is het nu huilen met de pet op. Wat mij betreft slopen ze alle iOS 13 features uit Homekit en gaan ze weer terug naar de iOS 12 variant.

    Dit alles is overigens op een iPhone 11 Pro, aan de hardware ligt het dus niet.

    Oftewel: terug naar de tekentafel.

  12. Ik maak hier met de iPhone 13 foto’s met ios 13.1.2 en de foto’s met de gewone groothoek lens zijn goed maar de foto’s met de nieuwe ultra groothoek zijn bar slecht !!
    Vol met ruis en erg grof korrelig.
    Volgens mij was dat met ios 13 beter maar nu ziet het er niet uit !

  13. (Red.) De publieke beta 2 van iOS 13.2 en iPadOS 13.2 is er nu ook.

  14. EINDELIJK!!! IT FINALLY HAPPEND!!!!

    Video instellingen aanpassen in de camera app zelf!!

  15. Halleluja, wat is HomeKit onstabiel geworden zeg. Tuurlijk, het is een beta, maar mag toch aannemen dat basisfuncties eerst grondig intern worden getest. Nou, niet meer dus…. slecht hoor, gaat langzaam qua stabiliteit op Android lijken………

  16. Origineel geplaatst door Rudra
    EINDELIJK!!! IT FINALLY HAPPEND!!!!

    Video instellingen aanpassen in de camera app zelf!!

    De vlag mag uit

  17. Pffff, wel leuk al die extra functies maar laten ze eerst eens ios 13 goed laten werken. Zelfs bellen gaat slechter dan ios 12. Het zit vol bugs en talloze apps werken slechter dan voorheen.

  18. (Red.) De derde publieke beta van iOS 13.2 is nu te downloaden.

  19. Origineel geplaatst door Hans
    Ik maak hier met de iPhone 13 foto’s met ios 13.1.2 en de foto’s met de gewone groothoek lens zijn goed maar de foto’s met de nieuwe ultra groothoek zijn bar slecht !!

    Vol met ruis en erg grof korrelig.

    Volgens mij was dat met ios 13 beter maar nu ziet het er niet uit !

    Mwa zijn inderdaad niet geweldig met laag licht

  20. Werkt Bluetooth in de beta 13.2 goed ?
    Ik vind met apps van derden wel Bluetooth apparaten maar met de gewone Ios 13.1.3 Bluetooth zoek functie zie ik ze niet.
    Eigenlijk raar want de app van derden werken toch ook via ios.

  21. (Red.) Bijgewerkt voor de vierde Publieke beta.

  22. Ik zie sinds iOS13 niet meer de bellijsten op mijn navigatie in de auto via bluetooth c.q. USB connector.

  23. Ik heb sinds 13.1.3 last van een snel leeg lopende batterij op mijn iPhone 7. Batterij is pas vervangen en was bij vorige versies wel normaal. Meer mensen last van? En enig idee of dit in de 13.2 update zit?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.