Reacties voor: Apple brengt iOS 12.4.7 uit voor oudere iPhones

Nog geen coronatracking
Heb je een iPhone of iPad die nog op iOS 12 draait? Dan staat er nu een update voor je klaar: iOS 12.4.7. Deze bevat allerlei beveiligingsverbeteringen, maar biedt (nog) geen ondersteuning voor de coronatools van Apple en Google.
Lees het complete artikel → Apple brengt iOS 12.4.7 uit voor oudere iPhones
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Yes daar is ie weer! Dat is echt iets wat zegt je hoeft je originele SE nog niet af te schaffen, want de 5s/6 krijgen nog steeds enige ondersteuning, en 1 a 2 iOS versies achterlopen is geen probleem, maar heel weinig apps die de meest recente iOS versie nodig hebben. Vele jaren vind ik de nieuwe functies ook niet interessant. Dus dit is heel mooi, plus ook is de kans op iOS 14 voor de SE aanwezig!

  2. Zo he dat is nog eens support te noemen

  3. (Red.) Ons artikel noemde abusievelijk dat de coronatracking van Apple en Google ook in deze update zit. Dat blijkt na installatie niet het geval. We hebben het artikel daarom aangepast.

  4. Weer een buggy update!! Na deze 13.5 werken HomeKit apparaten niet meer en opnieuw verbinden is ook niet meer mogelijk. Lekker bezig bij Apple 😡

  5. @Jeroen: Dit artikel gaat over iOS 12.4.7.

  6. Is er überhaupt door Apple bevestigd dat de coronatools op een later moment naar oudere toestellen met iOS 12.x gaan komen? Want het zou zomaar kunnen dat ze dat dus helemaal niet gaan doen.

  7. Origineel geplaatst door Arjan
    Is er überhaupt door Apple bevestigd dat de coronatools op een later moment naar oudere toestellen met iOS 12.x gaan komen? Want het zou zomaar kunnen dat ze dat dus helemaal niet gaan doen.

    Wat het hele coronatracking dan dus zinloos zal maken. Een behoorlijke groep gebruikers wordt dan uitgesloten. Waaronder ik met m’n 6.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.