Reacties voor: iOS 13.1 nu beschikbaar: bugfixes en nieuwe functies

Kort na iOS 13 heeft Apple nu iOS 13.1 uitgebracht. iOS 13.1 is beschikbaar voor de iPhone. Goed om te weten is dat iOS 13.1 een aantal fijne bugfixes heeft en dat eerder beloofde functies alsnog hun opwachting maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 94 reacties

  1. Mis de AirPods oplees en terug stuur functie…

  2. Zijn er meer mensen die “last” hebben met scrollen. bij instellingen en music “bewegen” de regels met scrollen, alsof ze natrillen zeg maar. bij 13.0 had ik hier geen last van ook heb ik daarvan de beta’s gedraaid. in andere apps ben ik het nog niet tegengekomen. zijn er meer mensen die hier last van hebben? XS Max

    EDIT: komt enkel voor in dark mode

  3. Helaas is het probleem met de mail app, waarbij meteen een mail geopend is bij het openen van de mail app, nog steeds niet verholpen..

  4. Ik mis de enige functie die ik hoopte te krijgen iCloud Folder Sharing

  5. @Mark: Ja idd al last van sinds iOS 13 als de helderheid laag staat.

  6. Hoop dat de batterijduur nu wel beter geworden is met iOS 13.1…. op 13.0 was het maar niks op m’n XS Max

  7. Er zijn nog bar weinig apps die mee schakelen in de darkmodus.
    Vrijwel alle nieuws apps dus AD, NOS, NU, Telegraaf, RTL en Omroep West blijven gewoon in de dag modus. (op mijn iPhone 8 plus.)
    Er moeten nog heel veel updates komen voor we de dark modus goed kunnen beoordelen.

  8. De iCulture app werkt niet meer in 13.1…. meer mensen die dit hebben?

  9. Mijn WeekCal-app klapt er bij het opstarten nog steeds meteen uit. Ook als ik herinneringen uit heb staan. Hopelijk komt er snel een update van de app.

  10. Origineel geplaatst door Hans
    Er zijn nog bar weinig apps die mee schakelen in de darkmodus.

    Vrijwel alle nieuws apps dus AD, NOS, NU, Telegraaf, RTL en Omroep West blijven gewoon in de dag modus. (op mijn iPhone 8 plus.)

    Er moeten nog heel veel updates komen voor we de dark modus goed kunnen beoordelen.

    Een aantal van die apps kan je wel handmatig om zetten naar dark mode

  11. Sommige apps zijn een stuk trager met openen op een iPhone 8. Niet allemaal maar merk het wel.

  12. Ik zie geen optie meer voor het installeren van homepod software. Homepods staan nog steeds op 12.4. Hebben meer mensen hier last van?

  13. Issue met verplaatsen van Apps in aparte folder zit er nog steeds in.

  14. @Jeroen: Heb ook een iPhone 8, maar gaat allemaal super snel hier. Heb je ook last hiervan als je app al een keer geopent hebt in ios13.1? De eerste keer dat je een app opent kan wat langer duren (ook zul je Bluetooth moeten configureren voor veel apps), maar daarna zou alles toch snel moeten gaan.

  15. Ik kan sommige mails niet openen omdat deze niet van de server gedownload zijn. Was eerder niet… kan dus mails niet lezen… 🧐😩

  16. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Marcel: We hebben momenteel last van wat performanceproblemen. Dit heeft verder niets met iOS 13.x te maken. Je kunt de status in de gaten houden via https://status.iculture.nl.

    Aha dat is het dus. Ik kreeg dus de meldingen van iCulture binnen en daarna opende ik de app en het duurde best lang voor ik het artikel kon lezen, bleef steeds de pagina van de app laden

  17. Ik heb ook nog steeds problemen met het verplaatsen van apps en het verplaatsen van item in een herinnering lijst

  18. Origineel geplaatst door Anietje
    Mijn WeekCal-app klapt er bij het opstarten nog steeds meteen uit. Ook als ik herinneringen uit heb staan. Hopelijk komt er snel een update van de app.

    Dat had ik ook. Voor mij was de oplossing om de app te verwijderen en opnieuw te installeren. na de installatie openen en GEEN toegang geven tot herinneringen. Ander lastig ding hierbij.. importeren van settings file in weekcal werkt ook niet in iOS 13. Heb ze hier ruim een week geleden op gewezen, krijg geen reactie meer helaas.

