Reacties voor: iOS 11.2.5 beta 7 en watchOS 4.2.2 beta 5 nu te downloaden

De zevende beta van iOS 11.2.5 is nu beschikbaar! Testers kunnen aan de slag met deze nieuwe beta die vooral bugfixes biedt. In dit artikel lees je alles over de beta's van iOS 11.2.5, tvOS 11.2.5 en watchOS 4.2.2.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 52 reacties

  1. Ben benieuwd naar de ervaringen van de mensen die deze beta testen. Ikzelf heb namelijk sinds ik 11.2 geinstalleerd heb op mijn X een heel vreemd werkende taptic engine. Vooral te horen bij het sluiten van de Control Centre vanaf de home-bar…je hoort dan een tik OF een vibratie en soms niets. Ook bij de vibratie patronen duikt dit “tikken” op, net of engine metaal raakt. Dit had ik zeker niet voordat ik 11.2 erop gezet had!
    Toevallig hiervoor bij de Store geweest en in gesprek geweest met de genius, dit was een bekend probleem met 11.2, veel eigenaren hebben hier last van. Dus de case was al eerder aangemaakt….wellicht is dit al opgelost in deze beta ? hoor het graag 😉

  2. @Rick: Hier hetzelfde probleem! Ik heb ook wanneer ik een openstaande app wil sluiten doormiddel het omhoog slepen en vasthouden dat je een kleine trilling voelt. Wanneer ik dit bij met de camera app probeer gebeurt er niks? Al met al veel bugs in IOS 11.2, iPhone X.

  3. Ik heb maar één probleem wat mij gek maakt. De verdwijnende exchange notificaties als ik een nieuwe e-mail krijg en mijn scherm ontgrendel via Face ID. Bij elke update weer een teleurstelling dat het nog steeds niet is opgelost. Hierdoor is de lol er wel een beetje af met mijn X.

  4. @Rafael: Hier werken Exchange notificaties perfect, ik raad je aan om een clean install te doen en geen backup terug te zetten, dat fixt heel veel problemen.

  5. Origineel geplaatst door Thijs
    @Rafael: Hier werken Exchange notificaties perfect, ik raad je aan om een clean install te doen en geen backup terug te zetten, dat fixt heel veel problemen.

    Welke Exchange server gebruik je? Bij mijn werk is het nog 2007 server. Ik hoop dat dat ermee te maken heeft. Maar misschien is een clean install geen slecht plan. Ik ga er eens mee aan de slag.

  6. Wanneer ik op mijn 6s het notificatiescherm naar beneden schuif, zie ik in een fractie van een seconde een groene balk (lijkt de balk die je ziet als je aan het bellen bent). Kan mij niet herinneren dat deze in de vorige beta ook zichtbaar was. Heeft nog iemand dit? Herstarten heeft geen zin.

  7. @Rafael: Wij gebruiken Exchange 2016, dus daar zou het mee te maken kunnen hebben ja..

  8. Wat draait alles heerlijk soepel zeg (iPhoneX)

  9. Alles draait ook weer heerlijk op de iPhone 7. IOS 11.2 was drama maar tot nu toe loopt deze weer soepeltjes.. niks nieuws gezien nog maar de bug fixen (vastlopers, verspringen) zijn weg 🙂

  10. Volgens mij een nieuwe functie, mij is het nog nooit eerder opgevallen in ieder geval:

    Binnen iMessage de naam van een artiest versturen (in mijn geval Carl Cox) en de naam van de artiest verschijnt als link…eenmaal erop drukken geeft  music resultaten van de artiest weer

    Iemand al eens eerder opgevallen?

  11. Op mijn iPad air 2 met iOS 11.2.1 hebben steeds meer apps geen icoontje meer. De apps werken nog wel, maar in plaats van het icoontje staat er een wit vlak met zwarte lijnen er in. Zou dit met 11.2.5 verholpen worden?

  12. Het viel me tijdens het navigeren in Apple CarPlay op dat lane assist in Apple kaarten is toegevoegd.

  13. @Thijs: Exchange probleem is opgelost in deze beta. EINDELIJK. Ik had niet een paar uur hoeven te spenderen aan een schone install en terugzetten van een backup, maar goed… Ben weer opgelucht!

  14. Enig idee waarom deze versie .5 is genummerd? Komen er ook nog een .2, .3 en .4?

  15. Ik heb net deze opdate gedaan. Daarna kreeg ik berichten van gemiste oproepen binnen. Bepaalde mensen konde mijn niet bellen. Direct gesprek toon..

  16. @Rafael: Mooi! Scheelt weer veel gedoe idd

  17. (Red.) Publieke beta 2 nu beschikbaar.

  18. Iemand enig idee wat er anders/nieuw is aan tvos? Ik kan niets vinden.

  19. Origineel geplaatst door Appie
    Enig idee waarom deze versie .5 is genummerd? Komen er ook nog een .2, .3 en .4?

    Vraag het aan Apple.

