Reacties voor: Apple brengt iOS 12.1 Publieke Beta 5 uit

De vijfde publieke beta van iOS 12.1 is verschenen! iOS 12.1 bevat verbeteringen en 70 nieuwe emoji die later dit najaar worden ingevoerd. In dit artikel lees je alles over de beta's van iOS 12.1, wat er nieuw is en wanneer ze verschenen zijn.
Lees het complete artikel → Apple brengt iOS 12.1 Publieke Beta 5 uit
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Group FaceTime is terug

  2. Krijgen we onze Bluetooth symbool terug?

  3. Hebben er meer mensen last van een niet functionerende zoekfunctie in de muziek app? Zo ja, is dit probleem verholpen in iOS 12.1.

  4. Zitten de 70 nieuwe emoji icons ook in ios 12.1?

  5. Origineel geplaatst door Dick de wit
    Krijgen we onze Bluetooth symbool terug?

    Hoop het van harte!

  6. (Red.) iOS 12.1 publieke beta is nu beschikbaar.

  7. @Dick de wit: @Gijs: Waarom in hemelsnaam? Bluetooth kost haast geen batterij meer. Je kunt het dus gewoon aan laten staan. Als je het dus nooit uitzet hoef je niet je zien dat Bluetooth aanstaat? Alleen maar schermvervuiling en als je met een koptelefoon of iets dergelijks bent verbonden dan is het wel zichtbaar.

  8. Origineel geplaatst door iSchel
    @Dick de wit: @Gijs: Waarom in hemelsnaam? Bluetooth kost haast geen batterij meer. Je kunt het dus gewoon aan laten staan. Als je het dus nooit uitzet hoef je niet je zien dat Bluetooth aanstaat? Alleen maar schermvervuiling en als je met een koptelefoon of iets dergelijks bent verbonden dan is het wel zichtbaar.

    Dus dit!

  9. Op de Iphone 5s, 12.1 Beta & 8 plus 12.0 geen Bluetooth symbool ook niet met Airpods.
    Merk wel dat ik vingerafdruk minder goed werkte, even nieuwe afdruk maken.

  10. Ik weet niet meer of dit al kon…wachtwoorden vanuit instellingen-wachtwoorden en accounts: wachtwoorden kunnen gedeeld worden met AirDrop. Ik meen me te herinneren dat alleen de optie kopiëren aanwezig was…
    (iOS 12.1-developer beta)

  11. Is het probleem met schermtijd opgelost. Ik kan als hoofd account geen schermtijden inzien van mijn kids. Mijn vrouw die als ouder staat aangevinkt wel. Dus ik denk dat er een bug in zit.

  12. Alles werkt goed, alleen blijft de 1 bij mijn instellingen staan en ik kan niet herleiden waar deze vandaan komt.
    Verder is mijn 6s echt een stuk sneller dan bij IOS11.

  13. @Rick: Hier hetzelfde. Mogelijk een bug wss in volgende beta opgelost.

  14. Ik heb 12.1 in het weekend geinstalleerd op mijn nieuwe Xs en heb nu ineens weer na het bellen die simkaart melding. Dit hebben we in 1 van de IOS 12 Beta’s ook een keer gehad. Ik heb al een keer een reset gedaan maar dat haalde niets uit.

  15. Ik weet niet of meer mensen dit gemerkt hebben, maar sinds de update naar 12.1 is mijn 4G verbinding op mijn Xs aanmerkelijk verbeterd. Ik had op zich niet echt problemen, maar wel tragere verbinding dan normaal, nu na de update is de snelheid meer dan verdubbeld!

  16. IOS 12.1 beta 2 lost ook de bug op dat de frontcamera alles geflipt laat zien. Links was rechts.

  17. Na de iOS 12 geeft hij continue aan geheugen vol terwijl ik nog 4 GB vrij heb.. ook geen bleutoot tekentje meer.. batterij snel leeg. de iOS 12.1 gedownload maar niks geen verbetering?
    Wie nog meer…

  18. Group messages lukt bij sommige apps niet bij mij iemand?

  19. Irritante vastlopers zijn eruit, vorige beta was droevig deze runt weer zoals beta 1. Toetsenbord is sneller. Verder geen nieuwe dingen gevonden

  20. (Red.) iOS 12.1 Publieke beta 3 is nu beschikbaar.

