Reacties voor: Apple brengt iOS 11.4.1 met bugfixes voor Zoek mijn AirPods en meer uit

Ook HomePod-update 11.4.1 beschikbaar
Er staat weer een update klaar voor je iPhone en iPad. Apple heeft namelijk iOS 11.4.1 vrijgegeven, de bugfixupdate die Apple de afgelopen weken al aan het testen was. Apple belooft dat in deze versie weer enkele bugs opgelost zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. Oké fijn, nu maar hopen dat mijn batterij (iPhone 7 plus) het wat beter volhoud.

  2. Is het WiFi probleem met de expiriabox V8 ook opgelost?

  3. Toch ongelofelijk dat Apple niet verteld of ze het batterij en camera probleem in deze update van heeft opgelost. Ik zou ‘updaten’ bijna gaan afraden.

  4. Origineel geplaatst door Rowin
    Is het WiFi probleem met de expiriabox V8 ook opgelost?

    Hoop idd dat WiFi nu weer normaal werkt

  5. Hopen dat batterij probleem is opgelost.

  6. Deze update brengt ook het uitschakelen van USB verbinding bij vergrendelde iPhone.

  7. Ik hoop ook dat WiFi weer normaal werkt en eveneens BT in mijn auto! Voorheen kon ik Youtube afspelen via de auto (enkel audio), maar sinds de update niet meer…

  8. Het staat erop, had voorheen geen problemen en zo te zien nu ook niet…..👍🏽

  9. (Red.) USB Restricted Mode aan het artikel toegevoegd.

  10. Ik had sinds kort problemen met mijn GPS, hij gaf mijn locatie niet of niet meer goed weer. Bij Waze zei hij zelfs steeds dat er geen GPS was. Weet iemand of dit is verholpen?

  11. Gek genoeg wordt alleen de software van mijn eerste homepod bijgewerkt. De tweede ziet geen update. Meer mensen met dit issue?

  12. Origineel geplaatst door Rowin
    Is het WiFi probleem met de expiriabox V8 ook opgelost?

    Ja hier lijkt het WiFi probleem opgelost. Beetje voorzichtig met roepen want heb het maar een keer getest.

  13. Helaas lost dit bij mij het camera probleem niet op..

  14. Mbt homepod update; na een uurtje toch ook voor tweede home update gevonden.
    Opgelost dus

  15. @Frank: wie weet meer iphone x gps werkt slecht. Zit er soms meters naast. Waardoor harlooprondjes soms 5-8% korter zijn dan in werkelijkheid.

  16. @Rowin: Ja, dit kan ik bevestigen. Ik had dit probleem ook, maar sinds de laatste beta’s was het opgelost.

  17. Ook geïnstalleerd, hopelijk is mijn probleem met de carkit, via Bluetooth opgelost
    Moest het volume geheel open draaien om ergens in de ruis iets te horen van de andere kant.

    Batterij probleem heb ik net mijn iPhone 8plus niet echt last van, 2 a 3 dagen is haalbaar. Halverwege de 3e dag wel nodig om op te laden.

  18. Na bijna dag 1 met de 11.4.1 update nog geen verbetering van de batterij de zien. Indexering etc kan hier wellicht nog wat roet in het eten gooien. Hopen hierop..

  19. @Cees: Ja ik moet de update nog downloaden, dus weet het nog niet. Heb zelf de 6, dus dacht dat het aan de ouderdom lag, maar als dit ook het geval is met de nieuwere toestellen. Ja ik gebruik mijn iPhone voor routes in de auto i.v.m. bezorgwerk (AH’s), dus dan is het wel handig dat de GPS gewoon zijn werk doet!

  20. Origineel geplaatst door Cees
    @Frank: wie weet meer iphone x gps werkt slecht. Zit er soms meters naast. Waardoor harlooprondjes soms 5-8% korter zijn dan in werkelijkheid.

    Dat lijkt me heel sterk dat dat dan 5-8% uitmaakt.. Dan moet ie echt meer dan meters er naast zitten

  21. @Eric: Ja weet het niet, denk dat Cees hier verder de beste uitspraak over kan doen. Maar in mijn geval merk je het echt, want had gisteren nog dat ik op een weg was en toen zei mijn iPhone dat ik mij in een weiland bevond. Ik heb ook nog gehad, dat de locatie bij punt van vertrek bleef hangen toen ik naar huis ging.

  22. In de vorige versie van iOS 11 had ik helemaal geen camera issue, maar nu krijg ik een zwart scherm na het openen van de camera app, maar zie ook witte lijnen op bepaalde objecten.

    Zal iCulture een video sturen hiervan.

  23. @W: Bij mijn iPhone 7 ook niks veranderd. Kan maar 5/6uur facebooken 😇

  24. Na update gaat mijn batterij weer mee als vanouds.
    Had vooral last van stroomverbruik tijdens Vodafone-WiFi bellen.
    Was wellicht toch een WiFi issue.

  25. Hier is het batterij probleem ook opgelost op de 6s. Ik heb weer een normale standby tijd en geen drain meer als ik ‘s morgens opsta 🙂
    Ik heb de update deze keer uitgevoerd via iTunes ipv OTA, geen idee of dat een verschil kan maken…

  26. De nieuwe optie USB-accessoires geeft een veilig gevoel. Jullie melden “Standaard blokkeert Apple de toegang tot accessoires als de iPhone langer dan een uur geleden vergrendeld is” en ik ben benieuwd of dat enkel geldt voor nog te koppelen accessoires of dat dit ook geldt voor momenteel gekoppelde en actieve accessoires. Ik zou het namelijk vervelend vinden als mijn bluetooth headset na een uur uit gaat en ik tijdens het sporten de iPhone moet ontgrendelen.

