Reacties voor: iOS 11.1.1 nu te downloaden: lost fouten op met autocorrectie en Siri

Apple heeft iOS 11.1.1 uitgebracht. Deze versie lost net als de vorige kleine versies enkele bugs in iOS 11 op. Heb je last van problemen, update dan snel naar deze nieuwste versie!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 58 reacties

  1. Hé hé het is maar weer opgelost ..

  2. Zoals zo vaak gaat het bij een update over de batterij. Zelf heb ik een 6, vriendin een 5s evenals mijn vader. Alle 3 ervaren wij problemen met de batterij. Snel leeg, uitvallen en dan bij het opladen geeft hij 60% weer. Deze update lijkt qua omschrijving niets te doen, maar hopelijk 11.2 wel.

  3. Origineel geplaatst door Rudie
    Zoals zo vaak gaat het bij een update over de batterij. Zelf heb ik een 6, vriendin een 5s evenals mijn vader. Alle 3 ervaren wij problemen met de batterij. Snel leeg, uitvallen en dan bij het opladen geeft hij 60% weer. Deze update lijkt qua omschrijving niets te doen, maar hopelijk 11.2 wel.

    Misschien toch eens aan denken om de batterij te vervangen. Mijn iPhone was 2 1/2 jaar. Batterij vervangen en hij is weer als nieuw.

  4. Het worden wel erg veel énen nu 🙂

  5. Kan iemand bevestigen of de rekenmachine bug is gefixt?

  6. @Referix: Zoals Apple al vaker heeft gecommuniceerd zal dit in 11.2 gebeuren.

  7. Je vraagt je bijna af wat de functie is van beta’s. Krijg bijna wekelijks een update voorgeschoteld. Zijn de ervaren ontwikkelaars opgestapt bij Apple? 😕

  8. Origineel geplaatst door Referix
    Kan iemand bevestigen of de rekenmachine bug is gefixt?

    Rekenmachine heeft nog steeds dezelfde bug

  9. Ik heb sinds 11.1 het probleem dat wanneer ik iemand bel en vervolgens wil drukken op speakers, dan krijg ik onder het scherm een balk met de optie iPhone en speaker. iPhone staat aangevinkt. Erg irritant want wil zoals voorheen 1 knop drukken om naar speaker te schakelen. Meer mensen herkennen dit?

  10. @Jeroen: Zou zeggen solliciteer als je denkt het beter te kunnen

  11. Ik hoop dat de notificatiebug is opgelost.. Bij ~30% van de berichten die ik krijg licht alleen het scherm op en laat het niks zien. Ook trilt het toestel niet.. Erg onhandig als ik mijn telefoon uit het zicht heb. En als ik hem toevallig wel zie mag ik nog zoeken waar de notificatie vandaan komt ook.

  12. Eindelijk een goede A[?]OS update voor mijn A[?]Phone!

  13. Zelf heb ik al lange tijd dat de tijd en datum van het lock screen verdwijnt, af en toe. Ook blijven widgets leeg nadat je er naar toe swipet, hopelijk hebben ze dat nu eindelijk eens opgelost. Ook mogen de wifi en bluetooth knoppen weer terug naar normaal. Wat is het uitzetten nu omslachtig geworden zeg..

  14. @Jeroen: Stap over naar Samsung heb je haast geen updates.

  15. Als een versie goed is, test dan de volgende uit tot ie perfect is. Nu worden normale gebruikers als proefkonijn gebruikt.

  16. @Cor: Denk is aan iOS 3.1.3. Apple doet t altijd zo en t werkt perfect in mijn ogen, dat is t risico van als 1e updaten.

  17. Hoop dat ze het probleem met bellen nu ook opgelost hebben bij iPhone 8 en 8 plus.
    T-mobile forum staat er ook vol van.
    Probleem is als ik iemand wil bellen dat het soms meer dan minuut duurt voordat je überhaupt een kiestoon krijgt.
    En probleem dat als mensen mij bellen meteen mijn voicemail krijgen terwijl ik gewoon goed bereik heb?!

