Reacties voor: iOS 13.2 nu beschikbaar: Deep Fusion, nieuwe emoji en meer

Na een testperiode van een maandje heeft Apple zojuist iOS 13.2 vrijgegeven. Deze update bevat een reeks nieuwe functies waar iedereen wat aan heeft, waaronder nieuwe emoji, instellingen voor Siri-opnames en meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Ik mis het oplezen versturen van berichten met Siri nog.

  2. Ik mis ook de melding over de irtante Mail app bug

  3. Origineel geplaatst door Bollie
    Ik mis het oplezen versturen van berichten met Siri nog.

    Dat werkt al heel lang

  4. Deel Siri opnames ? Ik dacht het niet !

  5. Hoop dat probleem van de foto app ook opgelost is. Moet sinds iOS 13 steeds “Live” handmatig uitzetten, terwijl dit gewoon uit staat in de camera instellingen. Dit geldt voor de Xr en de 11 ☹️

  6. 13.2 staat erop. Alle instellingen staan goed, Airpod 2 in mijn oren, stuur een iMessage vanaf een andere Apple iphone, krijg wel een aparte toon, maar wordt niks voorgelezen.

  7. Homepod aan scene toevoegen werkt niet. Hij slaat de scene niet op.. iemand meer hier last van?

  8. Ik heb al enkele weken last van de lock geluid wanneer mijn volume op max is dat het vreselijk veel geluid maakt en laag volume hoor je het bijna niet? De instellingen zoals “wijzig met knoppen” staat uit. Wie heeft de zelfde probleem?

  9. Helaas de iritante Mailbug is nog steeds aanwezig verwijder email en hij staat er nog moet 2 keer doen.

    Ook zegt mail icoontje er zijn 3 nieuwe mails maar in de app zelf niks even op ongelezen knop drukken en weer terug en ze staan er opeens pffff

  10. Je kan nu ook makkelijk een app verwijderen via het context-menu (long press), ipv 3 seconden te wachten voordat de app icons gaan wiggelen.

  11. @Mehmet: Open Instellingen, navigeer naar de optie “Horen en voelen” en schakel de optie “Vergrendelgeluid” uit.

  12. @Menno: Ik heb er sinds iOS 13.1 geen last meer van op mijn iPhone XS. Misschien lost een schone installatie van iOS je probleem op.

  13. @N.: Nee uit wil ik het niet hebben. Maar bedankt voor de tip.

  14. Origineel geplaatst door Rob
    13.2 staat erop. Alle instellingen staan goed, Airpod 2 in mijn oren, stuur een iMessage vanaf een andere Apple iphone, krijg wel een aparte toon, maar wordt niks voorgelezen.

    Je iphone moet vergrendeld zijn.
    Bij mij werkt het goed. (Iphone 11 pro)

  15. Iemand nog meer last van op de meeste rare momenten ineens ‘geen service’ op je iphone 8 en compleet onbereikbaar bent?

  16. @N.: Dat hebben we hier uiteraard al geprobeerd ook Email accounts opnieuw toevoegen.

    Vrouwtje op de iPhone X heeft het ook sinds iOS 13 bug is wel bekend bij ze maar er wat aan doen helaas ho maar

  17. @Menno: hier ook last van. Ook last van “geen service” en ik dus compleet onbereikbaar ben voor klanten! Verschrikkelijke update Apple!!

  18. Hebben iPhone gebruikers in combinatie met een Apple Watch ook in de officiële Gezondheid app 2 Apple Watches zichtbaar bij apparaten? Voorheen stond hier gewoon 1 Apple Watch, maar sinds iOS 13 heb ik er 2 staan en word er ook aangeven dat ze niet verbonden zijn met mijn iPhone. Is dit een nog niet beziende bug van iOS 13?

  19. @Michal: het eerste bericht deed ie, Inderdaad, maar de 8 berichten daarna, op dezelfde manier gedaan, worden niet voorgelezen.

