Reacties voor: iOS 11 maakt het inloggen in apps een stuk eenvoudiger

Vanaf iOS 11 verloopt het inloggen in apps een stuk eenvoudiger. Vanaf het toetsenbord kun je in apps nu eenvoudig direct de juiste inloggegevens selecteren en automatisch invullen vanuit iCloud-sleutelhanger.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Jammer dat dit alsnog niet word gebruikt in apps met webkit, die gewoon een website laden. Zou een hele verbetering zijn🤔

  2. Bovendien ben je niet meer afhankelijk van een aparte 1Password-extensie die ontwikkelaars zelf in hun apps moeten inbouwen.

    Rare conclusie, 1Password en iCloud Sleutelhanger zijn nog steeds twee verschillende dingen. Ik gebruik zelf Lastpass, omdat het multi-platform werkt en dan heb ik hier dus niks aan..

  3. Dit is voor mij een reden om al mijn wachtwoorden weer in de Sleutelhanger te zetten. Ik ben een jaar geleden overgestapt op 1Password wat zijn werk goed doet, maar toch niet optimaal is om te gebruiken.

    Daarnaast is het inloggen in applicaties met 1Password nooit echt van de grond gekomen. Nu dit standaard in iOS zit kan 1Password van mijn iPhone, iPad en MacBook verdwijnen. Voor de enkele keer dat ik het op een Android toestel of Windows machine nodig heb, zoek ik het wel op en typ het over.

  4. Ben nu mijn iPad Pro aan het instellen. Bij Netflix en Amazon apps krijg ik nu al een pop-up bericht om een bewaard wachtwoord van safari in te vullen. Op iOS 10?

  5. Inderdaad minder noodzaak voor 1Password hoewel Apple stug blijft volhouden dat alles en iedereen een Mac bezit.
    Helaas op m’n werk is dat nog niet.

  6. Origineel geplaatst door Cloverfield
    Inderdaad minder noodzaak voor 1Password hoewel Apple stug blijft volhouden dat alles en iedereen een Mac bezit.
    Helaas op m’n werk is dat nog niet.

    Ik snap je probleem. Ik vind het jammer dat ze niet meer van dit soort applicaties naar andere platformen brengen, zodat je toch gebruik kan maken van het eco systeem van Apple en daarnaast een Windows Laptop kunt hebben als je geen Macbook kan/wil betalen. Stukje service.

  7. Origineel geplaatst door Ro
    Dit is voor mij een reden om al mijn wachtwoorden weer in de Sleutelhanger te zetten. Ik ben een jaar geleden overgestapt op 1Password wat zijn werk goed doet, maar toch niet optimaal is om te gebruiken.
    Daarnaast is het inloggen in applicaties met 1Password nooit echt van de grond gekomen. Nu dit standaard in iOS zit kan 1Password van mijn iPhone, iPad en MacBook verdwijnen. Voor de enkele keer dat ik het op een Android toestel of Windows machine nodig heb, zoek ik het wel op en typ het over.

    Ik kom toch zeer regelmatig apps tegen de het inloggen via 1Password ondersteunen.

  8. Ik blijft mijn hoofd wel gebruiken om dit te onthouden, zo gebruik je tenminste je hersenpan nog eens in plaats van dat alles voorgekauwd wordt 🙂

  9. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik blijft mijn hoofd wel gebruiken om dit te onthouden, zo gebruik je tenminste je hersenpan nog eens in plaats van dat alles voorgekauwd wordt 🙂

    Jij hebt dan vast ook geen 200+ unieke uit 12 karakters (bijv: gH&%o0pkL@!9) bestaande wachtwoorden om te onthouden?

  10. Ontzettend gave functie….. maar om eerlijk te zijn, ik als liefhebber vind het geen probleem om naar Engels toetsenbord te switchen voor QuickType. Maar veel leken op dit gebied hoef je dat niet uit te gaan leggen. Dus dit wordt een functie die bijna niemand gaat gebruiken zolang er geen QuickType in het Nederlands komt.

  11. Origineel geplaatst door Rens
    Ontzettend gave functie….. maar om eerlijk te zijn, ik als liefhebber vind het geen probleem om naar Engels toetsenbord te switchen voor QuickType. Maar veel leken op dit gebied hoef je dat niet uit te gaan leggen. Dus dit wordt een functie die bijna niemand gaat gebruiken zolang er geen QuickType in het Nederlands komt.

    Ik snap inderdaad ook niet waar Apple op wacht? Net zoals NL Siri op de Apple TV, de nieuwe TV app, Apple Pay en nog vele andere zaken waar we jaren op moeten wachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.