  19. Ik kreeg helemaal geen e-mails in 13 meer in de standaard mail app, is dit verholpen in 13.1?

  20. Origineel geplaatst door EOTB
    Ik zie geen optie meer voor het installeren van homepod software. Homepods staan nog steeds op 12.4. Hebben meer mensen hier last van?

    Als ik onder ‘home’ icoontje kijk, dan krijg ik de melding dat homepod software up to date is (12.4). Meest recente versie zou toch 13.1 moeten zijn?

  21. @Marcel: Nee werkt zoals je ziet prima

  22. @Rick: Hier werkt het weer zoals het hoort

  23. @Anietje: Klopt. Gewoon verwijderen en opnieuw installeren. Loopt bij mij weer als een zonnetje.

  24. Meerdere talen op 1 toetsenbord werkt niet meer ?
    Ook geen Nederlandse swipe meer op het Engelse toetsenbord…
    ???

  25. sinds update 13 krijg ik : ‘geen afzender” bij mijn emails (inkomende/uitgaand!)
    nu na de update 13.1 de hoop gehad dat dit werd opgelost…… helaas niet
    wie weet wat ik kan doen?

  26. Is er iemand die me kan vertellen hoe ik de ‘intelligent recommendations’ kan uitschakelen wanneer ik in een app op de share-button (vierkantje met pijltje naar boven) klik? Ik zie dan contacten uit ‘berichten’ of ‘mail’ als een soort snelkoppeling.

    Ik irriteer me er kapot aan… alles is in te stellen, in het nieuwe Share-screen, alleen dat dus niet?

  27. Origineel geplaatst door The Jackel
    Helaas is het probleem met de mail app, waarbij meteen een mail geopend is bij het openen van de mail app, nog steeds niet verholpen..

    Hoezo is dit een probleem? Gewoon even op de terugknop drukken na het lezen van de e-mail. Safari opent ook altijd met de pagina die open stond bij het sluiten van de app.

  28. @Mark: ik heb er idd ook last van bij het scrollen. Ook sinds iOS 13 (iPhone X).

  29. @Jean-Paul Horn: Ik heb op mijn iPhone 11 dat als ik een artikel aan het lezen ben dat dan jullie optie-balkje gelijk loopt met mijn homebutton-balkje (kan daardoor ook moeilijk bij de comments terecht😅)! Ook is er als ik een artikel aan het lezen ben een rare streep aanwezig precies onder het tijdstip en mijn icoontjes; weet niet of meer mensen hier last van hebben?

    Hoop dat het kan worden opgelost met een update?

  30. Ik kan sinds de update van iOS13 naar iOS13.1 op mijn iPhone Xr mijn Ikea Trådfri lampen en schakelaars niet meer bedienen via de Woning-app. Het lukt nog wel met de Ikea Home Smart-app zelf.

    Heeft iemand anders ook deze ervaring en wellicht een oplossing?

  31. Heb een vraagje voor mensen met een iPhone SE.
    Vroeger wanneer een app ververst ofzo kon je altijd een klein spinningwheel zien in de statusbar bovenaan dicht bij de batterij.
    Maar sinds ios 13 heb ik dat niet meer op mijn iPhone SE.
    Is dit normaal? Hebben jullie dit ook?

  32. ..sinds iOS 13 Safari Cloud tabs ‘vanished’…
    13.1 heeft geen fix.
    ..iemand?”

  33. Origineel geplaatst door The Jackel
    Helaas is het probleem met de mail app, waarbij meteen een mail geopend is bij het openen van de mail app, nog steeds niet verholpen..

    Origineel geplaatst door Jasper
    Hoezo is dit een probleem? Gewoon even op de terugknop drukken na het lezen van de e-mail. Safari opent ook altijd met de pagina die open stond bij het sluiten van de app.

    Ik heb de mail gesloten na het lezen. Ik sluit de app af vanuit de inbox. Als de app later start de app weer met een openstaande mail i.p.v. de inbox te tonen.

  34. @The Jackel: Dat probleem was me gisteren ook al opgevallen.
    Vind het niet zo erg om telkens op de terug knop te moeten drukken om naar de inbox te gaan, maar het hoort idd zo niet.

  35. Origineel geplaatst door WKV
    Ik mis de enige functie die ik hoopte te krijgen iCloud Folder Sharing

    Iemand een idee?

  36. @WKV: Ergens (wel hier) gezien dat die later komt.