  18. Zijn er mensen die het probleem van Whatsapp herkennen waarbij nieuw ontvangen berichten in een chat niet goed weergegeven worden omdat de chat niet volledig naar beneden ‘scrollt’ wanneer er een bericht wordt ontvangen? Iedere keer de hoop dat het probleem opgelost is na een update. Tot nu toe tevergeefs. Of heeft iemand misschien een andere oplossing? (iPhone 7 iOS 11.1.1)

  19. @Mitch: Klopt. Heb hier hetzelfde probleem met iPhone SE. Erg irritant.

  20. @Andy: Dat is al lang opgelost en waarom zou Apple dit moeten fixen, dit is al sinds iOS 11 al vanaf het begin en beta dacht ik.
    Whatsapp moet dit fixen alleen die zijn traag, maar goed ondertussen al geen last meer van.

  21. iOS 11 op mijn iPhone 6 en niets dan vastlopers,soms tot twee keer per dag.Dan weer dagen alles goed!Begrijpen wie het kan …

  22. @Douwie: Pff, dacht dat het aan mij lag, maar er zijn er dus meer?

  23. Origineel geplaatst door Hugo
    iOS 11 op mijn iPhone 6 en niets dan vastlopers,soms tot twee keer per dag.Dan weer dagen alles goed!Begrijpen wie het kan …

    Je iPhone via iTunes herstellen en backup terugzetten. Indien zelfde probleem, nog een keer maar dit keer geen backup terug zetten. Meestal helpt 1e optie al.

  24. @Andy: Ja dat probleem heb ik dus ook. Erg irritant. Maar dat moet WA oplossen en die zijn niet zo snel.

  25. Ja man, ben ik enkele maanden geleden overgestapt van Samsung naar Apple om van alle bugs af te zijn… Heb ik al spijt gehad. Bij Apple hebben ze er gewoon 10x zoveel 😩

  26. Origineel geplaatst door Gert
    Ja man, ben ik enkele maanden geleden overgestapt van Samsung naar Apple om van alle bugs af te zijn… Heb ik al spijt gehad. Bij Apple hebben ze er gewoon 10x zoveel 😩

    Welkom😂

  27. Heeft er iemand ook het probleem dat in zijn auto hij maar een maar liedjes ziet staan ondanks de hele playlist op de iPhone gedownload zijn? Is met Apple music! 🙂

  28. Jammer dat ze de rekenmachine bug nog niet hebben opgelost in deze update….😏
    Eerst maar verder met de 3rd party calculator app.

  29. ik zou even willen delen test iOS 11.2 beta 2 is echt stuk beter dan iOS 11.1.1 ben nu al tijdje aan uitzoeken waarom mijn batterij zo snel leeg loopt en ik denk dat ik niet al de schuld mag steken op iOS 11 alleen maar op het scherm dat in mijn iPhone 6 steekt weet dat het niet origineel is maar piraat scherm en denk dat het daar aan ligt omdat ik vorig jaar mijn mijn 5c en zelfde voor heb gehad mijn iPhone 5c ging super snel van 100% naar 0% maar was ook piraat scherm heb er origineel scherm voor gekocht en hij deed weer normaal niks van batterij drain meer dus heb nu ook origineel iPhone 6 scherm besteld en hoop dat bij deze mijne iPhone terug normaal gaat doen want kan er eigenlijk niet veel mee doen gaat redelijk snel leeg en batterij is vernieuwd door originele dus daar ligt het niet aan en mijne iPhone SE gaat bijna 200 uur mee op stand-by mode op iOS 11.1 en normaal gebruik ma is dan ook origineel mijn iPhone 6 20 uur op stand-by mode

    ik denk dat je soms moet opletten als je iPhones koopt dat refurbished zijn mijn iPhone 5C was zo toestel en zat niet eens origineel scherm in dus voor mij nooit nog refurbished iPhones

  30. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  31. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  32. Ik word echt knetterrrgek van alle bugs die ik vanaf ios 10 t/m nu nog steeds heb, het houdt maar niet op. Wanneer nu eens een echte release zonder al die bugs!

