Reacties voor: Apple brengt iOS 13.2.2 en iPadOS 13.2.2 uit met fix voor multitasking-probleem

Apple heeft weer een kleine update uitgebracht voor de iPhone en iPad. Het gaat om iOS 13.2.2. In de update lost Apple een aantal bugs op, waaronder het ongewenst afsluiten van apps.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 47 reacties

  1. Heb laatste tijd vaak last van dat het springboard van iOS vastloopt bij een whatsapp quick reply, op het lockscreen, meer mensen?

  2. Het enige probleem wat ik heb na het installeren van iOS 13 is dat Notities niet meer goed synchroniseert.

    Duurt soms wel een aantal dagen voordat een wijziging zichtbaar is op alle andere apparaten.

  3. @iEric: Had ik ook last van, maar sinds iOS 13.2 is het bij mij opgelost.

  4. Sinds ik dinsdag me telefoon heb geupdate naar iOS 13 heb ik heel de tijd “geen service”. Ik zag dat meerdere mensen hier last van hadden. Iemand tips? Heel vervelend namelijk

  5. Helaas lost deze update voor mij niet de multitasking issues op.

  6. Ik heb last dat mijn camera aanspringt na het kijken van een facebookfilmpje. Hopen dat het nu is opgelost.

  7. @Mitchell: Bij mij ‘Geen Service’ vooral de afgelopen dagen.

  8. Origineel geplaatst door Mitchell
    Sinds ik dinsdag me telefoon heb geupdate naar iOS 13 heb ik heel de tijd “geen service”. Ik zag dat meerdere mensen hier last van hadden. Iemand tips? Heel vervelend namelijk

    Testen met een andere simkaart, indien werkend > simswap.

  9. Sinds ik een 11 pro heb moet ik bij iedere update mijn iPhone tijdens het updaten of kort aan het stroom leggen of de aan en uit knop indrukken om te zorgen dat hij weer iets doet. Hebben jullie dat ook bij dit toestel

  10. @Mitchell: Volgens de info bij de update is dat ook opgelost..

  11. Nu nog die mail bug oplossen

  12. @Maarten: ja hetzelfde hier! Ook bij de iPad Pro 11 inch

  13. Hebben meerdere mensen last van het refreshen van oude stories van abonnementen op Snapchat? Ik had gehoopt dat het met deze update al opgelost was.

  14. Email app werkt echt k*t!
    Opzoeken van een email uit t verleden en deze proberen te openen, laat heel de e-mail app VASTLOPEN!!!

    Pff, kom op Apple, fix dit!!!!!!

  15. @Mitchell: Heb ik nog steeds last van

  16. Weet iemand of er een manier is om een iPad te updaten via de hotspot van m’n iPhone?

    Het lijkt nl niet te werken, de iPad blijft heel lang staan in “Update aangevraagd” en dan gebeurt er niks totdat hij er gewoon mee stopt

  17. Origineel geplaatst door Mitchell
    Sinds ik dinsdag me telefoon heb geupdate naar iOS 13 heb ik heel de tijd “geen service”. Ik zag dat meerdere mensen hier last van hadden. Iemand tips? Heel vervelend namelijk

    Zeker KPN? Voor mij helpt het om hem op 3G te zetten. Momenteel met 4g en volte op aan.

    Laatste nu 1 dag geen problemen gehad, de 3G werkt sowieso.

  18. Ik heb vooral last van lege pagina’s in Safari!

  19. Vooral last van veel updates.

  20. Wel, mijn grootse ellende is de mail. Wat een drama icm exchange gebruik zeg. Als ik zoek maar mail vind ik van alles. Echter. Willekeurig (lijkt het) blijft er vervolgens wat van die resultaten achter in de inbox. Ook regelmatig de badge dat er ongelezen mail is. Maar deze is nergens te vinden…

  21. @Maarten: zelf heb ik ook de 11 pro en het is mij wel opgevallen dat het vrij lang kan duren voordat het toestel uit zichzelf reageert tijdens updaten en opnieuw opstarten. Maar ik heb geen handelingen hoeven te doen om het toestel daarbij te helpen. Meestal is het een kwestie van wat meer geduld hebben, voor dat het toestel uit zichzelf zal reageren.

  22. Batterij gaat erg snel leeg bij weinig gebruik!

  23. Origineel geplaatst door Fgeer
    Ik heb vooral last van lege pagina’s in Safari!

    Ook last van lege pagina’s!

    Als ik safari open met een snelkoppeling naar een bepaalde pagina en vervolgens afsluit, wordt bij het opnieuw aanklikken van de snelkoppeling de pagina niet ververst, meer mensen die daar last van hebben?

  24. Ik had een probleem dat ineens bepaalde apps weigerden te werken over WiFi, terwijl op mijn vrouw der iPhone alles gewoon werkte.

    Herstellen van de iPhone loste het niet op, zojuist geupdate naar 13.2.2 en probleem is opgelost.

  25. Het multitasking-probleem is bij mij helaas niet opgelost. Get your shit together, Apple!

  26. iPad OS 13.2.2 op iPad Pro 12.9 1e generatie : multitasking werkt niet meer. Niets opgelost dus, maar probleem gecreëerd. mn Slide over werkt niet. Alleen split view is mogelijk. Balen

  27. Heb een iPhone 7 Plus en sinds iOS 13.2 is m’n dock na ontgrendelen eerst wit en na een paar seconden pas transparant. Heel irritant. Ook na 13.2.2 nog steeds hetzelfde probleem. Zijn er meer die hier kast van hebben?