  37. Het viel mij op dat wanneer ik een achtergrond preview bekijk de meer verzadigd van kleur is dan wanneer ik hem ingesteld heb en bekijk in m’n beginscherm en startscherm. Daar zijn de kleuren dan veel fletser. Weet iemand hoe ik dit weg krijg? Viel mij eigenlijk pas op vanaf iOS 13..

  38. Het lukt me niet om iOS 13.1 op mijn iPhone 11 Pro te installeren. Zodra ik op “Software-update ” klik, krijg ik de melding “Zoeken naar updates mislukt”. Check screenshot. Dit zag ik gisteravond laat en deze ochtend nog steeds. Zowel via WiFi (verschillende netwerken), als 4G geven deze melding. Ook heeft het killen van apps en een herstart niet gewerkt. Heeft iemand een idee?

  39. Mijn nieuwe iPhone 11 blijft hangen tijdens update naar 13.1. Apple versie van ‘zandlopertje’ blift maar draaien.

    En nu? Ik mag het proces niet onderbreken, maar hij is al een uur bezig (en mn iPad is allang klaar met de update).

    #bricked? #houstonwehaveaproblem

  40. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Het viel mij op dat wanneer ik een achtergrond preview bekijk de meer verzadigd van kleur is dan wanneer ik hem ingesteld heb en bekijk in m’n beginscherm en startscherm. Daar zijn de kleuren dan veel fletser. Weet iemand hoe ik dit weg krijg? Viel mij eigenlijk pas op vanaf iOS 13..

    Heb met deze zetting te maken in Achtergrond.
    “ Met de donkere weergave wordt de achtergrond gedimd”

    Die moet je uitzetten.

  41. Origineel geplaatst door Alex
    Het lukt me niet om iOS 13.1 op mijn iPhone 11 Pro te installeren. Zodra ik op “Software-update ” klik, krijg ik de melding “Zoeken naar updates mislukt”. Check screenshot. Dit zag ik gisteravond laat en deze ochtend nog steeds. Zowel via WiFi (verschillende netwerken), als 4G geven deze melding. Ook heeft het killen van apps en een herstart niet gewerkt. Heeft iemand een idee?

    Ik heb hetzelfde probleem, zelfs na wis alle inhoud en instellingen. 🙁

  42. Origineel geplaatst door Alex
    Het lukt me niet om iOS 13.1 op mijn iPhone 11 Pro te installeren. Zodra ik op “Software-update ” klik, krijg ik de melding “Zoeken naar updates mislukt”. Check screenshot. Dit zag ik gisteravond laat en deze ochtend nog steeds. Zowel via WiFi (verschillende netwerken), als 4G geven deze melding. Ook heeft het killen van apps en een herstart niet gewerkt. Heeft iemand een idee?

    Origineel geplaatst door Dennis

    Ik heb hetzelfde probleem, zelfs na wis alle inhoud en instellingen. 🙁

    @Dennis: Hier inmiddels ook alles gewist en zonder resultaat… Ook heb ik iOS in het Engels/US geconfigureerd, in de hoop dat iOS andere update servers zou proberen. Ook dat lukt niet.

  43. @Alex: Hallo ik heb hetzelfde probleem op mijn 7plus.
    Weet geen raad

  44. Origineel geplaatst door Jos
    @Anietje: Klopt. Gewoon verwijderen en opnieuw installeren. Loopt bij mij weer als een zonnetje.

    Helaas, zojuist geprobeerd, maar start nog steeds niet op. Het gaat hier overigens om de gewone versie van WeekCal, niet de pro-versie. Zal moeten wachten op een update van de maker.

  45. @Dennis: lukt mij ook niet

  46. @Alex: bij mij lukt het ook niet? wat nu.

  47. @Eddy: Het is ook niet super erg, maar wel irritant 😄

  48. ik kan sinds iOS 13 geen kaart toevoegen of Apple pay activeren in wallet.

  49. Ik heb een iPhone XS Max en krijg nog steeds geen 13.1 te zien. Hij geeft aan dat mijn iPhone met 13.0 up to date is.

    Iemand een idee?

    OPGELOST- de iPhone aan en uit gezet en toen kwam de update wel!

  50. Origineel geplaatst door Glenn Vercaemer
    @Alex: bij mij lukt het ook niet? wat nu.

    Goede vraag. Resumé:

    – Zowel via wifi (verschillende netwerken), als via 4G kan er geen update worden gevonden;
    – Herinstallatie werkt niet (zowel in NL, als in US setup);
    – Probleem lijkt ook niet bij de Apple servers te liggen, want uit reacties hierboven maak ik op dat anderen de update wel vinden.

