Reacties voor: iOS 10.3 beta wijst op nauwkeuriger tekenen met Apple Pencil

In de code van iOS 10.3 zijn aanwijzingen gevonden dat Apple nieuwe iPad Pro's met een hogere framerate boven 60Hz wil uitbrengen, zodat je nauwkeuriger kunt tekenen met de Apple Pencil.

Reacties: 4 reacties

  1. Mocht Apple iOS 10.3 vanavond uitrollen in Nederland, dan gebeurt dat meestal rond 19:00. Voor iedereen, allemaal even rond 19:00-19:15 checken, haha!

  2. Origineel geplaatst door V.D.B.
    Mocht Apple iOS 10.3 vanavond uitrollen in Nederland, dan gebeurt dat meestal rond 19:00. Voor iedereen, allemaal even rond 19:00-19:15 checken, haha!

    Niet vandaag.

  3. Origineel geplaatst door V.D.B.
    Mocht Apple iOS 10.3 vanavond uitrollen in Nederland, dan gebeurt dat meestal rond 19:00. Voor iedereen, allemaal even rond 19:00-19:15 checken, haha!

    Origineel geplaatst door 020
    Niet vandaag.

    Nope, net nog gecheckt. Helaas.

  4. In het begin deed ik met de 5s actief mee met het bèta geweld maar nu met de 7 niet meer.. reden voor mij is omdat er geen ene borrelnoot veranderd vaak! Ja onder de motorkap maar ook dan vraag ik mij af “waarom!?”. Een iOS draait toch perfect dus laat zo..

    Zoveel schokkends aan nieuwe functies komen er zelden of nooit bij.. meestal al helemaal niks voor de standaard gebruiker! Enige vernieuwende wat ik in de afgelopen jaren daadwerkelijk zichtbaar als nieuwe zichtbare bruikbare optie heb gezien is dat nightshift!
    Natuurlijk staat ontwikkeling van hardware niet stil en kan het steeds kleiner en sneller waardoor software weer aangepast moet worden, logisch! Natuurlijk verbeteren van software zodat een apparaat bij gebruik lekker vlotjes loopt.. maar dan nog..

    Als er nou daadwerkelijk eens iets nuttigs veranderd.. iets aan de look & feel of zo, dat is leuk! Iedereen doet een moord voor die darkmode (zoals de wekker nu is) maar of dat er in 10.3 gaat zitten.. vast niet!

    Of gaat nu iedereen roepen ga lekker naar Android dan hahaha 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.