Reacties voor: Derde publieke beta van iOS 10 en macOS Sierra nu te downloaden [video]

Apple heeft voor publieke betatesters de derde publieke beta van iOS 10 en macOS Sierra klaargezet. Elke publieke betatester kan deze nieuwe beta's vanaf nu zelf downloaden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Bij macOS Sierra Beta 2 kon ik geen vlc bijvoorbeeld installeren of andere apps van derde. Alleen via de appstore. Kan dat in de nieuwe beta weer wel? Hoor het graag 😉

  2. @mike:
    Dat kun je aanpassen in de instellingen onder Beveilig & Privacy.
    Sorry maar als je dat niet eens weet te vinden moet je niet aan een beta beginnen! No hard feelings.

  3. @Jeffrey: Dat weet ik Jeffrey, Je hebt helemaal gelijk, echter de “elke willekeurige bron” staat er niet bij.
    Ik draaide al beta maar elke app die ik van het internet afhaalde kon ik niet installeren. Je krijg dan alleen de optie om hem in de prullenbak te doen.

  4. Op het eerste zicht tevreden van deze update!
    Al de kleine bugs die ik had doorgegeven zijn bijgewerkt lijkt het!
    iPhone lijkt ook sneller te gaan! (App-launching gaat zeer snel!)

  5. De spatie en backspace hebben nu een ander geluidje dan de andere toetsen hahahaha! Net geprobeerd Vader Jacob te spelen maar dat lukt niet want er zijn maar 3 geluidjes! Ben zwaar teleurgesteld, hele avond verpest… ;-(

  6. Ben ik de enige die de verschillende geluidjes van het toetsenbord ontzettend irritant vind? Ik word gek van de verschillende tikjes!!!

  7. Net geüpdatet maar helaas werk Mn 4g niet meer 🙁
    even downgraden dus (iPhone 6s Plus t-Mobile)

  8. Origineel geplaatst door Said
    Net geüpdatet maar helaas werk Mn 4g niet meer 🙁

    even downgraden dus (iPhone 6s Plus t-Mobile)

    Of misschien ff je netwerkinstellingen herstellen? Via: Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen. Je wifi moet je dan ook ff opnieuw instellen 😉

  9. Werken de meest voorkomende apps prima onder deze beta? Wie weet het?

  10. Origineel geplaatst door René
    Werken de meest voorkomende apps prima onder deze beta? Wie weet het?

    De enige 2 “grote / belangrijke” app die het bij mij niet doen zijn Myorder en Lidl. Ik heb totaal 131 apps geïnstalleerd op een iPhone 6S plus.

  11. Origineel geplaatst door René
    Werken de meest voorkomende apps prima onder deze beta? Wie weet het?

    Ja de meeste wel hoor, ik heb nog nooit problemen gehad. En mocht er iets zijn, dan is er vaak snel een update van de betreffende app. Ik zie vaak vlak voor en vlak na het uitkomen van een nieuwe release allerlei apps updaten. Dat zegt genoeg.

  12. @mike: Als dat zo is dat je alleen maar apple signed apps kan installeren en het een gesloten systeem word zoals op een iPad/iphone dan stap ik weer over op Windows.

  13. Het lijkt alsof mijn telefoon een stuk sneller functioneert. Echter zijn de nieuwe toetsenbord geluiden best vervelend ….

  14. Jullie ook opgevallen dat de Taptic feedback niet meer werkt bij het vergrendelen bij de vorige beta voelde je een tikje (iPhone 6S)

  15. Binnen de woning app werkt bij mij de tab Automatisering niet meer in combinatie met mijn Apple TV 3e generatie. Bij de eerste publieke beta werkte het wel, sinds de tweede niet meer. Zijn er nog mensen die dit ook hebben?

  16. Ik snap werkelijk niet waarom je als public beta tester niet de release notes mag zien :S Tot vorig jaar waren die openbaar voor iedereen maar nu mogen alleen de developers die inzien. Ik wil toch graag weten wat alle huidige problemen zijn en wat er iedere keer gefixt wordt. Dit is toch geen staatsgeheim ofzo? Zou iemand mij dit uit kunnen leggen?