    Veel meer kun je niet doen. Rest alleen nog herinstallatie van iOS 13. Echter, hoe doe je dit op een nieuwe(!) iPhone 11 PRO, die al iOS 13 geïnstalleerd had weet ik niet..

  51. Is bij iemand e installatie wel helemaal vlekkeloos gegaan en waarbij alles werkt? Ook met watchos 6?
    Twijfel ernstig op de update te doen.

  52. Origineel geplaatst door Alex
    Het lukt me niet om iOS 13.1 op mijn iPhone 11 Pro te installeren. Zodra ik op “Software-update ” klik, krijg ik de melding “Zoeken naar updates mislukt”. Check screenshot. Dit zag ik gisteravond laat en deze ochtend nog steeds. Zowel via WiFi (verschillende netwerken), als 4G geven deze melding. Ook heeft het killen van apps en een herstart niet gewerkt. Heeft iemand een idee?

    Origineel geplaatst door Dennis
    Ik heb hetzelfde probleem, zelfs na wis alle inhoud en instellingen. 🙁

    Origineel geplaatst door Alex

    @Dennis: Hier inmiddels ook alles gewist en zonder resultaat… Ook heb ik iOS in het Engels/US geconfigureerd, in de hoop dat iOS andere update servers zou proberen. Ook dat lukt niet.

    Inmiddels staat 13.1 erop via Itunes…

  53. @Glenn Vercaemer: Goede vraag! Resumé:

    – Zowel via wifi (meerdere netwerken geprobeerd), als 4G krijg je de foutmelding;
    – Leegmaken van de iPhone en herinstallatie in zowel NL, als US setup, lost het niet op;
    – Probleem lijkt niet bij de Apple servers te liggen, want anderen geven hierboven aan dat het wel gelukt is.

    Rest alleen nog een herinstallatie van iOS 13 op mijn nieuwe(!) iPhone 11 PRO. Echter, hoe dat moet zou ik helaas niet weten..

  54. @Alex: tschijnt als je iPhone aansluit via computer op iTunes dat dit wel lukt?

  55. Klote op X update oke op de 7 update niet mogelijk naar 13.1
    Mail werkt niet fijn …..

  56. @Lud70: hier hetzelfde met de 7

  57. @Lud70: met de 7 ook problemen
    De X gewoon naar 13.1 👍

  58. iOS 13.1 loopt erg vaak vast, op simpele programma’s als fotos,
    Ik moet dikwijls opnieuw opstarten.
    Verder ben ik al wel tevreden over het nieuwe 13.1

  59. Dit is de meest instabiele iOS versie die ik ooit heb meegemaakt. Snel naar 13.2 lijkt me.

  60. Origineel geplaatst door WKV
    Ik mis de enige functie die ik hoopte te krijgen iCloud Folder Sharing

    Die komt later in het jaar beschikbaar.

  61. Voor wie nog steeds in 13.1 dubbele e-mails ziet in Verzonden items: het enige dat helpt is het verwijderen van de mailaccount en daarna weer toevoegen.

  62. Origineel geplaatst door Glenn Vercaemer
    @Alex: tschijnt als je iPhone aansluit via computer op iTunes dat dit wel lukt?

    Dit heb ik inmiddels geprobeerd en is gelukt 🙂

  63. Iemand enig idee wanneer iOS 13 voor de HomePod komt?

  64. Bij mij is de update vlekkeloos geïnstalleerd op een 11 Pro Max. Enige probleem is dat in muziek tussen alle nummers in een mix een korte stilte zit waar dat nooit was.
    Iemand hier ervaring mee? Instelling ofzo?

  65. Origineel geplaatst door Albert Brokke
    iOS 13.1 loopt erg vaak vast, op simpele programma’s als fotos,
    Ik moet dikwijls opnieuw opstarten.
    Verder ben ik al wel tevreden over het nieuwe 13.1

    Hoe kan je dan tevreden zijn als je vaak opnieuw moet opstarten, omdat je iPhone vast loopt?

  66. Ik krijg geen songteksten te zien. Welk nummer ik ook probeer, het songteksten icoontje blijft grijs op mijn iPhone 11

  67. Voor de mensen die last hebben van het blijven hangen van de 13.1 update bij een toestel zonder touch ID: het gebeurde mij ook.

