Reacties voor: Zo werken het nieuwe Toegangsscherm en Berichtencentrum in iOS 11

In iOS 11 heeft Apple het Toegangsscherm een kleine facelift gegeven. Het Berichtencentrum is hier nu in verwerkt, waardoor je zowel je nieuwe meldingen als oudere meldingen op één plek vindt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Nice! Kan niet wachten 😉

  2. Dat je niet meer naar links kan swipen is een hele gewenning, voorheen kon je altijd rechtstreeks naar het gesprek toe wat erg handig was. Momenteel kan je alleen reageren op het berichtje via 3D touch waardoor je ook de gesprekshistorie niet kan zien, soms erg lastig! Tip voor de beta users: Als je de telefoon ontgrendeld op het lockscreen dan kan je op het berichtje tikken om direct naar het gesprek te gaan.

  3. Origineel geplaatst door Diederik
    Dat je niet meer naar links kan swipen is een hele gewenning, voorheen kon je altijd rechtstreeks naar het gesprek toe wat erg handig was. Momenteel kan je alleen reageren op het berichtje via 3D touch waardoor je ook de gesprekshistorie niet kan zien, soms erg lastig! Tip voor de beta users: Als je de telefoon ontgrendeld op het lockscreen dan kan je op het berichtje tikken om direct naar het gesprek te gaan.

    Als je ontgrendeld met de homeknop is toch het berichtje weg?

  4. Ik vind het echt een waardeloze wijziging. Werkt zo niet lekker. Swipen om snel een notificatie te wissen werkt niet meer. Werk nu een week met iOS 11, maar hier kan ik niet aan wennen. En ik ben niet de enige die dit vindt.

  5. Ik kan er ook al niet aan wennen. We zijn al een week verder.

  6. Origineel geplaatst door Chantal
    Ik vind het echt een waardeloze wijziging. Werkt zo niet lekker. Swipen om snel een notificatie te wissen werkt niet meer. Werk nu een week met iOS 11, maar hier kan ik niet aan wennen. En ik ben niet de enige die dit vindt.

    Vindt het zelf ook een drama.
    Gebruik zelf Homekit veel en op iOS 10 had je een aparte page in je toegangsscherm om de lampen aan/uit te zetten alleen op iOS 11 moet ik elke keer de Homekit app openen.

  7. Heeft iemand al gebelt en dan het numeriek pad opgeroepen?
    dan crashed de telefoon app..
    Dan kan je ‘m niet meer afsluiten of wegswipen..
    Dan blijft er een soort screenshot staan die door je beginscherm heen schijnt.
    opnieuw opstarten is de enige mogelijkheid..

  8. Ik begin me nu een beetje af te vragen waarom er continue zoveel veranderd moet worden aan het gehele IOS ?
    Iemand die niet alles op de voet volgt, met alle nieuwigheden en aanpassingen van bestaande functies, raakt het overzicht totaal kwijt, en weet niet meer hoe zelfs de basis functies werken.

    Ik merk het bij mijn vrouw, die redelijk met een iPad en iPhone om kan gaan, maar ik merk dat ze steeds vaker vraagt hoe bepaalde functies werken, en dat ze bepaalde zaken niet meer voor elkaar krijgt.

    In den beginne, was IOS heel overzichtelijk, en ware de functies van zelf sprekend, maar dat is het vandaag totaal niet meer :/

    En is het veranderen puur om het veranderen ?

  9. @Xeno: Ik denk dat ze hiermee het gat proberen op te vullen die innovatie heet… dat is Apple helaas niet meer. Apple is de mosterd na de maaltijd.
    Helaas… kijk naar de watchOS. Als je daar een zaklamp in gaat bouwen doordat het scherm wit word en dat als serieuze functie neer gaat zetten…..
    Dan heb je serieus de boot gemist en ga je het niet meer begrijpen. Dit zou nooit maar dan ook nooit onder Jobs gebeurt zijn.

  10. @Lokker: Pffffffff wat een onzin in een paar zinnen!!

  11. @Mike33: Nu moet je geen onzin gaan verkondigen !

  12. Dit is super vervelend, kan hier inderdaad ook niet aan wennen zoals hier boven mij al word genoemd.

    Apple moet stoppen telkens onzin dingen te veranderen, eerst al die swipe to unlock weg, nu krijg ik eerdere berichten als ik het control center wil op de lockscreen.

    Wil ik even snel berichten zien die ik gemist heb terwijl ik een app open heb moet ik nu eerst het nieuwe “lockscreen” tevoorschijn halen en dan weer omhoog vegen …… dit is echt onoverzichtelijk onbegrijpelijk wat Apple hier aan het uitvoeren is? mij een grote vraag

  13. Van iOS 10 maakten ze, naar mijn mening, al een enorme rotzooi. Maar dit slaat alles. Ik kan er echt niet aan wennen.

    Ik ben nog dolgelukkig met iOS 9 op mijn iPhone, en zoals het er nu uitziet blijft dat nog wel even zo.

  14. @Mike: zolang de de home knop niet indrukt en alleen je vinger er op houdt dan zie je aan het slotje bovenin het scherm dat hij de telefoon ontgrendeld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.