Reacties voor: iOS 10 staat nu op 89 procent van alle geschikte apparaten

iOS 10 staat nu op 89 procent van alle geschikte toestellen. Wie zijn de weigeraars? Vooral mensen met een iPhone 5 en 5s, terwijl mensen met een iPad mini 3 gek zijn op beta's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik heb behalve een iPad Pro 12.9 ook nog een iPad mini 2. Op deze laat ik iOS 10 staan, zodat ik nog apps kan gebruiken, die ik niet op iOS 11 kan gebruiken. Zoals de Archief app van de Telegraaf. Al diverse keren gemeld of die nog geüpdate wordt. Nog nooit een reactie gehad. Maar kijk graag nog in oude kranten rond.

  2. Dit is het mooie van Apple gewoon lekker up to date.

  3. Er zijn ook veel mensen met oude toestel die niet updaten naar de laatste IOS, omdat anders hun toestel veel trager werkt.

  4. Is er al bekend wanneer de grote September update komt??
    Volgende keer verder lezen dus. Half September 😂

  5. Ik blijf op iOS 10 zitten. Heb geen zin om al mijn 32 bit apps te moeten weggooien. Voor velen is er niet eens een vervangende app voor. Zoals het bordspel Labyrinth HD.

  6. Ik blijf op 9.3.5 met de iPad Air, want Yahtzee draait niet op latere versies helaas.

  7. Origineel geplaatst door Marc
    Er zijn ook veel mensen met oude toestel die niet updaten naar de laatste IOS, omdat anders hun toestel veel trager werkt.

    Inderdaad. Hier iPhone 5, iPhone 5S en iPad mini (die kan niet eens op iOS10) allemaal op iOS9 om die reden.

  8. En de iPhone 7 Plus (die ik heb) heeft de hoogste update-graad naar iOS 10 van alle iPhones: 99,5%. Erg actieve gebruikers waarschijnlijk, die dan weer niét de bèta’s gebruiken van iOS 11.

  9. Origineel geplaatst door Macaanzee
    En de iPhone 7 Plus (die ik heb) heeft de hoogste update-graad naar iOS 10 van alle iPhones: 99,5%. Erg actieve gebruikers waarschijnlijk, die dan weer niét de bèta’s gebruiken van iOS 11.

    Kwam met iOS 10 uit… vandaar alle vorige versies 0,0 🙂

  10. @Peter: ik heb een iPhone 5s en die doet het gewoon super goed met iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.