    Oplossing:
    Toestel herstarten door de volgende volgorde:
    – Druk kort op de volume omhoog-knop.
    -Druk daarna snel kort op de volume omlaag-knop.
    – Hou daarna de zijknop ingedrukt, ook nadat het afsluitscherm in beeld is, net zolang totdat je het Apple-logo in beeld ziet.

    De update is dan niet geïnstalleerd en kun je opnieuw starten!

  68. Is de stem van Siri ook veranderd want bij wwcd zeiden ze dat het meer menselijk zou zijn.

  69. Een ander probleem dat ik heb bij een 6s is dat beide camera’s het niet meer doen sinds de update naar 13.1. Beeld blijft zwart. Ook bij gebruik van de camera vanuit een app.

    Iemand ook last hiervan? Oplossing?

  70. Hier enkelen App’s die crashen of bevriezen😟heb al app’s opnieuw geïnstalleerd maar probleem blijft👎🏻dus snel naar iOS 13.2🤓

  71. @Henri Matthijssen: ik heb dit probleem ook. Maar ik lees er verder niets over.

  72. Update op iPhone X ging prima! Loopt soepel! watchOS 6 gaat minder soepel! De resterende tijd is nog 2 dagen 🤪

    Nu zelfs 6 Haha

  73. Ik heb SE en 13.1 gedownload. Loopt zo te zien als zonnetje. Geldt ook download voor Watch 6.0 op series 3.
    Weekcal klapt er ook bij mij uit.

  74. Ik heb op mijn Iphone 6s de update 13.1 gedraaid. Dacht dat ik hem echt nodig zou hebben. Maar mijn Whatsapp werkt nu niet meer. Hij Crasht direct of opent niet. Hoe je het ook noemt irritant is het wel.
    Kan er ook niets van vinden.Dus misschien ben ik wel de enige met dit probleem.

    Nu maar kijken of ik kan downgraden

  75. Sinds de update naar iOS 13(.1) krijg ik binnen Safari niet meer de mogelijkheid om cookies te accepteren, dus werken een heleboel websites (o.a. die van de persgroep, tmg, etc.) niet, want de knop om ze te accepteren ontbreekt. Op mijn iPhone werkt het wel. Zijn er nog meer mensen, die hier last van hebben?

  76. In de bèta 13.1 op mijn oude iPhone problemen met de AirPort app. Na openen moest ik opnieuw inloggen en zodra ik op return drukte (na het invoeren van mijn wachtwoord) knalde de AirPort app eruit. In 13.0 NIET bèta versie op mijn vrijdag geleverde iPhone had ik nergens last van. Nu heb ik gisteren naar 13.1 geüpdatet op mijn nieuwe iPhone en weer dezelfde problemen die ik had in de beta 13.1. Hebben hier meer mensen last van??

  77. @Casper: Hier is de verbinding tussen homekit en Ikea app ook naar de kl*te… Ikea app doet het (gelukkig) nog wel, maar in de Woning app staat alles op “geen reactie” en ook de Apple TV is nu ineens geen hub meer. Lekker dan. Dat wordt wachten op 13.2 of later.

  78. @alk: Ja, dat haalde de iPhone 11 bij mij ook uit de loop.
    Vanavond na nieuwe poging wel gelukt #phew

  79. @Erik: bij mij, op watch 3 iPhone SE iPhone 8 en iPad 2018 lijkt alles vlekkeloos te zijn gegaan, zowel t updaten zelf als het gebruik.

  80. Hi, heeft iemand toevallig sinds 13.1 ook last van Bluetooth problemen?
    Sinds de update werkt de Bluetooth verbinding in mijn auto (Rlink-2) random.. de ene keer wel muziek en andere keer geen connectie 🥴 Daarvoor nooit problemen gehad. Alles gereset, opnieuw gepaard.. iemand misschien een oplossing of suggestie?

  81. Ook bij mij apps die genadeloos hangen en zelfs de iPhone moet dan gereset worden.
    Maar ik heb sterk het idee dat app makers wachten tot IOS stabieler is want de golf updates die je normaal na een nieuwe iOS krijgt blijft mijn inziens nog uit.
    Men maakt er geen haast mee.

  82. Iemand een idee of je het bedieningspaneel 1 vaste (evt donkere) kleur kan geven?

    Zelfs bij donkere modus in 13.1 blijft het bedieningspaneel van kleur veranderen afhankelijk van wat op de achtergrond gebeurd.. “maak minder doorzichtig” is al aangevinkt

  83. Origineel geplaatst door Hans
    Ook bij mij apps die genadeloos hangen en zelfs de iPhone moet dan gereset worden.

    Maar ik heb sterk het idee dat app makers wachten tot IOS stabieler is want de golf updates die je normaal na een nieuwe iOS krijgt blijft mijn inziens nog uit.

