Reacties voor: iOS 11.3.1 verschenen: lost probleem met touchscreen-reparaties op

Pak je oplader er maar bij, want Apple heeft zojuist iOS 11.3.1 uitgebracht, de nieuwste versie voor de iPhone en iPad. iOS 11.3.1 lost enkele bugs op, waaronder het touchscreen-probleem bij schermen die waren vervangen door een derde partij. Daarnaast bracht Apple een kleine beveiligingsupdate voor macOS High Sierra uit.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. (Red.) Toegevoegd dat deze update het touchscreenprobleem na reparatie oplost.

  2. Ik hoop dat de synchronisatie tussen beide Apple Watches is opgelost met mijn iPhone X. Ook de automatische unlock op beide Apple watches werken niet sinds 11.3 of watch OS 4.3. Als ik de iPhone X aan en uit zet is het probleem verholpen, totdat ik weer wissel van Watch. Daarnaast lijkt het erop dat bij Watch OS 4.3 de batterijen bij beide Watches minder lang meegaan. Hebben andere mensen hier ook last van?

  3. Foutloos gegaan op de ipad.lijkt ook sneller en geen batterij probleem meer.

  4. Oplader voor 34mb ???

  5. Ohoh, The iTunes Store is unable to process purchases at this time. Please try again later. Is weer terug… 🙁

  6. Ota geen probleem maar via iTunes een foutmelding

  7. @UtregCity: Ja, volgens Apple systemstatus is er niets aan de hand…

  8. Apple los een probleem op.????? Lost Alwéér een probleem op dat update begint nu een bijna dagelijks ritueel te worden begint steeds meer op Microsoft te lijken ik denk dat dhr. Steve Jobs zichzelf omdraait in zijn graf met deze toestanden.!!

  9. Heb een iPad 2017 maar de opgeslagen inloggegevens worden nog steeds niet ingevuld voor de betreffende sites.
    Moet nog steeds telkens zelf de inloggegevens ingeven.
    Had verwacht dat dit wel snel opgrlost zou worden.

  10. Is met deze update de lightning poort ook extra beveiligd tegen het brute forcen van de toegangscode met een extern apparaat ?

  11. Sinds iOS 11.3 had ik op zowel iPhone X als iPad Pro een flinke batterydrain, terwijl dat tot en met 11.2.X het tegenovergestelde was.

    Ik zie op mijn iPad het batterijpercentage sinds de update van vandaag alweer vertrouwd langzaam gaan, dus het lijkt erop dat het opgelost is. Voor zover je dat na één avond kunt zeggen natuurlijk.

  12. Mijn iPhone 7 is retetraag geworden na deze update!

  13. iPhone 7+ is trager geworden na de update

  14. @Bollie: probeer reserve kopie via iTunes en dan herstellen via iTunes. Beste is natuurlijk een schone start.

  15. iPhone x na nacht 20% lager. Niet gebruikt slaap natuurlijk. Vanavond maar is een schone installatie proberen. Is wel veel na een nacht terwijl dat meestal maar een paar % is.

  16. Origineel geplaatst door René Koster
    Apple los een probleem op.????? Lost Alwéér een probleem op dat update begint nu een bijna dagelijks ritueel te worden begint steeds meer op Microsoft te lijken ik denk dat dhr. Steve Jobs zichzelf omdraait in zijn graf met deze toestanden.!!

    Alsjeblieft lees je eerst eens goed in voor dat je dit plaatst. Mensen zijn langs geweest bij een niet officieel apple punt om hun scherm te laten repareren waar ze de reparatie niet goed hebben uitgevoerd, omdat ze iets niet hadden vervangen! Wees blij dat apple zoiets fixed

  17. Mijn SE draait nog steeds naar alle tevredenheid op iOS10. Ben nog altijd zeer huiverig om iOS11 te installeren. Iemand ervaringen op een SE?

  18. @Jeroen: Voor zover ik weet, draait het goed op een SE. Maar waarom zou je het risico nemen als je tevreden bent over 10? Er wordt teveel geprutst het afgelopen jaar bij Apple.

