Reacties voor: Dit zijn de 7 grootste vernieuwingen in de App Store van iOS 11

Apple gaat diverse veranderingen doorvoeren in de App Store van iOS 11. Een nieuw uiterlijk, meer video's, verhalen en gefaseerde uitrol moeten zorgen voor meer betrokkenheid van gebruikers. Dit zijn de 7 grootste veranderingen in de App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ik mis de functie “add to wishlist” iemand die deze wel heeft gevonden?

  2. Ik wacht nog steeds op filteropties. Hiermee zou je bijvoorbeeld aan kunnen geven dat je alleen apps wil zien die ‘Delen met het gezin’ of ‘Continuïteit’ toestaan. Of dat er gebruik gemaakt is van een bepaalde kit zoals bijvoorbeeld de nieuwe ‘ARkit’ en dat kan ook met bijvoorbeeld scripttalen. Dit kan een behoorlijke lijst worden, maar zo vind je precies de app die bij je past.

  3. Goeie morgen, wat met de apps die ik gekocht heb en die niet meer beschikbaar zijn voor iOS 11? Zijn er dan vergelijkbare apps van de die dien verdwijnen? En al mijn euro’s die ik er voor betaald heb?

  4. Gefaseerde uitrol is toch niet nieuw met iOS 11. Die optie zie ik al een paar maanden in iTunes Connect staan.

  5. Bij het installeren van app-updates, mis ik het zien van hoeveel MB’s de update bevat. Dit verschilt namelijk van een paar MB tot enkele GB’s wat toch wel belangrijk is. Vooral via het mobiele netwerk..

    Heb er in de iOS 11 GM beta al een feedback over ingestuurd naar Apple 🙂

  6. Ik baal ook van het ineens ontbreken van de verlanglijst…Had een mooie lijst met apps en games die ik wel wilde hebben (maar niet direct), bv als ze in de aanbieding waren….

  7. Wat ik me afvraag zijn er ook nog verbeteringen/aanpassingen in de agenda en email app? “De ondergeschoven kindjes bij Apple.”

  8. @Morjean Viviane: Dan heb je helaas pech.
    Updaten naar 64 bit ligt echt bij de ontwikkelaar.
    Heb je al een bericht verzonden?

  9. Origineel geplaatst door Martin
    Wat ik me afvraag zijn er ook nog verbeteringen/aanpassingen in de agenda en email app? “De ondergeschoven kindjes bij Apple.”

    De standaard agenda app is echt te slecht voor woorden. Zie het liefst een goede update met weeknummers

  10. @dirk: Heb de weeknummers gewoon in de standaard agenda app erbij staan hoor.

  11. Origineel geplaatst door Martin
    Wat ik me afvraag zijn er ook nog verbeteringen/aanpassingen in de agenda en email app? “De ondergeschoven kindjes bij Apple.”

    Wat zou er volgens jou dan moeten verbeteren?

  12. @dirk: Dacht ook dat het niet mogelijk was, toch net even in instellingen naar agenda gegaan en daar kan je het schuifje voor de weeknummers aanzetten. Heel fijn dat deze ergernis nu weg is!

    Kleine moeite, die ik al veel eerder had moeten nemen, bedankt hiervoor!

  13. Je ziet ook niet meer hoe groot updates zijn, ook best wel weer jammer.

  14. En waar staan nu de populairste gratis apps?

  15. Helaas begint de app store steeds meer op de veel te drukke, onoverzichtelijke google play store in android te lijken. Wat een drukte, onoverzichtelijke vorm van reviews / downloadknop etc. Zo zie je maar weer, elke verandering is geen verbetering. Lijsten top betaald, top gratis, categorieën etc. zijn ‘verstopt’. Het is niet alleen deze veranderingen maar meer veranderingen die Apple de laatste jaren doorvoert welke afbreuk doen aan de eenvoud die Apple altijd voorstond. Jammer, jammer, het onderscheid met Android vervaagt steeds meer en dat is mijn inziens geen goede zaak.

  16. Als ik moet printen vanaf mijn iPad 2 naar mijn air printer, komt de print er heel klein uit. Ik weet absoluut niet wat ik er aan kan doen. Dit is volgens mij gekomen door de twee laatste updates van iOS.
    Wie heeft voor mij de oplossing, of kan vertellen wat ik moet doen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.