  20. Voor HomeKit Secure Video zullen eerst de fabrikanten een update moeten uitbrengen, want ondanks dat Apple het nu beschikbaar maakt, heb je er nog niks aan nu.

  21. Yup staat erop voor de nieuwe pods 🥰

  22. @Roxxie: Geen service? dat is wat anders neem ik aan die heb je niet bij Mail app

  23. Origineel geplaatst door Dennis van der Pas
    Hebben iPhone gebruikers in combinatie met een Apple Watch ook in de officiële Gezondheid app 2 Apple Watches zichtbaar bij apparaten? Voorheen stond hier gewoon 1 Apple Watch, maar sinds iOS 13 heb ik er 2 staan en word er ook aangeven dat ze niet verbonden zijn met mijn iPhone. Is dit een nog niet beziende bug van iOS 13?

    Herken het niet. Gewoon 1 zichtbaar en gekoppeld

  24. Origineel geplaatst door Dennis van der Pas
    Hebben iPhone gebruikers in combinatie met een Apple Watch ook in de officiële Gezondheid app 2 Apple Watches zichtbaar bij apparaten? Voorheen stond hier gewoon 1 Apple Watch, maar sinds iOS 13 heb ik er 2 staan en word er ook aangeven dat ze niet verbonden zijn met mijn iPhone. Is dit een nog niet beziende bug van iOS 13?

    Jep heb ik ook. Waarbij er bij 1 watch staat dat deze niet gekoppeld is, echter daar hangen wel alle gegevens onder. En de andere is wel gekoppeld en daar staat niets onder.

    Ik blijf er maar van af 🙂

  25. Ik kan die nieuwe emoji nergens vinden 🤔. Ik heb er belang bij gezien ik in een rolstoel zit en een assistentiehond heb. Iemand tips? Moet ik iets er voor doen om ze tevoorschijn te toveren?

  26. Nu ook maar updaten. Eens toch de gok wagen 😉

  27. Ik mis verbetering van de functies in Contacten app: het toekennen van enkele contacten aan bepaalde groepen. Of naar andere (gedeelde) account verplaatsen. Dit kan alleen op de Mac, maar niet iedereen gebruikt Mac naast iOS.

  28. 13.2 werkt op mijn iPhone XS Max echt super! Alles werkt veel sneller en de bewegingen zijn smoother. Ik ben heel erg blij met deze update!

  29. @Mehmet: hier ook hetzelfde, hopelijk met deze update opgelost… het lock geluid is ook super luid soms op mijn iPhone 11!

  30. @Menno: De mail-bug is bij mij met deze update alleen maar erger geworden. Verwijderde berichten moet ik nog steeds handmatig verwijderen. Daarnaast loopt mail sinds update zeer regelmatig vast en/of zijn mailberichten niet zichtbaar….
    IOS13 is wat mij betreft drama 😡🤢

  31. Als ik nu op mijn iPhone X FaceTime gebruik en ik wil de camera omdraaien, krijgt de ander een stilstaand beeld met het woord pauze te zien! Dit is pas sinds 13.2!

  32. Zijn er nog iphone 6s gebruikers die problemen ondervinden met 13.2 ?
    Want ik wil pas updaten als ik zeker ben dat mijn iphone nog goed blijft werken.

  33. @Dreumelke:

    Eens. Snel geüpdatet want misschien zijn de mailbugs wel opgelost. Not.

  34. Vraag: zijn er na de update meer gebruikers die problemen hebben met het mobiele netwerk?
    Heb nu al meerdere keren gemerkt dat m’n verbinding wegvalt.
    Andere mobiel op zelfde netwerk heeft nergens last van.

  35. @Michel: Nog niet mee gemaakt gelukkig heb een Nanosim en Esim in de telefoon en werkt fantastisch

  36. En nog steeds geen mappen delen in iCloud 👎🏻

  37. Heb sinds deze update regelmatig dat ik geen service heb met KPN.

    Iemand anders dit ook?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.