Reacties voor: Ben jij al over? ‘iOS 11 op meer dan de helft van de toestellen geïnstalleerd’

Zit jij ook al op iOS 11, of ben je nog blijven hangen op iOS 10? Uit cijfers blijkt dat meer dan de helft van de gebruikers al over is naar iOS 11. Dit aantal is een maand na de release bereikt, maar wordt de komende maanden nog veel hoger.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 46 reacties

  1. Helaas wel… mijn iPhone 7 vreet stroom op iOS 11 hopelijk is het in 11.1 opgelost

  2. Ik blijf lekker zo lang het nog kan op IOS 10,3 zitten.

    Werkt prima voor mij. Geen problemen mee.

    Ik stap pas over naar 11 wanneer echt ! Alle fouten verholpen en eruit zijn.

  3. @Mike: idd mike. Te veel bugs nog.! Ik zit op een IP7.

  4. Ik wilde dat ik nog terug kon naar Ios10.
    Is echt voor het eerst dat ik een beetje klaar ben met Apple…

  5. Waarom zou ik overstappen ? Noem me een goede reden. Alles werk zo al het hoort in iOS 10. Dan ga je toch niet naar een iOS met best nog wel wat problemen. Ik denk dat ik zelfs helmaal niet overstap en gewoon op 10 blijf zitten.

  6. Ik ben zowel met m’n iPad Air als met m’n iPhone SE overgestapt en doe elke update na ongeveer een weekje na de release. En ik heb nog nooit problemen gehad. Ik doe wel elke keer een clean install.

  7. ik zou wel willen, maar op iphone 5…. KAN dat NIET.. 🙁

  8. Ik was over naar iOS 11 maar ben gelukkig tijdig weer terug naar iOS 10 gegaan en ben voorlopig van plan om dat zo te laten gezien alle issues welke er op dit moment zijn met iOS 11 en het feit dat iOS 10 gewoon beter werkt op mijn iPhone 6.

  9. Zolang de bugs er nog zijn geen 11 op mijn 6S.
    Daar komt bij ik een paar niet meer ge-update apps heb, die ik wel gebruik, maar in 11 niet meer zullen werken.

  10. Zit ook nog op iOS 10 en ga pas over als er dingen zijn gefixed en omdat ik nog een iPhone 6 heb, ben ik eerder bang voor problemen. Helemaal omdat mijn batterij na 3 jaar al niet echt top meer is.

  11. Idd erg vervelend dat probleem met whatsapp, beetje klaar mee. Alle mogelijke oplossingen werken niet. Moet wel zeggen normaal nooit problemen maar nu dus wel met een iOS update. Hoop echt dat ze dat heel snel fixen

  12. Origineel geplaatst door Mike
    Helaas wel… mijn iPhone 7 vreet stroom op iOS 11 hopelijk is het in 11.1 opgelost

    Doe eens een full restore via Itunes, IOS11 is net zuiniger geworden op alle toestellen.

  13. Ik moet zeggen iOS 11 ziet belovend uit alleen voor het 1e dat zo onstabiel is (nog nooit zoveel crashes gehad op een iPhone).

    Misschien iets voor iCulture om te peilen?

    Mijn devices: iP7 en iPad Pro. Helaas op beide toestellen nog te veel crashes (incl Apple native apps) – toestel loopt bijv volledig vast, volume (aan sorftwarekant) werkt niet accuraat zo en dan, diverse stabiliteits issues etc

    Conclusie; Niet stabiel voor nu.

  14. Helaas al wel ja! Al een keer terug gegaan naar iOS 10 maar toen gaf tie aan op een gegeven moment dat er een update was.. toch geïnstalleerd maar spijt van!

  15. Ik draai iOS 11 al sinds de 1e beta op mijn iPad Pro en vanaf beta 5 op mijn iPhone 7. Zelfs tijdens de beta’s vrijwel geen problemen gehad. Niet anders/erger dan iOS 10. Ik snap echt niet waar mensen last van hebben. Zeuren of daadwerkelijk klachten, geen idee. Hier werkt alles in ieder geval perfect.. 0 crashes en nul vast lopers. Fyi, Ik zit er zeker 3-5 uur per dag op.