  33. @osxapple: Waar heb je dat gekocht?

  34. @Gert: Gelukkig ben je helemaal tevreden nu. Je zegt het immers heel duidelijk “ HAD”! Top dat je nu echt tevreden bent

  35. Helaas werkt Hé Siri nog steeds niet!

  36. ios11.2 beta draait zoveel beter dan iOS 11.1.1 vor al die mensen nog even geduld. iOS 11.2 lijkt ook meer op een iOS release. Dan zijn voorgangers.

  37. @Andy: Ja heb ik ook. Best irritant, gebeurt vooral als je emoticons gebruikt.

  38. Zo te zien is de ‘UISearchBar’ bug ook opgelost in deze nieuwe update!

  39. Origineel geplaatst door Dennis
    @Andy: Dat is al lang opgelost en waarom zou Apple dit moeten fixen, dit is al sinds iOS 11 al vanaf het begin en beta dacht ik.

    Whatsapp moet dit fixen alleen die zijn traag, maar goed ondertussen al geen last meer van.

    Zeg ook niet dat Apple dat móet oplossen. Maar aangezien er vanuit Whatsapp amper updates komen hoopte ik dat het misschien toch via iOS update toevallig zou zijn gefixt of kon worden aangezien probleem er ook in ingekomen na iOS update. Hier is probleem namelijk helaas nog niet opgelost

  40. Origineel geplaatst door Rudie
    Zoals zo vaak gaat het bij een update over de batterij. Zelf heb ik een 6, vriendin een 5s evenals mijn vader. Alle 3 ervaren wij problemen met de batterij. Snel leeg, uitvallen en dan bij het opladen geeft hij 60% weer. Deze update lijkt qua omschrijving niets te doen, maar hopelijk 11.2 wel.

    Origineel geplaatst door Ed
    Misschien toch eens aan denken om de batterij te vervangen. Mijn iPhone was 2 1/2 jaar. Batterij vervangen en hij is weer als nieuw.

    Onzin. De batterij van met 6s Plus werkte prima tot ik iOS 11 had geïnstalleerd. Sindsdien loopt hij zeker twee keer zo hard leeg. Nog een tijdje afgewacht i.v.m. mogelijke verklaringen zoals experimenteren met nieuwe features en indexaties etc. zoals hier op iCulture werd verteld. Echter, het is nu bijna half november dus die vlieger gaat niet meer op.

    iOS 11 is een drama voor batterijen.

  41. @Jordi: Hier juist anders… sinds iOS 11 gaan de accu van de oude ipad en SE van vriendin veel langer mee

  42. @Rudie: Daar begrijp ik niets van hier hebben mijn vrouw en ik een 5S en de laatste update was perfect, langere batterij en sneller, dus…..het is niet overal hetzelfde.

  43. Origineel geplaatst door Maikel
    @Jordi: Hier juist anders… sinds iOS 11 gaan de accu van de oude ipad en SE van vriendin veel langer mee

    Hmmm. Heel raar. Maar mooi voor diegenen zoals jullie dat dit wel lekker gaat nu.

  44. @Jordi: Toch heel raar dat er dan niet miljoenen anderen zijn die daarover klagen. Zou het zo kunnen zijn dat er met uw telefoon iets mis is? Bij mijn 6s plus is batterijduur er iets op vooruitgegaan. Heb in vele jaren ook nooit gemerkt dat updates computers of telefoons langzamer of onbetrouwbaarder maakten. Misschien moeten sommigen eens ophouden hun individuele problemen als algemeen geldend voor te stellen. Overigens zijn er natuurlijk wel bugs na updates die voor iedereen gelden, zoals het bugje in de rekenmachine, maar die worden toch eigenlijk altijd na verloop van tijd verholpen.