  17. Sierra PB2 was bij mij (iMac, late 2013) niet vooruit te branden: snel weer een downgrade naar PB1 gedaan.

    Maar PB3 gaat als een speer!

  18. Origineel geplaatst door spx
    @mike:
    Als dat zo is dat je alleen maar apple signed apps kan installeren en het een gesloten systeem word zoals op een iPad/iphone dan stap ik weer over op Windows.

    Dat is niet zo! Je kunt ook programma’s op de mac installeren die buiten de mac AppStore zijn gedownload.

  19. Origineel geplaatst door Victor
    Ik snap werkelijk niet waarom je als public beta tester niet de release notes mag zien :S Tot vorig jaar waren die openbaar voor iedereen maar nu mogen alleen de developers die inzien. Ik wil toch graag weten wat alle huidige problemen zijn en wat er iedere keer gefixt wordt. Dit is toch geen staatsgeheim ofzo? Zou iemand mij dit uit kunnen leggen?

    Ik vraag me dat ook nog altijd af. Voordat je een beta update download is er nl wel altijd een url, maar tot nu toe die leidt altijd slechts naar de hoofdpagina van de beta webiste.
    Wat ik me kan voorstellen is dat Apple niet end user brede onrust wil zaaien over iets wat mogelijk niet werkt, want slecht nieuws gaat toch altijd sneller dan goed nieuws 😉

  20. Origineel geplaatst door René
    Werken de meest voorkomende apps prima onder deze beta? Wie weet het?

    Hoi René, de meeste werken gewoon hoor. Of als een app even toch niet werkt, dan komt er snel een update. Meestal een dag of twee dagen erna.

  21. Nog steeds de wekker volume bug niet opgelost 😞

  22. Origineel geplaatst door Cheryl
    Nog steeds de wekker volume bug niet opgelost

    Lelijk!
    Ik heb er ook last van…

  23. Mijn iphone (6s) blijft hangen op het apple logo na installatie van ios 10. Lijkt in een soort loop te zitten waardoor hij ook constant om de aantal seconden een tril geeft als hij aan de oplader zit. Dit wordt een herstel ben ik bang.

  24. Origineel geplaatst door Burny
    Mijn iphone (6s) blijft hangen op het apple logo na installatie van ios 10. Lijkt in een soort loop te zitten waardoor hij ook constant om de aantal seconden een tril geeft als hij aan de oplader zit. Dit wordt een herstel ben ik bang.

    Dat wordt een herstel via recovery mode.

  25. Ik probeerde eerder al Publieke Beta 2 te installeren op mijn Iphone 6, maar dit was tot heden nog steeds niet gelukt. Zelfs geprobeerd met een Amerikaanse VPN.

    Nu lukt het me ook niet de Publieke Beta 3 te installeren .

    Ik had ze beide al wel gedownload alleen na het “Update controleren” kreeg/krijg ik de melding: “Update installeren niet mogelijk ( Fout bij installatie van ios 10 Public Beta 3 )..

    Krijg twee opties eronder Opnieuw/ Vraag later opnieuw.

    Iemand die mij kan helpen?

  26. Heb sinds public beta 2 dat er op mijn iPhone 5S weinig ruimte over is ongeveer 250 MB. Normaal was dat altijd iets meer dan 2GB terwijl het aantal apps gelijk is. De grootste app is ongeveer 150 Mb. Meer mensen last van? Met derde PB heb ik dit probleem ook.

  27. Na de update naar public beta iOS10 krijg ik geen notificaties meer op Apple Watch

  28. Origineel geplaatst door Jasper
    Ben ik de enige die de verschillende geluidjes van het toetsenbord ontzettend irritant vind? Ik word gek van de verschillende tikjes!!!

    Vind het juist welgeluk die verschillende geluidjes maar vind het wel heel erg op de klikjes van Android lijken 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.