  16. Op zowel iPhone 7 als iPad Air over naar iOS 11 (inmiddels 11.0.3) en ben geen noemenswaardige problemen tegengekomen.

  17. Kan iemand mij dat uitleggen? Ik heb namelijk de bèta’s draaiende gehad op mijn IP7 (vanaf beta 6) en dat liep als een trein. Na installatie van de Golden Master begonnen de problemen en nu op 11.0.3 zijn er diverse bugs en moet ik mijn telefoon dagelijks herstarten.

    Hoe kan het dat de software slechter gaat presteren ipv beter?

  18. Mijn iPad Pro 9.7 is er op snelheid niet op vooruit gegaan, ook stutter en lag. Al 2x clean install gedaan. Kan beter…

  19. Hier ook geen noemenswaardige problemen met IOS11 op iphone en ipad, zelfs batterijduur is hetzelfde dan bij IOS10 hier.
    Ik doe ook altijd een clean install en gebruik dus geen backup om terug te zetten.
    Misschien dat mensen die een backup hebben gebruikt meer problemen ondervinden dan bij mensen met een clean install.

  20. Ik ben met zowel m’n iPhone als iPad direct over gegaan. Nog geen vastloper of iets dergelijks gehad. Dit was bij de release van iOS 10 wel anders..

    Daarnaast had iOS 10 al vele maanden een vervelende bug, waardoor mijn notificaties niet netjes werden weergeven en er nergens op gedrukt kon worden. Het device moest steeds opnieuw worden gestart om dit op te lossen.

    Het enige probleem dat ik op dit moment ervaar is WhatsApp, maar in tegenstelling tot de meesten hier reken ik niet gelijk af met Apple. Misschien is het WhatsApp wel die de bug tijdens de beta versies had op moeten sporen en verhelpen. Het is wel 1 app die dit probleem heeft..

    Verder ben ik blij met iOS 11!

  21. Op onze iPhone SE, iPhone 5s, iPod touch 6 en iPad Air.
    Geen van allen hebben we gemerkt dat er nog bugs in zouden zitten.

  22. Heb een te oude iPhone 😭

  23. @Melvin: Haha, ik heb exact hetzelfde voor. De beta’s draaiden soepeler dan de officiele versie met regelmatig wat bugs en heel af en toe een crash.

  24. Vanaf de 2de publieke beta op m’n iPhone 7 plus. Nu heb ik een iPhone 8 plus, dus daar zit iOS 11 al op.

  25. Ik heb een iphone 7plus met ios11.1 beta 3 erop ,
    Dit is de eerste versie waarmee ik geen problemen heb

  26. Deze tablet 12″pro blijft lekker op 10.3.3 maar ik zie wel dat ik nu geen Firefox meer kan vernieuwen/installeren. Volgens mij omdat deze nu compatibel zijn gemaakt met ios11 en dus op 10 niet meer willen vernieuwen/installeren.

  27. Heb 10.3.3 nog.

    Oh ja iPhone 5 ☺️
    😋

  28. Nee en ik ga niet over ook.

  29. Op de helft van alle toestellen?? Welke? De 7,8 of alle toestellen die hiervoor in aanmerking komen. Aan deze bewering heb je dus niets. Gezien 11 zich nu al behoorlijk aan het manifesteren is als een ramp ios voor toestellen ouder dan de 8, blijf ik nog lekker met mijn SE’s op 10.3 zitten.

    Doe ik toch eigelijk altijd, wachten tot er een versie 11.3 of 11.4 is. Deze zijn meestal wel stabiel te noemen.

  30. @Sander: Je bent een unicum! Vele fora schreeuwen over de bugs, dus lijkt mij geen “gezeur” maar triestste waarheid dat de beta’s niet goed uitgetest zijn. Misschien gebruiken die users de idevices intensiever dan jij.

  31. Clean install zal zeker invloed hebben maar telkens opnieuw al je instellingen in app’s weer moeten inbrengen houdt mij hier van af. Goed als je een app of 20 heb maar de gemiddelde gebruiker loop toch naar ca 40-50.