  45. Origineel geplaatst door Rudie
    Zoals zo vaak gaat het bij een update over de batterij. Zelf heb ik een 6, vriendin een 5s evenals mijn vader. Alle 3 ervaren wij problemen met de batterij. Snel leeg, uitvallen en dan bij het opladen geeft hij 60% weer. Deze update lijkt qua omschrijving niets te doen, maar hopelijk 11.2 wel.

    Origineel geplaatst door Ed
    Mijn iPhone 7 van net een jaar heeft vergelijkbare dingen. Valt uit bij 30-40% en zegt dat ik moet gaan laden. Vreemd

    Misschien toch eens aan denken om de batterij te vervangen. Mijn iPhone was 2 1/2 jaar. Batterij vervangen en hij is weer als nieuw.

  46. @Jeroen: Een kiestoon???

  47. Origineel geplaatst door Michel
    @Jeroen: Een kiestoon???

    Ja dus als ik jou wil bellen dan duurt het gewoon langer dan minuut voordat telefoon over gaat (kiestoon) heel irritant en daardoor ook vaak onbereikbaar omdat als mensen (klanten) mij bellen ze direct voicemail krijgen terwijl ik gewoon zoals nu gewoon vol bereik enz heb.
    Heb zelf t-mobile en deze klachten zijn ook bij hun al bekent want forum staat er ook vol van.

  48. @jero98: ik ken gelukkig iemand dat in een apple repair center werkt en die kan mij originele onderdelen bezorgen want zijn echt moeilijk te vinden 🙁

  49. Heeft iemand ook problemen met het openen van apps op een iphone X? Soms heb ik met apps een wit scherm zodra ik de app open. Zelfs na de laatste app update van Whatsapp die geschikt zou moeten zijn voor de iPhone X. Zodra ik de app dan weg swipe en opnieuw open is het weer weg.

  50. Zit in 11.1 nu ook al de optie dat de camera gepauzeerd kan worden? Er was een gerucht dat dit in 11 zou komen maar in 11.0 nog niet helaas..

  51. @Mitch: ik heb dit ook nog steeds met de verdwijnende datum en tijd. Ik kan niet swipen op het toegangsscherm dan. Je ziet in een flits de tijd heel even. Verder blanco!
    Resetten maar weer en hopelijk de volgende update??!!

  52. Batterydrain op drie toestellen sinds de update.
    Hopelijk krijgt deze snel een patch.

  53. Mn Siri doet geen bal
    Hij luistert maar voert geen opdrachten uit en leest de opties van bv tel nrs niet meer voor
    Voor en nu na de update
    Hier heb ik niks meer aan !!

  54. Na installatie 11.1.1 op iPhone 5 en 6 gaat bij het aan de lader leggen de batterij status eerst omlaag en pas later gaat hij pas opladen.
    Bekend probleem?

  55. Origineel geplaatst door Mitch
    Zelf heb ik al lange tijd dat de tijd en datum van het lock screen verdwijnt, af en toe. Ook blijven widgets leeg nadat je er naar toe swipet, hopelijk hebben ze dat nu eindelijk eens opgelost. Ook mogen de wifi en bluetooth knoppen weer terug naar normaal. Wat is het uitzetten nu omslachtig geworden zeg..

    Echt precies dit….

  56. Vanochtend geüpdatet naar 11.1.1. Typ ik het woord “ja” in een gesprek, verandert het automatisch naar “J.A” (de a na de j wordt verandert naar .A). Andere mensen met dit probleem? Of is er een workaround waarbij ik autocorrectie kan resetten of dergelijke?

  57. @Mc Geschiere: Ik heb precies hetzelfde SIRI IS Er NIET MEER

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.