Reacties voor: iOS 12.4 nu beschikbaar voor iPhone en iPad: dit is er nieuw

Apple heeft een nieuwe update uitgebracht voor de iPhone en iPad. iOS 12.4 is nu beschikbaar en brengt een nieuwe functie voor het inrichten van een nieuwe iPhone. In dit artikel lees je alles over iOS 12.4.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. We gaan het downloaden. Geen bijzonderheden tot iOS13.

  2. Toch spijtig dat die HomePod nog officieel niet uit is hier. Heb hem vorige week zaterdag voor het eerst gezien in de fnac in Brussel. Stond geen prijs bij ofzo. Maar toch even luid getest via de demo toestellen.

    Apple card slaat hier niet aan. Wel zou er headset delen in deze update zitten

  3. 12.4 is dus ook de laatste die via itunes te installeren is of heb ik het mis? Ik doe nooit een OTA maar altijd via iTunes op de mac. Echter deze mac is van 2011 en ontvangt geen updates meer. Geen iTunes en een verouderde mac?
    Heb nu 13.0 via OTA draaien (hier dus wel een OTA) anders krijg ik hem niet geïnstalleerd maar als straks definitief is zou ik deze graag via iTunes (Mac) doen. Kan ik dat dan nog?

  4. Meteen gedaan!
    Werkt prima!

  5. Origineel geplaatst door onyxfly
    Meteen gedaan!

    Werkt prima!

    Had je anders verwacht?

  6. Update zonder problemen verlopen. Na update stonden er wel gelijk 13 apps klaar om te worden ge-update… Weet niet of dat de bedoeling is. Leken wel wat oude updates tussen te staan. (Maar weet niet zeker)

  7. @Alexander: Dat wordt dan toch een keer andere pc met nieuwere iTunes, je kunt niet eeuwig door blijven gaan op zelfde device.

  8. Origineel geplaatst door onyxfly
    Meteen gedaan!

    Werkt prima!

    Ok nuttige toevoeging, bedankt!

  9. @Dennis: dat klopt. Was alleen ook benieuwd als iTunes er straks niet meer is met welk programma we straks onze devices kunnen updaten.

  10. Heb nu een soort lag bij veel apps, zit het heel even vast en loopt daarna, zeer irritant met schrijven enzo

  11. Heb problemen met lag van apps vooral bij het scrollen en loopt af en toe vast. Dit is op mijn IPhone Xs. Op mijn IPad 2018 komt de iPad slecht tot niet uit slaapstand. (Kan je makkelijk terug naar een ouder iOS versie?)

    iPhone Se en IPad Pro 2017 geen problemen.

  12. Nooit komen jullie met foutloze updates..
    Kijk eens in de “bel app” bij “favorieten”
    De hele volgorde loopt door elkaar heen.. zelfs hetgeen van je verwijderd, blijft gewoon.

  13. Heb ook direct de update gedraaid. Apps lopen soepel maar de drie microfoons en de speaker voor bellen werken niet meer. Het zelfde als bij update naar 11.3 waarbij veel Iphones 7 dit probleem hadden. Heb toen een nieuwe gekocht maar bij deze laatste update hetzelfde probleem. Nog meer mensen die dit hebben misschien? Apple geeft geen garantie. Phone is 27 maanden oud. Stuur maar op voor reparatie!!! Kost een halve telefoon. Alle oplossingen geprobeerd, herstel, fabrieksinstellingen, jammer maar helaas. Coulance… Is een vreemd woord hier.

    IPad Pro 2017 geen problemen.

  14. Heb bij de camera geen video meer. Nog iemand?

  15. Wie heeft er nog meer last van na de update van IOS 12.4
    Draadloos opladen werkt niet goed meer.
    Het duurt nu heel veel langer voordat hij vol is. Na 8 uur is hij pas op 81%. Begon op 10%
    Daarnaast is het toestel ook vele male warmer als ik hem van de draadloze lader afhaal.
    Betreft een iPhone X
    Ik gebruik de Nomad draadloze lader waar je zowel je horloge als telefoon gelijk mee kunt opladen.
    Nu 3 nachten geprobeerd en blijft het niet goed doen.

  16. Mijn iPhone 8 wordt sinds deze update heel erg warm als ik hem wat langer gebruik. Op een gegeven moment moet ik hem wegleggen. Ik hoop dat er snel een fixje komt. Hoop dat die batterij het volhoudt… ik vind hem zo fijn dat ik nog geen nieuwe wil kopen.

  17. Origineel geplaatst door Jeroen
    Wie heeft er nog meer last van na de update van IOS 12.4

    Draadloos opladen werkt niet goed meer.

    Het duurt nu heel veel langer voordat hij vol is. Na 8 uur is hij pas op 81%. Begon op 10%

    Daarnaast is het toestel ook vele male warmer als ik hem van de draadloze lader afhaal.

    Betreft een iPhone X

    Ik gebruik de Nomad draadloze lader waar je zowel je horloge als telefoon gelijk mee kunt opladen.

    Nu 3 nachten geprobeerd en blijft het niet goed doen.

    Dat warme heb ik ook ervaren. Maar bij gebruik wordt hij warmer dan bij opladen. Ik ga dit weekend even een backupje naar de cloud gooien en de iPhone via iTunes helemaal opnieuw installeren. Dat heb ik vaker gedaan en daarna doet hij het perfect zoals het hoort.

  18. Origineel geplaatst door Rutger2019
    Mijn iPhone 8 wordt sinds deze update heel erg warm als ik hem wat langer gebruik. Op een gegeven moment moet ik hem wegleggen. Ik hoop dat er snel een fixje komt. Hoop dat die batterij het volhoudt… ik vind hem zo fijn dat ik nog geen nieuwe wil kopen.

    Ik heb er ook soms last van en vermoed dat het door het warme weer komt.

  19. Via iTunes een schone installatie van iOS 12.4 gedaan op de iPhone 8, daarna backupje teruggezet. Nu zijn de klachten van het heel warm worden van het toestel voorbij. Tevens een nieuwe simkaart erin gedaan, mooie bijkomstigheid is dat in mijn beleving de internetsnelheid is toegenomen!

  20. Na de update krijg ik met de iPhone 7 plus geen notificaties meer in mijn scherm/ ook geen geluid. Ik ben afhankelijk van een smartwatch om de notificaties te krijgen. Ook voor de Ring app. Het enge wat nog wel notificaties geeft is de bel app zelf. Nu maar kijken of een roll back naar 12.3.1 wel nog notificaties geeft.

  21. Met een iPhone 5s kun je niet overzetten naar een nieuwere iPhone, ondanks dat de 5s wel iOS 12.4 heeft. Dit kom ik echter nergens tegen. Iemand anders hier ook problemen mee?

  22. De accu van mn iphone 7 gaat wel erg snel leeg sinds deze update. Anderen daar ook last van?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.