Reacties voor: Zo kan Apple het toegangsscherm in iOS 11 slimmer en behulpzamer maken

Volgens ontwerper Matt Birchler kan Apple het toegangsscherm in iOS 11 met wat simpele aanpassingen al een heel stuk prettiger in gebruik maken. Denk bijvoorbeeld aan het weer en slimme notificaties die niet meteen verdwijnen.
Michel Lusthof -

Reacties: 7 reacties

  1. Matt Birchler noemt het ‘bizar’ dat noch Apple noch Google dit op het toegangsscherm toont.
    Zou het niet zo bizar kunnen zijn dat hij de enige is die in een bunker woont terwijl een normaal mens even naar buiten kijkt om te weten of hij een jas aan doet 🙂

  2. @Rudy: Zou het niet zo zijn, dat als je naar buiten kijkt dat je weliswaar ziet hoe het weer is, maar dat je iPhone aan geeft hoe het weer gaat worden?

  3. Bij welke basisschool was dit het resultaat van een opdracht? Behalve een visueel gedrocht klopt de interactie ook gewoon niet..

    Ik bedoel, om maar een voorbeeld te geven.. Tuurlijk het groeperen van notificaties is super, maar als erachter een actie ligt klopt dat niet. Als ik klik, noch swipe op die messages, dan reageer je logischerwijs direct op Matt en Michael tegelijk en niet apart.

  4. Mooi of niet. Hij heeft tenminste wel door hoe vervelend groot de notificaties zijn. Groepen per app zou inderdaad een heel stuk beter zijn.

  5. Dat Apple de spelfout op het beginscherm eens aanpast; In NL schrijf je de dagen van de week niet met een hoofdletter. Iemand een idee waar ik dit kan dumpen?

  6. Origineel geplaatst door Yuri
    Dat Apple de spelfout op het beginscherm eens aanpast; In NL schrijf je de dagen van de week niet met een hoofdletter. Iemand een idee waar ik dit kan dumpen?

    In Nederland beginnen we een zin wel altijd met een hoofdletter..

  7. Ziet er niet uit! Toegang scherm hoort leeg te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.