  19. @Jeroen. Op de SE draait IOS11 prima. Loopt zelfs vlotter als IOS10.
    Ik zie alhier soms problemen langskomen bij updates. Ikzelf update altijd via iTunes en
    heb nog nooit problemen ervaren. Maar ik weet natuurlijk niet waarom sommige mensen problemen ondervinden, sommige apps wellicht..

  20. Waarom een update uitbrengen voor de iPhone X terwijl deze update draait om de iPhone 8 modellen? Of mis ik hier nou iets?

  21. @Bollie: Die is ook al antiek!

  22. (Red.) Oplossingen voor beveiligingsproblemen toegevoegd.

  23. Helaas na deze update nog niet mogelijk Siri ook de batterij van je iPhone te laten voorlezen.
    Dat deed ze eerst prima, tot de vorige update. Maar kan ook aan watchOS liggen natuurlijk; die kwam volgens mij toen vrijwel gelijk uit…

  24. @Jeroen: ja ervaring met de SE, die draait bij mij gewoon op de laatste iOS als een zonnetje. Ik gebruik mijn telefoon niet zo vaak, ik gebruik hem vooral als doorgeefluik (handsoff/continuity) en een paar telefoontjes per dag. Laad hem maar een keer per drie dagen op, en is verder lekker snel en soepel.

    Mijn iPad Pro 9,7 draai ik bèta’s op, maar dat is echt een drama qua batterij sinds 11.4. (Nu beta 2) Van 8 tot 10 uur op een lading, naar met moeite 4 en een half uur. Ik heb nooit zulke problemen met batterij, maar zit nu echt te denken aan verwijderen beta profiel. (Gelukkig heb ik een reserve iPad Air 1, die het op 11.3 gewoon nog ruim 8 uur volhoud)

  25. Sinds deze update kan ik nauwelijks mijn telefoon nog beantwoorden. Slider werkt niet goed.

    Ervaren anderen dat ook?

  26. iPhone 8 en iPad Wi-Fi 9,7 2017 hebben de update gehad en doen het perfect. iPhone lijkt wat sneller te zijn.

    Enige opmerking die ik heb:
    Bij vorige updates kon je nog kiezen voor ‘nu installeren’ of ‘later’ en dit was deze keer slechts een halve seconde in beeld… dus er was geen keuze.

  27. Origineel geplaatst door Userone
    Sinds deze update kan ik nauwelijks mijn telefoon nog beantwoorden. Slider werkt niet goed.

    Ervaren anderen dat ook?

    Slider…? Ik zie die alleen bij toestel volledig uitschakelen… Opnemen en weigeren doe ik tegenwoordig met resp. een groen en rood icon.

  28. @Teameaux:

    Is ook precies wat ik zelf denk. Nu werkt hij top, was vooral benieuwd wat de ervaringen van anderen met het nieuwe iOS zijn.

  29. iPhone 7 plus ota en mega veel sneller geworden. Yes!!!

  30. @Suzanne: is die sneller geworden ??
    Omdat ik hier lees dat hij trager is na de update

  31. Na deze update werkt stil en trilfunctie niet meer.
    Iphone 7p
    Iemand anders met dit probleem?
    Met vriendelijke groeten,

  32. Accu: Gebruik loopt gelijk met stand-by. Terwijl de telefoon vaak in mn broekzak zit en vergrendeld is. Is sinds deze update, batterij dus sneller leeg. IPhone 6 plus.

  33. Doorschakelen werkt nog steeds niet na update ios 11.3.1 dus graag oplossen!!!! Heb iPhone 7.

  34. Hm… direct na uitkomst had ik de update gedaan. Naarmate de week vorderde kon ik mijn iPhone steeds minder goed bedienen. Ik denk dat die update niet helemaal pluis is want vanmiddag kon ik bijna niks meer met het scherm. Heb zojuist een volledig nieuwe installatie gedaan via iTunes, en nu draait ie beter dan ooit tevoren.

  35. Van de week nieuwste versie gedownload. Alleen maar problemen nu. Iphone 8 valt constant uit of loopt vast. Meerdere malen op een dag. Ik word er gek van. Meer mensen die hier last van hebben?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.