  20. Bij de 2de publieke beta loopt mijn iPad mini 3 veel sneller als eerst op IOS 11! 😊

  21. Mensen met een X die ook een taptic engine bug hadden sinds 11.2, is deze nu opgelost in de beta ?

  22. Met versie 11.2.1 nog steeds verdwijnende tijd op het toegangsscherm. iPhone 7

    Wanneer gaat Apple dit oplossen en serieus oppakken?

  23. update wat betreft mijn taptic engine issues sinds 11.2, deze zijn verholpen in 11.2.5 beta 2 en alles werkt weer zoals het hoort 😉

  24. Ik waag me er niet meer aan, na de laatste update loopt m’n 5s vast, bij uitschakelen komt de klik 10 sec later, reageert traag op ontgrendelen en afsluiten, batterij gaat minder worden…kortom het volgende slachtoffer om onbruikbaar te maken?
    Voor mij geen update’s meer! Een update moet een verbetering zijn en niet om onklaar te maken!
    Waardeloos!!!!!

  25. @M: Jij snapt dus niks van bèta’s. Blijf er dan ook vandaan. Beta’s zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen waar je veel gebruikt van maakt. Doe je het wel, is dat jouw keuze maar zal je moeten accepteren dat niet alles vlekkeloos verloopt.

  26. Public is er nu ook..

  27. Hoe is de batterij eigenlijk op iOS 11.2.1?

  28. Er is nu een batterij-widget, helaas geeft deze alleen het huidig apparaat aan plus aangesloten accessoires (bij mij de AirPods) hoop dat andere apparaten via iCloud volgen.

  29. @Dominic Bosklopper: Dat is al heel lang hoor 🙂

  30. @strbnts: Oké,
    Kijk toch na iedere beta de widgetlijst na, heb ik deze over het hoofd gezien. ☺️

  31. Is nu bij IOS 11.2.5 beta 4 ook het processor lek gedicht zoals bij IOS 11.2.2 ?

  32. @Johan: Dat vroeg ik mij ook al af 🙈…

  33. @Johan: Ja inderdaad? Iemand die dit weet?

  34. Public nu ook

  35. De #Spectre fix zit hier helaas niet in.

  36. Had bij de beta van 11.1 nog de News widget kunnen instellen zonder regiowissel die ook werkte bij 11.2, maar die is bij de beta van 11.5 weer uit de lijst. Hebben anderen dit ook & is dit met de taalwissel weer terug te krijgen, of wordt er in deze beta weer ‘geoefend’ met andere content?

    Aanvulling: Ik zie nu de widget News helenaal niet meer, ook niet als Taal en Regio op Engels/VS staat…

  37. Origineel geplaatst door Theo
    Op mijn iPad air 2 met iOS 11.2.1 hebben steeds meer apps geen icoontje meer. De apps werken nog wel, maar in plaats van het icoontje staat er een wit vlak met zwarte lijnen er in. Zou dit met 11.2.5 verholpen worden?

    Dat ligt aan de apps, deze apps ondersteunen deze iOS versie niet meer!

  38. Public Beta ook beschikbaar.

  39. Beta 5 heeft weer de spectre fix niet

  40. Origineel geplaatst door Martijn
    @Rick: Hier hetzelfde probleem! Ik heb ook wanneer ik een openstaande app wil sluiten doormiddel het omhoog slepen en vasthouden dat je een kleine trilling voelt. Wanneer ik dit bij met de camera app probeer gebeurt er niks? Al met al veel bugs in IOS 11.2, iPhone X.

    Exact hetzelfde!

    Zelfs als je in instellingen via Horen en Voelen-> Voelbare systeemsignalen uitzet. Heel irritant en volstrekt nutteloos getril. Net als opstartgeluid in windows. Eerste paar keer grappig daarna ergerlijk

  41. Origineel geplaatst door Fabio
    Beta 5 heeft weer de spectre fix niet

    Waarop baseer je dat? In de tekst staat dat dit onduidelijk is.

  42. Ik heb een 6 en het is een ramp wanneer iemand belt. Tegen dat de knoppen verschijnen om op te nemen gaat mijn gsm al over naar voicemail. Zelfs resetten heeft niet geholpen. Zeer zeer zeer vervelend !

  43. Hoe kan het toch dat er zoveel en zoveel verschillende fouten inzitten? Ook nog eens in de meest basis dingen.

  44. @Mick: iOS begint op Android te lijken.. alhoewel ik daar nooit dit soort problemen heb gehad!

  45. Public is ook te downloaden.

  46. Origineel geplaatst door iChris74
    @Mick: iOS begint op Android te lijken.. alhoewel ik daar nooit dit soort problemen heb gehad!

    Grappig dat er zo veel geklaagd wordt. Ik heb nooit problemen gehad, ook niet met de Bèta’s. Maar misschien zoek ik niet hard genoeg.

  47. Zit de spectre fix wel in beta 7 ??

  48. Heb sinds beta 5 problemen met wifi wachtwoorden.

    Bij vele bekende wifi’s moet ik het wachtwoord opnieuw invoeren omdat hij het vergeten is..

  49. Meer mensen last van een zeer trage calendar app?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.