Reacties voor: Apple brengt iOS 12.4.5 uit voor oudere toestellen

Heb je een iPhone 6 (Plus) of iPhone 5s dan kun je nu updaten naar iOS 12.4.5. Apple heeft vanavond een extra update uitgebracht voor bezitters van deze oudere toestellen. Je kunt iOS 12.4.5 ook installeren op een iPad mini 2 en 3 en op de allereerste iPad Air uit 2013.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Dit noem ik nog eens support ja Apple is duur, maar gewoon zo lang nog security update uitbrengen voor zulke oudere toestellen top!.

  2. Ja inderdaad. Dat lijkt goed voor de SE. Gaat gerucht ook nog iOS 14, maar anders gaan in ieder geval deze beveiligingsupdates door.

  3. Helaas heb ik wel een foutje want op mijn ipad
    Heb ik een rood eentje saan en hij wil maar niet weg ik heb al een reset gegeven maar hij blijft staan weet iemand mij kan helpen om het roode eentje weg te halen

  4. @Mouse: een keer uit en weer aan?

  5. Dit is nou support, goed bezig Apple!

  6. @Mouse: ‘s een keer aan iTunes hangen (backup al tijdje niet gemaak. kan alles zijn)

  7. Daarom is Apple nog steeds mijn bedrijf. Ik vind dit toch wel echt klasse hoor. Mijn iPhone 6 gebruikt mijn broer nu al 3 jaar met plezier. Ik ben al twee generaties verder. Als we het dan hebben over consuminderen, dan wordt het niet beter dan dit. Ga zo door Apple en zorg dat je devices zo lang werkbaar blijven.

  8. Dat noem ik nog een service van Apple.

  9. Klasse, klasse ! Dank aan Apple. Geen rechtzaak van Consumentenbond nodig ! Apple laat de oudere toestellen niet vallen. Ik gebruik een 6 Plus en de Xs Max.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.