Reacties voor: Apple brengt iOS 12.4.1 en meer uit, lost beveiligingslek op

Ook bugfixes voor Apple Watch, Apple TV en Mac
Apple heeft zojuist iOS 12.4.1 uitgebracht. De update lost het beveiligingslek op die eerder aan het licht gekomen was. Er zijn ook nieuwe bugfixes uitgebracht voor de Apple Watch, Apple TV en de Mac.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Is het niet vreemd dat er een update is, zónder dat bekend is wat die doet? Komt dat vaker voor.
    Je kunt het wel op je klompen aanvoelen… de domme fout herstellen van vorige week. Mijn zoon helemaal blij dat hij onverwacht toch 12.4 kon downloaden én een jailbreak door die fout. Ik wacht eerst maar even tot jullie melden wat deze update ‘officieel’ doet!

  2. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Is het niet vreemd dat er een update is, zónder dat bekend is wat die doet? Komt dat vaker voor.

    Je kunt het wel op je klompen aanvoelen… de domme fout herstellen van vorige week. Mijn zoon helemaal blij dat hij onverwacht toch 12.4 kon downloaden én een jailbreak door die fout. Ik wacht eerst maar even tot jullie melden wat deze update ‘officieel’ doet!

    Ik ga voorlopig ook niet updaten. Twijfel om m’n “daily driver” te jailbreaken. Heb een 5s die als een trein gaat nu

  3. Deze bug was al gepatcht in een vorige iOS versie. Apple had per ongeluk de bug ‘unpatched’. Waardoor het ook weer mogelijk was om te Jailbreaken.

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt met informatie over het beveiligingsaspect van deze update. Zoals verwacht lost iOS 12.4.1 inderdaad het eerder genoemde beveiligingslek op.

  5. Gelijk maar geïnstalleerd.. ik ga er maar vanuit dat het goed komt. De bug weegt wat mij betreft zwaar genoeg om direct te installeren.. jailbreaken ben ik toch niet van plan

  6. Mhh, die ene bug betrof iOS, niet MAC Os. De hele line up kreeg een behoorlijke update. Daar is meer gepatcht.

  7. Misschien hebben ze Siri ook minder afluisterbaar gemaakt?

  8. na de update is De apple mail app niet helemaal goed.
    De weergave van de balk wijzigt steeds boven in beeld en zakt af en toe vervelend mee.
    Het is nu niet fijn “scrollen”

  9. iOS 13.1 developer beta is ook beschikbaar.

  10. Bij mijn AW4 en watchOS 5.3.1 doet de ‘weer’-weergave het niet meer in de “Handig” setup. Normaliter zie je bijvoorbeeld: 27 graden en zonnig. Nu staat alleen het woord “weer” in beeld en als je daarop tikt blijft de data leeg.
    Meer mensen last van?

  11. Sterker nog mijn SE start nog wel op, maar geen service en geen informatie meer. Heb helemaal leeg gemaakt: nog erger, na instellen land en taal is het helemaal afgelopen. Fout 4005. Dat wordt een ritje naar de Apple Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.