  32. Bugs, prima; oplossen. Maar waarom wordt het systeem steeds trager bij elke release? Slecht programmeerwerk? Of bewust om iets oudere iPads/iPhones uit de roulatie te krijgen?

  33. Snap de negatieve reacties echt niet aangaande iOS 11. Heb een iPhone 7 plus, IPhone 7, iPad mini retina en IPad Air op IOS 11 en bij geen van allen problemen.. draaien prima..!

  34. De eerste groot bekende bug waarbij Outlook account in de mailapp niet werkte gaf voor mij al aan hoe er door Apple getest is. Ze kunnen wel allelei beta versies uitbrengen maar het zou fijn zijn als ze zulke basale dingen zelf nog even zouden testen (gewoon alle ondersteunde accounts instellen en kijken of ze ook werken).

    Ik ben dus heel voorzichtig met het installeren van iOS 11 (op mijn iPhone 5s/iPad Air) en wacht nog even rustig af.

  35. Had ios11 even op mijn IPhone 7+ maar had last van freezes. Net op tijd terug gegaan naar iOS 10 en dat zal zo blijven zolang het kan.

  36. Ik blijf lekker bij iOS 10 op mijn iPad Pro, geen problemen. Alleen jammer dat ik nu de AR functionaliteiten moet missen…

  37. Ik werk zelf bij Amac Technische Dienst. En bij ons zijn bijna alle problemen opgelost met een Clean install via DFU modus. Het is belangrijk dan géén reservekopie terug te zetten, anders helpt het niet. Via iCloud kun je wel gewoon alle foto’s etc. terughalen bij het inloggen op de schone iDevice.

  38. Nog niet alles werkt helemaal lekker. Wat mij betreft de iOS update met de meeste bugs, ever. Waarom staat de muziekspeler elke keer op mijn unlockscherm bijvoorbeeld, krijg hem niet weg.

  39. Origineel geplaatst door Mathieu
    @Melvin: Haha, ik heb exact hetzelfde voor. De beta’s draaiden soepeler dan de officiele versie met regelmatig wat bugs en heel af en toe een crash.

    Raar toch?

  40. Wat een onzin praat allemaal😃.
    Niets mis met ios11

  41. Hier iPhone 6 en iPad Air op 9.3.3+ Jailbreak.

  42. Beetje jammer dat ik niet meer terug kan naar iOS 10 ben namelijk bijna blind en kan de kleuren niet meer omdraaien in iOS zelf bouw en vezelig van dat ik niet meer terug kan wat een klotezooi kan niet naar de zwarte achtergronden die ik gewend ben beetje slecht van Apple om niet rekening te houden met blinde of slechtziende mensen daarom was ik ook naar Apple gegaan omdat hij veel rekening houden met blinde of slechtziende mensen groetjes

  43. Misschien een beetje kort door de bocht maar ik denk steeds vaker dat veel van die problemen wel eens zouden kunnen ontstaan door veel “oude” apps op je iPhone.

  44. Ik ken zeer weinig mensen die al ios 11 geïnstalleerd hebben.
    Ik zit ook nog op ios10 en blijf daar voorlopig met al mijn devices.
    Dus dat de helft al op ios11 zit geloof ik helemaal niets van.

  45. @Sander: iphone zes plus: rotatiescherm draait of niet of na lange tijd, verschillende apps waar ik eerder nooit last meehad, dus al vele jaren, nu verschillende die bevriezen, zichzelf afsluiten, safari gaat langzaam, apps willen niet openen, tekst schrijven maar geen letters te zien enzoverder.

  46. @Benjamin:
    Ik begrijp niet helemaal hoe ik moet interpreteren dat 50% van de toestellen inmiddels op IOS 11 is overgegaan.
    Welke toestellen worden hier bedoeld ? Alleen de iPads, iPods en iPhones die IOS kunnen draaien ? Want als we alle ooit geproduceerde IOS apparaten in beschouwing nemen, dan zal dit percentage bij iedere release lager worden omdat het gros van de apparaten niet meer kan updaten…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.