  28. Ng geen oplossing voor de issues met (gedeelde) Herinneringen?

  29. Update gaat mis met mijn iPhone11. Bij het installeren “draait” de update (apple logo zichtbaar) al meer dan een half uur. Harde reset werkt niet.
    iPhone nu dus onbruikbaar!

  30. @Marnix: hier ook na 13.2.2 gaat hij sneller

  31. iPad Pro 10.5 blijft hangen bij zoeken naar update…

  32. @Ranney: Ook met ziggo mail zelfde verhaal hoor

  33. Zijn er meer mensen die problemen ervaren met de iTunes remote app? Ik realiseer dat het nu Music heet, maar de app is niet aangepast. Ik zie gewoon mijn bibliotheek maar als ik ergens op druk gaat de muziek niet spelen. Heb al herinstal gedaan, in/uitgelogd, opnieuw bibliotheek toegevoegd. Niets schijnt te werken helaas.

  34. Ik blijf hee slecht ontvangst hebben. 1 streepje 3G terwijl ik altijd 4g had op iOS 12. Wat een drama is iOS 13 zeg!

  35. @Rick: had ik voor 13.2 ook maar nu niet meer heb nanosim Vodafone en esim tmobile in het toestel beide nu weer goed iPhone 11 pro Max

  36. @Menno: Mail-bug lijkt echt geen prioriteit te hebben bij Apple
    Mail opent bij mij met laatst geopende bericht i.p.v. overzicht van verschillende accounts.
    Verder werden voorheen de verwijderde mails na één dag automatisch uit de prullenmand verwijderd maar dat werkt sinds IOS13 bij mij niet meer.
    Regelmatig vastlopen van mail.

    IOS13 is echt een drama 🤢🤬😡🤮

  37. @Vincent: Wees blij dat er iets aan gedaan wordt en je niet een jaar achter de feiten moet aanlopen. Nederlands gezeur altijd.

  38. En natuurlijk valt er weer iets anders om: Carplay Apple Music. Nummers vooruit of achteruit kan niet meer. Je wordt er bijna moedeloos van iOS13. Hebben ze daar geen testers of een automatische teststraat?

  39. Ik heb meerdere problemen sinds de laatste paar updates:
    • Pagina’s op safari laden niet goed (leeg scherm), als ik de reader weergave aanzet dan is alles er wel opeens, maar soms ook niet.
    • de telefoon blijft vaker hangen. Bij specifieke apps gebeurt dit vaker. (ING, safari)
    • De telefoon reageert traag. Soms zit er een aantal seconden tussen de opdracht en de reactie (en dat vind ik serieus veel)
    • Het toetsenbord blijft af en toe hangen
    • De ikea stopcontacten zijn niet meer aan te sturen via homekit. Vanaf ios 13 werd het slechter en vanaf de laatste update doet deze het niet meer (op 4 verschillende apparaten).
    • De batterijconditie verslechterd veel en veel sneller. Het gaat nu met 2 procentpunt per week achteruit. ( Dit kan natuurlijk ook toeval zijn en betekenen dat de batterij echt slechter wordt

  40. Eigenlijk moet ik zeggen dat ik sinds ioslanggeleden nog nooit problemen heb gehad met updaten (sinds iphone 3).

    Na ios 13 voelt het alsof ik weer terug in de tijd ben gegaan. De telefoon is traag, loopt vast en snel leeg. Veelgebruikte functies zijn onbetrouwbaar.

    Baal er best wel van.

  41. Origineel geplaatst door Mitchell
    Sinds ik dinsdag me telefoon heb geupdate naar iOS 13 heb ik heel de tijd “geen service”. Ik zag dat meerdere mensen hier last van hadden. Iemand tips? Heel vervelend namelijk

    Probeer dit even:
    Instellingen > Algemeen > Herstel netwerkinstellingen. Hierdoor worden de provider instellingen gewist en daarna bij het opstarten op basis van je simkaart opnieuw binnengehaald.

  42. Dit is met recht van spreken de grootste sh*t update sinds mensenheugenis!

  43. Origineel geplaatst door Ilanman
    Ng geen oplossing voor de issues met (gedeelde) Herinneringen?

    als iedereen met wie je deelt iOS 13 draait, loopt het als een zonnetje. We hebben ook een iPad nog op ios12 en die kijken we niet meer gebruiken met de gedeelde herinneringen. Is dat wat je bedoelt? Ik vind het schandalig.

  44. Bugfixes:
    • Oplossing voor een probleem waarbij de iPhone na een telefoongesprek tijdelijk de verbinding met de mobiele voorziening verloor
    • Oplossing voor een probleem waarbij mobiele date tijdelijk niet beschikbaar was

    Helaas nog steeds last van bovenstaande bugs. Misschien toch de moeite waard om er nog een keer naar te kijken Apple?

    Iphone XR /iOS 13.2.2

  45. Sinds iOS 13.3.2 op mijn iPhone 8 staat, valt het deel bovenaan in het scherm (waar signaalsterkte, tijd en batterijpercentage staat) regelmatig weg. Ik heb dit opgemerkt bij gebruik van WhatsApp, na het ophangen bij een video call.

  46. Origineel geplaatst door Robin Heerooms
    Weet iemand of er een manier is om een iPad te updaten via de hotspot van m’n iPhone?

    Het lijkt nl niet te werken, de iPad blijft heel lang staan in “Update aangevraagd” en dan gebeurt er niks totdat hij er gewoon mee stopt

    Het moet werken, want een hotspot wordt gezien als wifi zonder de download beperking van 100MB zoals die er is op je data verbinding van de provider. Wellicht was het even druk op de lijn van de update servers van Apple.

  47. Ja ik ook ..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.