    Men maakt er geen haast mee.

    Als je automatisch updaten in instellingen even uitschakelt en daarna weer inschakelt, komen de updates te voorschijn.
    Ik had er zo ineens 34…..

  84. iPhone 11 Pro Max
    Probleem: ontvang GEEN notificaties van bepaalde apps (HLN/Nieuwsblad/VTM Nieuws)
    Zijn belgische nieuws apps.
    Instagram en Facebook ook niet.
    Notificaties van nieuwe mail, sms, Ring of Twitter komen wel binnen.
    Update gedaan naar 13.1 en al enkele keren iPhone herstart.

    Iemand een idee ?

  85. @Wim: Bij mijn iPhoneX een vergelijkbaar probleem.
    Ook hier komen notificaties van bepaalde apps niet binnen (vreemd genoeg op mijn iPad Air2 met iPadOS13.1 wel)
    Ook heb ik het probleem dat de notificatie van iMessage niet wordt herhaald terwijl dit 3x herhaald moet worden.
    Helaas heb ik hier geen oplossing voor. iPhone herstellen via iTunes lost bij mij het probleem niet op

    Zijn er meer mensen met dit probleem?

  86. @Roy: Mijn tweede iPhone (6S) ook met iOS 13.1 geeft wel alle notificaties.
    Ook bij mij wordt een sms (iMessage) niet herhaald.

  87. Met mijn iphone 6S zo goed als geen problemen. Draait soepel en batterijduur niet abnormaal. Enkel als ik verbind met men bluetooth autoradio krijg ik een notificatie voor de muziek begint dit was eerst niet. Als volume van de iPhone helemaal dicht staat geeft hij ook geen geluid door dit maakte eerder niet uit ik kreeg altijd audio.

  88. Iemand ook last van? Als ik m’n iPhone XR wegleg, niet gelockt scherm gaat vlak voor het scherm automatisch uitgaat m’n camera app open. Daarna m’n iPhone daarna aan blijft staan op camera.

    Heel vaag. Sinds 13.1

    Edit- telefoon opnieuw opgestart en probleem verdwenen

  89. Na de update naar iOS 13.1 mis ik op mijn iPhone in de Foto’s app alle foto’s van vóór 2019. De albums staan er nog wel maar die zijn dus leeg. Ik kan alle foto’s gelukkig wel zien in iCloud. Maar ik wil ze op mijn iPhone kunnen zien. Iemand een idee hoe ik dit kan fixen?

  90. Ik merk sinds ik IOS 13.1.1 heb geïnstalleerd, dat de mails vertraagd binnenkomen, soms wel meer dan een half uur later. Meer mensen last van? En inderdaad ook mis ik het loepje als ik letters of woorden wil invoegen.

  91. Origineel geplaatst door Goodijk
    Ik merk sinds ik IOS 13.1.1 heb geïnstalleerd, dat de mails vertraagd binnenkomen, soms wel meer dan een half uur later. Meer mensen last van? En inderdaad ook mis ik het loepje als ik letters of woorden wil invoegen.

    Over het later aankomen van emails het ik niets te melden. Een half uur is ook geen drama.
    Voor wat betreft het loepje: daar is al enige tijd een andere feature voor. Touch eens wat langer op de spatiebalk tot je feedback voelt. Dan zie je je gehele toetsenbord grijs worden, nu werkt dat als een mousepad. Je hebt nu twee keuzes om op de plek te komen waar je iets wilt invoegen/corrigeren:
    1) blijf vasthouden en veeg de cursor naar de juiste plek in de tekst; of
    2) laat los en zet binnen 1 seconde ergens een vinger op het grijze toetsenbord en veeg de cursor naar de juiste plek.

  92. Origineel geplaatst door JustMarried2019
    Na de update naar iOS 13.1 mis ik op mijn iPhone in de Foto’s app alle foto’s van vóór 2019. De albums staan er nog wel maar die zijn dus leeg. Ik kan alle foto’s gelukkig wel zien in iCloud. Maar ik wil ze op mijn iPhone kunnen zien. Iemand een idee hoe ik dit kan fixen?

    Ik kan melden dat het probleem met verdwenen foto’s is opgelost sinds ik iOS 13.1.2 met behulp van iTunes heb geïnstalleerd via de optie iPhone herstellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.