  21. Na de laatste beta heb ik een probleem zodra ik bel of een spraakbericht luister dat het geluid extreem zacht staat, harder zetten helpt niet. Meer mensen hier last van?

  22. (Red.) iOS 12.1 Beta 4 is nu beschikbaar.

  23. @Dick de wit: Nee nee nee nee nee nee en nog eens…. NEE

  24. Hoop dat hiermee het 5ghz WiFi opgelost is op de xs. Wat een drama.
    Gaan het testen nu. Maar heb er een hard hoofd in

  25. (Red.) Ook iOS 12.1 Publieke Beta 4 is beschikbaar.

  26. Origineel geplaatst door Romano
    Na de laatste beta heb ik een probleem zodra ik bel of een spraakbericht luister dat het geluid extreem zacht staat, harder zetten helpt niet. Meer mensen hier last van?

    Hier zelfde probleem, erg vervelend…

  27. @Stefan: ik heb zelf gisteren IOS 12 er opnieuw op gezet, geen resultaat. Vandaag langs de Apple store geweest en die kregen direct een “ defect “ melding tijdens de geluidstest. Morgen gaan ze mijn toestel opsturen, ben benieuwd..

  28. @Romano: vreemd dat we allebei last kregen na een beta, vanmiddag ook maar even langs een store dan

  29. (Red.) iOS 12.1 Beta 5 is nu beschikbaar.

  30. Kunnen jullie ook de build nummers plaatsen? Want ondanks automatische updaten op 2xmacbook pro 2012, 1xmacbookpro 2015, 3xiphone 8, iPhone 5S/6S en een iPad 2018 en 2x Apple tv4k. Moet ik menigeen apparaat controleren op build nummer en dan moet ik soms nog actief of opnieuw enrollen of acties ondernemen.

  31. Hoe komt dat ik al kon updaten vandaag met IOS 12.1 ? Ik heb me nergens voor ingeschreven dus. En toch kon ik het vanmorgen al updaten ?

  32. Origineel geplaatst door Mathias
    Hoe komt dat ik al kon updaten vandaag met IOS 12.1 ? Ik heb me nergens voor ingeschreven dus. En toch kon ik het vanmorgen al updaten ?

    Je zal het beta profiel wel geïnstalleerd hebben of misschien een 2 hands toestel waar het profiel al in stond?

  33. Origineel geplaatst door Mathias
    Hoe komt dat ik al kon updaten vandaag met IOS 12.1 ? Ik heb me nergens voor ingeschreven dus. En toch kon ik het vanmorgen al updaten ?

    Origineel geplaatst door Martijn
    Je zal het beta profiel wel geïnstalleerd hebben of misschien een 2 hands toestel waar het profiel al in stond?

    Heb een nieuwe iPhone XS gekocht hoor xd
    En kweni eens hoe je Beta profiel installeert xd

    Maar alles werkt goed dus. Geen problemen tot nu toe met de update.

  34. Origineel geplaatst door Jeroen Alexander
    Kunnen jullie ook de build nummers plaatsen? Want ondanks automatische updaten op 2xmacbook pro 2012, 1xmacbookpro 2015, 3xiphone 8, iPhone 5S/6S en een iPad 2018 en 2x Apple tv4k. Moet ik menigeen apparaat controleren op build nummer en dan moet ik soms nog actief of opnieuw enrollen of acties ondernemen.

    Misschien niet beter om bèta’s handmatig te doen. Vind auto update wel tricky. Voor hetzelfde geld is ie zo brak als wat en heb je er een hoop extra werk van

  35. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Mathias: En je bent niet in de war met iOS 12.0.1? (dat zijn de meesten namelijk)

    Ohjaaa … omg! 😳

    Akward.
    My apologies. 🙈

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.