Reacties voor: In de iOS 11 Kaarten-app kun je rondwandelen in Virtual Reality

In de iOS 11 Apple Kaarten-app zit een speciale Virtual Reality-modus, waarmee je kunt rondkijken op allerlei plekken zoals Cupertino en San Francisco.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Wat ik grappig vind is dat apple normaal een melding geeft dat een app toegang tot je camera wilt. Deze melding krijg je niet. Maar toch zou dit een AR functie kunnen zijn inderdaad. Ben benieuwd:P ze zijn het vast nu op de iphone 8aan het testen xD

  2. @JustinK: Vaak staat dit al in de voorwaarden, die je accepteert, bij de update naar een volgend iOS.

  3. Hiermee kun je een hele gave vliegsimulatie app bouwen!

  4. Origineel geplaatst door JustinK
    Wat ik grappig vind is dat apple normaal een melding geeft dat een app toegang tot je camera wilt. Deze melding krijg je niet. Maar toch zou dit een AR functie kunnen zijn inderdaad. Ben benieuwd:P ze zijn het vast nu op de iphone 8aan het testen xD

    Dat doen alleen externe apps toch?

  5. Heel erg leuk maar kun je nu ook eindelijk eens fietsroutes maken in maps? Mag wel eens tijd worden voor zo’n groen bedrijf. Of zijn ze te druk met politiek en regenboogbandjes?

  6. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Heel erg leuk maar kun je nu ook eindelijk eens fietsroutes maken in maps? Mag wel eens tijd worden voor zo’n groen bedrijf. Of zijn ze te druk met politiek en regenboogbandjes?

    ja, dat zou ik ook graag willen. nu gebruik ik de loopfunctie als ik fiets, maar een aparte fietsfunctie zou heel fijn zijn. en ja, voor zo’n groen bedrijf, maar ook voor een bedrijf dat gezondheid en beweging belangrijk vindt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.