  27. Origineel geplaatst door Cees
    @Frank: wie weet meer iphone x gps werkt slecht. Zit er soms meters naast. Waardoor harlooprondjes soms 5-8% korter zijn dan in werkelijkheid.

    Origineel geplaatst door Eric
    Dat lijkt me heel sterk dat dat dan 5-8% uitmaakt.. Dan moet ie echt meer dan meters er naast zitten

    Moeten dan héél korte rondjes zijn 😉

  28. (Red.) Link naar beveiligingsupdate toegevoegd.

  29. Na de update op mijn 6s+ wil de WiFi niet meer. Voorheen geen probleem hier mee. Iemand een tip hoe dit op te lossen?

  30. ISPW-bestand downloaden van de vorige versie. Die erop zetten. Dan via iTunes de laatste update installeren

  31. Batterij probleem opgelost💪 vorige versie was m’n slechtste in jaren

  32. Zoals wel vaker bij update op mijn iPhone was mijn batterij de eerste paar dagen idd snel leeg. Daarna was het over en doet de iPhone er weer net zo lang over als voorheen. Ik heb eerder al eens begrepen dat bij forse updates alle apps op een of andere wijze moeten worden verwerkt in de nieuwe iOS en dat de iPhone dat op de achtergrond doet. Eenmaal klaar stopt deze extra batterijverbruikende functie vanzelf.

  33. Bij mijn reactie onder het artikel over het snel leeglopen van de (vrijwel nieuwe) batterij van mijn iPhone 6S, schreef ik ‘eerst zien, dan geloven’ toen ik via Apple Support gehoord had dat het probleem verholpen zou worden in een update.

    Nu, twee dagen na het installeren van iOS 11.4.1, kan ik meedelen dat mijn probleem is opgelost. Het werd inderdaad veroorzaakt door mijn wifi-verbinding via de 5 gHz-band. Na de update heb ik deze weer ingeschakeld op mijn iPhone en het batterijverbruik is nu weer terug naar normaal.

    (Ik lees her en der op fora dat nog niet voor iedereen het probleem verholpen is, dus blijkbaar kunnen er ook andere oorzaken zijn.)

  34. Na de update naar 11.4.1 staat bij instellingen na Safari geen Woning meer.
    Mijn Hue lampen schakelen niet meer automatisch op de aangegeven tijden.

  35. Origineel geplaatst door Patricia
    Na de update op mijn 6s+ wil de WiFi niet meer. Voorheen geen probleem hier mee. Iemand een tip hoe dit op te lossen?

    Ik zou hem aan iTunes hangen en volledig opnieuw installeren, dat werkt meestal.

  36. Het lijkt of de apps langzamer opstarten? Wie ook? Iphone SE

  37. Fijne update. AirPod werkte wel nu het icoontje van headfoon weg
    Op de  Iphone kijken hoe  dit weer op lost.
    Je kunt niet zien of ze aangesloten zijn
    Ja in de bleutooth in stellingen daar staat hij wel maar verder nergeens
    😡

  38. Even een update, ik heb het idee dat sinds de nieuwe update mijn navigatie-apps weer normaal werken! Ik heb in ieder geval geen last meer van Waze die zegt dat er geen GPS-signaal is of van Google Maps die zegt dat ik in een weiland rijd i.p.v. de weg. Het is natuurlijk nog maar kortgeleden dat ik de update heb gedownload, dus het zou ook maar zo kunnen zijn dat de GPS nog wel problemen geeft.

  39. Sinds update iPhone X naar iOS 11.4.1 valt de verbinding met mijn airpods telkens na een seconde of 10 weg. Herstart van de iPhone en uit/aanzetten Bluetooth helpt niet.
    Hebben anderen hier ook last van?

  40. Sinds de laatste iOS update 11.4.1 op mijn iPhone 6S Plus valt Wifi om de zoveel tijd weg, je ziet wel dat Wifi aanstaat maar geeft geen internet weer, ik moet dan mijn mobile 4 G aanzetten om dan weer internet te krijgen.
    Als ik dan WiFi uit zet en dan weer aan, doet hij het wel weer even.
    Netwerkinstellingen resetten werkt ook niet.

  41. WiFi is alleen maar slechter geworden! Maakt nu helemaal geen verbinding meer. Iphone X en 6S i.c.m experiabox V10. Hopen dat ze daar nog wat aan gaan doen!

  42. Origineel geplaatst door Alex
    WiFi is alleen maar slechter geworden! Maakt nu helemaal geen verbinding meer. Iphone X en 6S i.c.m experiabox V10. Hopen dat ze daar nog wat aan gaan doen!

    Doet hij het bij jou ook alleen maar via 4G

  43. Origineel geplaatst door Hans
    Sinds de laatste iOS update 11.4.1 op mijn iPhone 6S Plus valt Wifi om de zoveel tijd weg, je ziet wel dat Wifi aanstaat maar geeft geen internet weer, ik moet dan mijn mobile 4 G aanzetten om dan weer internet te krijgen.
    Als ik dan WiFi uit zet en dan weer aan, doet hij het wel weer even.
    Netwerkinstellingen resetten werkt ook niet.

    Ik heb ook de 6s en bij mij valt de wifi niet weg.
    Batterij lijkt normaal te doen.

  44. Sinds deze update gaat mijn iPhone tijdens het bellen super vaak uit zichzelf op speaker. Ook als ik mijn telefoon heel stil houd. Wellicht gaat het scherm aan en gaat mijn oor tegen de speaker knop aan, maar hoe dan ook irritant. Voorheen nooit last van gehad.

    Hebben meer mensen dit probleem?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.